Aşk ve Ceza Atv

Ama arkadaşlar ben en çok şahnura şaşırdım nasıl Yasemini kızım diye diye ağırladı. Akıllanıyor galiba.

dizi öylebir geçer zamanki ile çakışınca reytig korkusuyla ekşın geldi diziye
ama çokda güzel olduuu
sıkmaya başlamıştı çünküüü

aşk dizisiydi bu , ne bu şimdi kurtlar vadisine döndü , hiç sevmem böyle değişiklikleri reyting kaybetmese iyidir

aşk dizisiydi bu , ne bu şimdi kurtlar vadisine döndü , hiç sevmem böyle değişiklikleri reyting kaybetmese iyidir

bence güzel oldu
biraz değişim şarttı
önceden izlemekten sıkılmıştım
şimdi heyecan geldi sabırsızlıkla bekliyorum

Önümüzdeki hafta ayrılık var galiba yasemin öyle ağlıyor belliki Savaş İran'a gidiyor.

fragman çıktımı kızlar
yasemin sölemedimi hala bebeği acaba
bu kızında bu hallerine üzülüyorum ne zaman özene bezene hazırlansa savaş da sorun çıkıyor

Ben bu hafta düzgün izleyemedim kızlar, Yasemin bebeği söylemedimi ayrılmışlar galiba, birde en sonun görmedim.

Ben bu hafta düzgün izleyemedim kızlar, Yasemin bebeği söylemedimi ayrılmışlar galiba, birde en sonun görmedim.

Hayır söylemedi yasemin bebeği , ayrıldıklarınıda yasemin kendi kendine herkese söylüyo , savaşla konuşup tmm bitti bu ilişki dedikleri olmadı , tam bebeği aldırmaya gitti , masaya yattı , annesi aradı ömer gene ateşlendi die , doktora gittiler , ömerin lösemi olma ihtimali olduğu için kardeş var mı fln dedi doktor , kesin doğurcak yani yasemin , sonunda da pala dayının oğlunu kaçırdı beşir , bunun karşılığında savaşı öldürceksin dedi, pala dayıyla savaş gittiler uzak bi yere pala dayı haldun için , vurdu savaşı kalbinden hemde tam savaş yere düştü öyle bitti , ama büyük ihtimalle bu hayal falandır, pat die nası vursun pala dayı , kalbinden vurduysada kesin ölcek , dizidede savaş ölmiceğine göre kesin rüya hayal falan , die ümit ediyorum :)

ayyy neler olmuş öyle yaaaaa
hemen netten izlemem lazım
savaş ölmez ama ya uzaktan takip ettiriyordu ya hiçkimse
bi planları vardır yani
bu arada uğur yücelin oyunculuğu süper...

ayyy neler olmuş öyle yaaaaa
hemen netten izlemem lazım
savaş ölmez ama ya uzaktan takip ettiriyordu ya hiçkimse
bi planları vardır yani
bu arada uğur yücelin oyunculuğu süper...

tam kalbinden vuruldu işte , ama kesin hayal falan sanırım :) evet kesinlikle uğur yücel süper

Sağol canım, öf Ömeri hasta etmesinler ya kıyamam ben ona zaten dizilerde çocuklar hasta oldumu ben dayanamıyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…