- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Merhaba sözüme hızlı giriş yapıyorum, ben 25 yaşındayım ve aşka pek inanmıyorum; kısaca aşk diye yaşandığı iddia edilen duygunun kendini kandırmaca olduğunu düşünüyorum diyebilirim. Çünkü kendim hiç aşık olmadığım gibi etrafımda da aşık olan görmedim hiç :) yani hoşlanmaktan bahsetmiyorum da o aşk diye yaşandığı söylenen yoğun ve uğruna pek çok şey göze alınan sabrı sevgiyi sadakati kimsede görmedim. Yine de yalan yok bazen dizilerdeki filmlerdeki kitaplardaki aşkları görünce özeniyorum, vay be böyle hisler böyle sevgiler var mı acaba gerçekte diyorum ama bir ilişki yaşadığımda olmadığını anlıyorum : D zaten birine öyle aşık olamazmışım gibime de geliyor açıkçası.
Acaba bu düşüncem eski ilişkilerimin ve eski erkek arkadaşlarımın boktan olmasıyla mı ilgili? Yani gerçekte böyle duygular var, bir yerlerde yaşanıyor ve yaşatılıyor da beni mi bulmadı? Yoksa tamamen balon bir şey mi bu olay?
Siz aşık oldunuz mu? Olduysanız aşık olduğunuzu nasıl anladınız? Gerçekten aşk varsa kaç yaşına kadar aşık olunuyor : D
Acaba bu düşüncem eski ilişkilerimin ve eski erkek arkadaşlarımın boktan olmasıyla mı ilgili? Yani gerçekte böyle duygular var, bir yerlerde yaşanıyor ve yaşatılıyor da beni mi bulmadı? Yoksa tamamen balon bir şey mi bu olay?
Siz aşık oldunuz mu? Olduysanız aşık olduğunuzu nasıl anladınız? Gerçekten aşk varsa kaç yaşına kadar aşık olunuyor : D