Aşk ve Ceza Atv

Ya gicik savas, kendi hertürlü halti karistiriyor, kizin oglu oldugunu ögrenince surati nasil asik hesap soruyor Yaseminden kötükedihüso
Yaseminde insani deli eder yani, hemen barisiyor, sanki Savas hayat merkezi olmus, daha dün kizi öperken gördün, birde evli adam onuda bilmiyor leyla leyla dolasiyor gecelerde kafamçokkarıştı
Hem gece yürüyüsünü gösterdiler Yaseminin ha simdi biryerden tecavüzcü coskun cikacak sandim, ne rahat kadin ya sempatiksalakcinni

aynen aynen çok korkusuz yasemin.. kapıyı da dank diye açıyo hep,insan bi delikten bakar =)

savaş da o tepkiyi vermesi abartı olmuş.. tamam insan merak eder de kendisinin ymediği halt yok,kappıya dananıyo...

sonu nasıl bitti bilen varmı

Savaş"Ömerin babası kim" dedi
yaseminde öylece kalakaldı bitti.

Iyyyk ne saçma dizi yav, ara ara bakıyorumda, bu ikili yalanın hasını söylüyor birbirine, sonrada güven bana aşkım bilmem ne, yok yaa:umursamaz:

aynen cnm haklısın DNA testi yaptırsın o zaman bende ara ara bakıorum zaten bi melekler korusuna bakıom ömre bedele bakıom buna bakıom beynim döndü

zora koşucaklar ya evlenemezler şimdi inanmaz çocuğu olduğuna dna testi akıllarına gelmez yasemin gurur yapar uzarda uzar

lan kuzu yürü git şurdannn
seviyorumm uleenn ben bu diziyiii

ee kızlar sezon finaliymidi akşamki bölüm

lan kuzu yürü git şurdannn
seviyorumm uleenn ben bu diziyiii

ee kızlar sezon finaliymidi akşamki bölüm

Ergen sığır, söylemedikleri yalan kalmadı be birbirlerine, böyle aşkmı olur.

Seviyorum, ölüyorum, ayrı kalamıyorum, peeeeeh:umursamaz:

yav sevdiğin adamdan çocuğun var söyle işte ne uzatıyon. Sonra eski nişanlısı sevdiği adamın şirketinde çalışıyor ve bu salak yasemin Savaşı uyarmıyor.
Savaş dersen yalanın bini bin para, başlarım len böyle aşka.

Bu arada kızlar dün farkettim yaso çok abla gibi durmuyormu savaşın yanında. Göbeğide çıkmış bayağısempatiksalakcinni

bıyığımın kırarmış teli ;
ee o zaman dizi dizi olmaktan çıkar
yalanlar riyalar olcek tabi
ayrıca bebeyi söylemiyo çünkü aile aşiret alır diye tırsıyo
nişanlısını söyleyemiyo çünkü nişanlı tehdit etti bebeği söylerim diye
oooo sende izlemiyon sonra vırrr vırr daa vırrralsanaalsanasmile

kuzu laaa biliyorum bunu duyunca ştrese gircen emme
ben 54,9 a düştümmm
zuhahaa kim der sidikli bebe doğurmuş die:)
tatilede az kaldı zatiii

Bu Yasemin'in annesi öldürcek beni :))) çıkar o adamı hayatındannnnnn!!!! nereye çıkarıyorsun yahu torunun babası

hem sen bilmiyor musun? Türk filmlerinde dizilerinde bir gün birbirlerini bulurlar kan çekerrrr :)))

Cehenneme git Ayn, gözüm görmesin seni, alsanaalsanasmile

Aşiret alırmış. Len çocuğunun babası, elbet görecek, alacak sevecek, hayret bişi yaaa:umursamaz:

Ayy ne güldüm orda, Yaseminle telefonda konuşuyor, yırtıyor kendini, ya o ya ben" diye

teyzeee, sen tasalanma bu ikili zati her bölüm en az iki kere bir darılıyorlar barışıyorlar, zati senin kız yine söylemez Savaşa çocuğu, yani dediiğin olur merakta kalma. Komedi filmi gibi yaa, heleki o Bora Allahım Allahım, "evlencez dimi Nazan", "evlencez dimi Nazan", "evlencez dimi Nazan" ay başka bişe bilmezmisin sen be adam, dolandırıcı üçkağıtçı.süprizzzzz

film başladığından beri nurgül zırlıyokafamçokkarıştı
dizi tatile girdi de hatunun gözyaşı dindi

önceleri çok güzeldi de sonra hiç zevk alamadım şu diziden sezon finali bomboştu o kadar büyük bi aşk ki başkasıyla öpüşürken görüyo ama iki dakika adam konuşuyo boynuna sarılıyo ne ağvaymış bütün derdi tasayı atmış gelmiş sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…