- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
- 113
Elbette erkekler de yara alıyorTeşekkür ederim. Ben örneklerini gördüm de.Bir de yalnız kadınların değil erkeklerin de ciddi anlamda yaşadığı büyük sorunlar oluyormuş onlar da yara alıyorlar biz hep kendi tarafımızdan bakıyoruz ,tek üzülen kadınlar diyoruz. Halbuki her iki cinste insan.
Bir laf vardı erkekler yanlış kadını doğru sanıp doğru kadına yanlış yapar diye (buna benzer birşey de olabilir)
iyi erkeklere de onlara uygun olmayan kadınlar düşüyor ve üzülüyorlar ama erkekler bizim gibi değil
Yani ben sevdiğimden yara alırsam üzülür, ağlarım kendimi kapatırım ama bir erkek (çoğunlukla) teselliyi başka bir kadının kollarında arıyor (sözde acıyı bastırmak, unutmak için ama bu saçma sapan ilişkiler yaşadığı gerçeğini değiştirmiyor)
O yüzden bir erkek sevmekten korkuyorsa, büyük bir güveni kırılmıştır bir daha sevmek istemiyordur ama bu kişinin kendi içinde çözmesi gereken bir sorundur kimse onun bu acısını hafifletemez kendi istemedikçe
Yani bence sen bu beyefendiye yol ver, sen sevsen de onu kendine bağlayamazsın isteseydi zaten adım atardı (tabii konuyu bilmiyorum farazi konuşuyorum)