Aşk ve Ceza Atv

diziyi çok kötü bi şekilde devam ettiryorlar olaylar çok hızlı devam ediyor, savaş yasemini bulmuştu neden çalıştığı yere gitmediki?diziyi biraz daha yavaş ve akıcı hale getirebilirler bir bölümde karnı büyüdü doğurdu çocuğunu başkasına verdi heyacanını kaybetti bence

çoook seviyorum bu diziyi yaa favorim:)) murat yıldırımı da çok beğeniyorum, çok heyecanlı bi dizi bence:)sadece olaylar çok hızlı gelişiyo ama diğer dizilerde de fazla yavaş mesela unutulmaz dizisinde hala edanın karnı büyümedi ama yaseminin 1 bölümde karnı büyüdü hatta doğurdu bu biraz ilginç tabi:))))

Son düzenleme:
sakiz gibi uzayan,bi bölümü digerine benzeyen, bi olay üzerine haftalarca bölüm cekilen dizilere karsilik bu diziyi cok sevdim.
Olaylar cabuk ilerliyor, ve cok heycanli oluyor. Gercekten cok degisik, kaliteli bi dizi

ben bunu tartışmak amaçlı söylemiyorum.uzmanlardan duyduğumu dile getirmeye çalışıyorum. bakın siz bile ağladığınıza göre demekki sadece çocuklar değil siz de etkileniyosunuz.yani büyükler de etkileniyo.geçenlerde televizyonda bir pedagog konuşuyordu."izlediklerimizden etkilenmememiz mümkün değil.izlediklerimiz beynimize gidiyo.boş bir odaya gitmiyo" dedi.ben de önceden "amaaaaan etkilenmiyorum izlesem ne olacak" derdim.ama böyle uzman kişileri dinleyince bunun çok tehlikeli bi şey olduğunu anladım. "dizi işte" diyosunuz ya o dizilerin konusunu biz rtüke şikayet ederek değiştirebiliriz.

bu durumda siz hiç tv izlemiyor olmalısınız
çünkü sinema filmlerinde ve haberlerde bile çok etkileyici olaylar oluyor
önemli olan insanın kendini kaptırıp o hayatları yaşamaması die düşünüyorum

bu durumda siz hiç tv izlemiyor olmalısınız
çünkü sinema filmlerinde ve haberlerde bile çok etkileyici olaylar oluyor
önemli olan insanın kendini kaptırıp o hayatları yaşamaması die düşünüyorum

kaptırıyolar işte.bu forumda "bir derdim var" köşesinde bir bayan kocasının kadının teyzesine ilgi duyduğunu anlatmıştı.kadın bunu farketmiş kocasını da teyzesini de uyarmış ama hala yakın durmaya devam ediyolarmış.ben bunu okuduktan sonra baya bi kendime gelememiştim.ama bu diziler sayesinde malesef alıştırılıyoruz böyle şeylere.

kaptırıyolar işte.bu forumda "bir derdim var" köşesinde bir bayan kocasının kadının teyzesine ilgi duyduğunu anlatmıştı.kadın bunu farketmiş kocasını da teyzesini de uyarmış ama hala yakın durmaya devam ediyolarmış.ben bunu okuduktan sonra baya bi kendime gelememiştim.ama bu diziler sayesinde malesef alıştırılıyoruz böyle şeylere.

güzelim sen nerde yaşıyosun
bu dizilerden 50 yıl önce ENSEST diye bişi duymadın herhalde,
bırak teyzeyle kocayı
babayla kızdan,abiden bahsediyorum
insanlar yüzyıllardır midesiz bu yeni bişi değil
hay allahım yaa görende beni dizi kolik sanıcak
izledim bikaç tane dizi var
aşkı memnunuyu izlemem mesela ama izleyicileri var ve ordaki yaşananlar malesef gerçek hayatta zaten var
diziden sonra çıkmadı yani,
hoşuna gitmiyosa izlemezsin olur biter

bugünkü bölümünü heyecanla bekliyorum
şu anda izlediğim tek favori dizim
inşallah ilerde saçmalamaz bu dizide tadında devam edersırnaşık şeysırnaşık şey

arkadaşlar 2.uyarım olcak konuyu saptırmayalım.......
dizi hakkında yorum yapalım

bu bölüm harika yaaa
cok heyecanlı olmaya başladıı
bu arada murat yıldıramaa bayılıyorummmmmmm
kocam duymasın hehe

sonunda buldu kulkedisiniii
cok guzel bolumdü haftaya daha guzel olacakkkyerimseniben

Gelecek bölüm fragmanında yakınlaştıklarını gösteriyor..
Bu nurgülün, şansı cemden boşanınca açıldı..
Asmalı dan sonraki ilk güzel dizisi..O melekler adası saçmalığı neydi,cemle oynadığı..

Bebeği saklıyacaktır babasından..
ohh..Yasemin ortak ta oldu işe..kebap..hihoyyyt
O turanj kafalının saçlarını yolduğu bi sahne koyarlar mı acaba..
Ben çok istiyorum turaj kafalıyı yolmasını..sositososito

Nurgül yeşilçay ın Bazen donuk ve boş aptal bakışları oluyor..Ona sinir oluyorum işte..
onun dışında başarılı..

en güzel yerinde bitti eyi mi :mymeka:
haftaya neler olucak bakalım :asigim:

Gelecek bölüm fragmanında yakınlaştıklarını gösteriyor..
Bu nurgülün, şansı cemden boşanınca açıldı..
Asmalı dan sonraki ilk güzel dizisi..O melekler adası saçmalığı neydi,cemle oynadığı..

Bebeği saklıyacaktır babasından..
ohh..Yasemin ortak ta oldu işe..kebap..hihoyyyt
O turanj kafalının saçlarını yolduğu bi sahne koyarlar mı acaba..
Ben çok istiyorum turaj kafalıyı yolmasını..sositososito

Nurgül yeşilçay ın Bazen donuk ve boş aptal bakışları oluyor..Ona sinir oluyorum işte..
onun dışında başarılı..

cem le boşandımı nurgül delikafadulden:1shok:

Back
X