Aşk ve Ceza Atv

Ya bu kadın Binbirgece ne sevimliydi burda karacadı olmuş resmen..

yaa bu savşta bi vana gitti yılladı hee orda, kız doğuracak karnı burnuna geldi o gelemdi vanlardan

savaş XL reklam ajansıyla olan randevusuna gitmeden yaseminin karnı büyüdü yaaaaaaaaaaa
bir de tahminimce çiçek savaşa sonradan aşık olacaktı,kocasını başkasıyla paylaşmayacaktı ama onda da hiiiiç öyle bir tip yok .....yanlış tahmin galibaalsanaalsanasmile

Cenk Ertan ın dizide halinin resmini arıyorum... yardım edin ban :roflol:

cok yakuşuklu olmişşş :delphin:

iyide adam vana gitti sonra geldimi gelmedimi bilmiyoruzki nerden cikardiniz dönmedigini aylarca?

Ben bayildim bu diziye,insallah hep bøyle hizli gelisir olaylar, diger diziler gibi bir olayi 3bölüm cözememek gibi bisey olmasa bari..

biri yazmis bu dizide øzcan deniz Samanyolundada Murat yildirim oynasaymis diye ayni sey benimde aklima gelmedi degil bugun mutfakta kahve yaparken fragman sesini duyunca geldi aklima=) guzel olurdu bencede hem nurgul yasli kalmazdi murat yildirimin yaninda hemde samanyolu dizisi biraz olsun yirtardi yakisikli murat yildirimla =)

iyide adam vana gitti sonra geldimi gelmedimi bilmiyoruzki nerden cikardiniz dönmedigini aylarca?

Ben bayildim bu diziye,insallah hep bøyle hizli gelisir olaylar, diger diziler gibi bir olayi 3bölüm cözememek gibi bisey olmasa bari..

biri yazmis bu dizide øzcan deniz Samanyolundada Murat yildirim oynasaymis diye ayni sey benimde aklima gelmedi degil bugun mutfakta kahve yaparken fragman sesini duyunca geldi aklima=) guzel olurdu bencede hem nurgul yasli kalmazdi murat yildirimin yaninda hemde samanyolu dizisi biraz olsun yirtardi yakisikli murat yildirimla =)

samanyolu dizisinde vildan atasever uyuzu oldugu müddetce o dizi tutmazz
nekadar mıy mıy konuşuyor yaa.sırf o karı yüzünden izlemiyorum diziyi
hiç olmuşmu özcan denizin yanına öle citoz kadın:umursamaz:

valla bende vildan atasever yüzünden izlemiorum o diziyi..
çok itici bi kadın yaa.....

232ta.jpg

262y.jpg

222ro.jpg

242q.jpg

252oam.jpg

272h.jpg

283x.jpg

302gd.jpg

292b.jpg

Yeni bölüm resimleri....opuyorumnanaktan

nurgülün göz alti yasli gösteriyor(2.resimde) birsey etsin böyle yakin görüntp vermesin fragmanda da bir yerde böyle kirisik gibiydi buda yaslanmis yahu

5. BÖLÜM Özeti

Ajanstan ayrılıp Bodrum'a kaçan ve hamileliği ilerleyen Yasemin sıkıntılı günler geçirmektedir.
Yasemin'in izini tekrar kaybeden Savaş yeni bir hayal kırıklığı yaşar. Artık bir torun sahibi
olmak isteyen Şahnur, Savaş'a aşırı baskı yapar.
Hizmetçi Suna'nın Çiçek'le ilgili yaptığı bir dedikodu Şahnur'u çılgına çevirir.

Önemli bir ajans müşterisinin Yasemin'le çalışmak konusundaki ısrarı Bora ve Sevgi'yi zor durumda
bırakır. Ajans Yasemin'i ararken Yasemin doğum sancıları çekmektedir.

Savaş'ın iki arkadaşı Cem ve Nadya'nın aşkları doludizgin ilerlemektedir. Yasemin hayatıyla ilgili
ürkütücü bir karar alır… Yasemin'in hamileliği nasıl geçecek?
Savaş Yasemin'i aramaktan vazgeçecek mi?
Şahnur peşine adam taktığı Çiçek'in hangi açığını yakalayacak?

Nurgül Yeşilçay'ın yüzünde kaç ton fondoten var ya benneyaptımki

Aşiretin anası hastayım bu kadına mükemmel rol yapıyor.
Her rolün hakkını veriyor.
Bravo valla sanatçı böyle olunur işte.

Nurgül'de çökmüş ya ne fizik kalmış ne surat.
10 kat fondotönle nereyi kapatacağını şaşırmışlar

Ayrıca Zeynep Beşerleri çok fena kıskanıyorum.
Kadına her baktığımda Kenan Şimdi bununla mı birlikte diyorum oof of

ewt arkadaşlar nurgül yeşilçay için söylediyiniz sözlerin hepsine katılıyorum :hulya:
ben zaten daha öncede yazmıştım yasemin karakteri savaş karakterine göre gerçekten yaşlı duruyor savaşın ablası nazan gibi bişey yaseminkaydirigubbakcemile3
yaseminin hem göz altı hem üstü hem dudak kenarı ve de okadar fondoten yinede çok bariz ortada olmamış :olmaz:
ben aslında nurgül yeşilçayı beyeniyorum özellikle asmalıdan bir beyeni bu ama burda yakışmıyolar birbirlerine keşke ayrı ayrı birbirlerine yakışan partnerlerle oynasalardı[:umursamaz:/B]

bu dizi tek kelime ile super, tadinda birakiyolar herseyi, diger dizilerden biri olsa 3bölüm bebegi ararlardi simdi.. bunu yapanlar isi cözmüs

arkadaşlar dizi bittikten sonra haftayaki bölüm özeti gösterildi ya orda nurgül bebeği geri alıyor mu
ay çok üzüldüm bebek olayına

Back
X