Aşk ve Ceza Atv

yasemin nasıl tırstı ama nasıl güldüm yazık yaaeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

kslar yaseminle savasın birbirlerine mail yazdıgı sırada calan muzigi bilen varmı arıyorum arıyorum yok bulamadım

kızlar ya diziyi ilk zamanlar severek izliyodum ama iyice karıştırdılar diziyi biraz soğudum

nurgül yeşilçay çok yaşlanmış yaa genç kız rolleri yakışmıyo hem de murat yıldırım yanında çocuk gibi kalıyo başrolde çıtır bi kız oynasa daha iyi olurdu savaşda da hiç şans yok karısı rolündeki kızda teyzesi gibi duruyo

Dizi güzelde, su Ask-acisi-sahneleri okadari abartiliki, bir tarafta Savasin kardesi adam öldürüyor, o hicbirseyden habersiz yasemin yasemin diye müzik esliginde ofluyor, ask sözcükleri döküyor, cok yapmacik, baslarim öyle ask´a.
Savasin hanimini oynayan kizda cok güzel, ama herkes cok zayif oldugu icin kiz onlarin yaninda daha olgun gösteriyor.
Sahnur ana´da sözde adaletsizlige gelmiyor, oglu katil olunca gözünü kirpmadan baskasini onun yerine hapise sokmaya razi, hangi garibin basini yakiyorum, oglumun yerine katillerin icine atiyorum diye düsünüyormu hic!

evet aynısını ablası hastanedeykende yaptı ablası hastanede o yaseminin peşine gidiyor
telefon geliyor eblen intahar etti diye adam yasemin gitmem lazım deyip 15 dk yasemine bakıyor

heleki yaseminle tatile gittiklerinde altında beyaz pantalon üstünde mavi kazak ıyyy çok iğrençti savaş o sahnede

ayrıca yasemin de çok bencil anneside öyle siz neden sölemiyosunuz savaşa bir çocuğun var diye haksızlık bencillik o çocuğun bodrumdada başına birçok şey gelebilir yani

bende Yasemin neden çocuğundan ve annesinden uzakta yaşıyor onu anlamıyorum, orda da o çocuğu bulabilirler yani.

çok saçma bi dizi
bi yatmayla hamile kalıyolar
yasemin naptıysa o gece savaşa artıkkaydirigubbakcemile3
adam 1 yıl inledi durdu
ben hamile kalıp annemin üstüne atacam.yırtar beni be annemkafamçokkarıştı
saa baktm sıpan kAldı diycek:hulya:
her belayı görüp
ama görmemezlikten gelerek savaş diyip zırlayacam
lisede bile o sözleri sevgilimize söylemedik.savaşla yasemin maşallah yani:umursamaz:
doğuluları hep böyle gösteriyoar
biz öcü değiliz ki anacımlmaz:

diziyi ancak bugün izleye bildim, arkadaslar ya, bu ne bicim bir sondu öyle, cok sacmaydi sinirden kudurdum resmen ...klava:klava:

Yasemin herseyi anlatmak icin Savasin yanina geliyor ... ordada - olacak is degil - Nadya savasa askini ilan ediyor, sonrada öpüyor kafamçokkarıştı:1shok: hey Allahim ya, ya birde dogru dürüst bir senaryo yazsaniz, ne bu aldatmacalar bazen gina geliyor yani kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…