Aşk sonradan oluşur mu ?

Teşekkür ederim. Ben örneklerini gördüm de.Bir de yalnız kadınların değil erkeklerin de ciddi anlamda yaşadığı büyük sorunlar oluyormuş onlar da yara alıyorlar biz hep kendi tarafımızdan bakıyoruz ,tek üzülen kadınlar diyoruz. Halbuki her iki cinste insan.
Elbette erkekler de yara alıyor
Bir laf vardı erkekler yanlış kadını doğru sanıp doğru kadına yanlış yapar diye (buna benzer birşey de olabilir)
iyi erkeklere de onlara uygun olmayan kadınlar düşüyor ve üzülüyorlar ama erkekler bizim gibi değil
Yani ben sevdiğimden yara alırsam üzülür, ağlarım kendimi kapatırım ama bir erkek (çoğunlukla) teselliyi başka bir kadının kollarında arıyor (sözde acıyı bastırmak, unutmak için ama bu saçma sapan ilişkiler yaşadığı gerçeğini değiştirmiyor)
O yüzden bir erkek sevmekten korkuyorsa, büyük bir güveni kırılmıştır bir daha sevmek istemiyordur ama bu kişinin kendi içinde çözmesi gereken bir sorundur kimse onun bu acısını hafifletemez kendi istemedikçe

Yani bence sen bu beyefendiye yol ver, sen sevsen de onu kendine bağlayamazsın isteseydi zaten adım atardı (tabii konuyu bilmiyorum farazi konuşuyorum)

İki kişi arasında aşk sonradan oluşur mu ?Biri seviyor diğeri sevmekten korkuyor ise?
Bu korku yenilir mi
Sevmekten korkuyorum numaralarına inanmayın bence :KK66: sevmekten korkuyorumun anlamı beklediğim biri var güzelim o olmazsa sen yedekte bekle demek :işsiz:

Sevmekten korkmak gibi bir durumun olduğuna inanmıyorum. Kimse kimseyi dur şunu seveyim, şuna aşık olayım diye planlı olarak sevmiyor. Ya da sevmek istiyorum ama sevmeyecegim diyerek planlı olarak sevmemezlik yapmıyor. Öyle olsaydı zaten herkes kendine birebir uyan kişileri bulur onu severdi.

Zamanla insan tanıdıkça karşısındaki kişiye sevgi duyabiliyor burası doğru ama o kalpte karşıdaki kişiye karşı bir sıcaklık oluşunca bunun korkuyla falan engellenebilir bir şey olduğuna inanmıyorum. Karşımızdakine karşı kalbimizde sıcaklık olduğu vakit , ben sevmekten korkuyorum diye engelleyemeyiz, bu tamamen bahane. Ve de o kişiye karşı kalbimizde bir kıpırtı olmadı ise zorlayarak sevemeyiz de.

Aşk, sevgi öyle engellenebilir şeyler değil, kalbe düştü mü bir kere korku falan vız gelir, gerekirse dünyaları karşına alırsın.

Kendinizi kandırmayın üstüne gidip kendinizi de küçük düşürmeyin.Böyle adamları havaya sokmayın.Sevmekten korkuyorum diye bir şey yok amacı farklı.

Back
X