Aşk ve Ceza Atv

bu dizi çok kötü bi dizi.şahnur mudur nedir yaşlı kadının hem namaz kıldığını gösteriyolar.güya başını da yarım yamalak örtmüş.o şekilde namaz kılıyo.hem de kadın gelinine kötülük ediyo ve uyuşturucu satıyo.
yani vermek istedikleri mesaj şu,namaz kılan insanlar böyle kötüdür demek istiyo.
bence çocuklarınıza felan izletmeyin bu diziyi.

hatta ben bu diziyi rtüke şikayet edicem.toplumumuzun dini değerlerini küçümsüyor ve kötü yansıtıyor diye.

bu dizi çok kötü bi dizi.şahnur mudur nedir yaşlı kadının hem namaz kıldığını gösteriyolar.güya başını da yarım yamalak örtmüş.o şekilde namaz kılıyo.hem de kadın gelinine kötülük ediyo ve uyuşturucu satıyo.
yani vermek istedikleri mesaj şu,namaz kılan insanlar böyle kötüdür demek istiyo.

Böyle insanlar etrafta çok var. Dindardır, naylon fatura keser; haca gider, taklit ürün satar: cami imamıdır 24 saat küfür eder v.s. Onlar için namaz kıldım, haca gittim tamam, cennet garanti. Gerisi mühim değil. Ama bilmiyorki; yazılıdan geçmiş olabilir ama sözlüden ve genel davranıştan tökezlemiş. Yani yazılı herşey derğil, yazılıyla herşey bitmiyor.

Son düzenleme:
aaa bende dün gece diziyi gördügümde ayni seyi düsündüm .. nasil cökmüs bu kadin diyeee. öyle icimden gecmisti.. ne kadar cok kisi ayni seyi dusunmus...ee bunu yapimcilar yonetmen gormuyomukii.. bide bangir bangir bagirmistilar en yonetmen en yapimci en en en en enlerin dizisiydi hani

Böyle insanlar etrafta çok var. Dindardır, naylon fatura keser; haca gider, taklit ürün satar: cami imamıdır 24 saat küfür eder v.s. Onlar için namaz kıldım, haca gittim tamam, cennet garanti. Gerisi mühim değil. Ama bilmiyorki; yazılıdan geçmiş olabilir ama sözlüden ve genel davranıştan tökezlemiş. Yani yazılı herşey derğil, yazılıyla herşey bitmiyor.

evet böyle insanlar etrafta var.ama onlar namaz kılmasalardı daha kötü olurlardı."namaz insanı kötülüklerden alıkoyar" demiş Peygamberimiz.yanındakiler de "ama namaz kılıp ta kötülük yapanlar var" deyince "kılmasalardı daha kötü olacaklardı" demiş..bu gerçek hayatta böyle.ama dizi farklı bir şey.kadın seccadenin başından kalkıyor.duasını ediyor(!) dua denilebilirse tabi
ve hemen adamla uyuşturucu satma işini konuşuyo.namazdan kalkar kalkmaz.sizce bunda bi kasıt yok mu?

Son düzenleme:
aaa bende dün gece diziyi gördügümde ayni seyi düsündüm .. nasil cökmüs bu kadin diyeee. öyle icimden gecmisti.. ne kadar cok kisi ayni seyi dusunmus...ee bunu yapimcilar yonetmen gormuyomukii.. bide bangir bangir bagirmistilar en yonetmen en yapimci en en en en enlerin dizisiydi hani

zaten yapımcılar yönetmenler bu diziyi yapıyo.siz hala kasıt aramıyo musunuz?.

annemle bende aynen bu yorumu yaptık kadına bak bu az önce secdede Allaha eğilmemişmiydi
şimdi bu beyaz satma cümleleri falan ne diye dumur oldum
bu diziyi ilk defa tam izlemiş biri olarak

dün yasemin enson bebegi alan kadının kapısını çalıyodu bebegimi geri ver diye ondan sonra ne oldu yazabilecek varmı merak ettim sonunu

şimdi fragmanını izledimde savaş yasemini buluyo yaseminde bebegi geri alıyo haftaya güzel bi bölüm var

bencede dizi cok kaliteli gidiyor hiç bunaltmıyorlar insanı ayrıca bu dizi hersey gercek hayattaki gibi olamaz unutmamalı sadece bir senaryodan ibaret

annemle bende aynen bu yorumu yaptık kadına bak bu az önce secdede Allaha eğilmemişmiydi
şimdi bu beyaz satma cümleleri falan ne diye dumur oldum
bu diziyi ilk defa tam izlemiş biri olarak

yani ilk defa izlemiş birini bile etkiliyosa sürekli izleyenler nasıl düşünceye kapılacak acaba?
burada resmen ibadetimize hakaret ediliyo.

arkadaşım
aşkı memnu dizisi hakkında görüşünü çok merak ettim doğrusu
onu da rtüke şikayett etmişsindir herhalde

arkadaşım
aşkı memnu dizisi hakkında görüşünü çok merak ettim doğrusu
onu da rtüke şikayett etmişsindir herhalde

zaten o tam bir iğrençlik canım onu söylemeye bile hacet kalmadı artık.söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.ama bu daha yeni facia.

fragmanı izlemedim bebeğini alıyo mu çok sevindim ya kaydirigubbakcemile2
savaşla karsılaşsalar savaş onu görse ya boshayallersmile
çiçek kesin savaşa aşık olucak sonra

Dini boyutu tabiki iğrenç ama dizi işte bence tartışmaya değmez tabiki bu tür dizileri çocuklar izlememeli o olmasa bile gayri meşru ilişkiler var hem çocuklara uygunda değil....
bende parça parça izliyorum ama nurgül yeşilçay ın oyuncuşuğunu çok beğeniyorum..Bebeğinin şapkasını kokladığı sahnede gözyaşlarımı zor tuttum ya çok etkilendim...

Dini boyutu tabiki iğrenç ama dizi işte bence tartışmaya değmez tabiki bu tür dizileri çocuklar izlememeli o olmasa bile gayri meşru ilişkiler var hem çocuklara uygunda değil....
bende parça parça izliyorum ama nurgül yeşilçay ın oyuncuşuğunu çok beğeniyorum..Bebeğinin şapkasını kokladığı sahnede gözyaşlarımı zor tuttum ya çok etkilendim...

ben bunu tartışmak amaçlı söylemiyorum.uzmanlardan duyduğumu dile getirmeye çalışıyorum. bakın siz bile ağladığınıza göre demekki sadece çocuklar değil siz de etkileniyosunuz.yani büyükler de etkileniyo.geçenlerde televizyonda bir pedagog konuşuyordu."izlediklerimizden etkilenmememiz mümkün değil.izlediklerimiz beynimize gidiyo.boş bir odaya gitmiyo" dedi.ben de önceden "amaaaaan etkilenmiyorum izlesem ne olacak" derdim.ama böyle uzman kişileri dinleyince bunun çok tehlikeli bi şey olduğunu anladım. "dizi işte" diyosunuz ya o dizilerin konusunu biz rtüke şikayet ederek değiştirebiliriz.

ya ben bu 5. bölümü izlemedim fragmanında da çok karışık gelmişti ne çabuk doğurdu ya bu savaş vanda kaç ay kaldı ki hani 15 güne ajansta randevusu vardı noldu o olay.. meraktan da çatladım bi fırsat bulamadım ki netten izliyim ..

Back
X