Aşk ve Ceza Atv

Cemden ayrıldı mı:uhm:

yooo beraberler..

Ben en çok Çiçeğin babasına deli oldum akşam, nasıl bir olaydır bu ya kızını satıyor adam akannehir bununda adı töre.. sonra o kız bi namussuzluk yapsa aynı töre kadını öldürüyor ama babasının satması normal sayılıyor..İşin ilginci aynı aileye yapıyor Savaş'ta en çok kızın hayatı kurtulsun diye yapıyor bunu bence..

evet babasına bende çok sinir oldum adamı boğasım geldi.

düşünsenize hala böyle şeyler yaşanıyor....

Bence Yasemin ancak baya bi hamile olunca tekrar savasla karsilasicak.

Dun bende diyorum ki cicek'e baska yolun yok madem evlen akilli
bu saf seni okutur da, hakkatten okula da gonderiyor.

dizinin konusu güzel
ancak daha önce de söyledigim gibi nurgul yesilçay murat yıldırımın ablası gibi duruyor
nedense ben taktım :D

dizinin konusu güzel
ancak daha önce de söyledigim gibi nurgul yesilçay murat yıldırımın ablası gibi duruyor
nedense ben taktım :D

bende öyle düşünüyorum nurgülün vücudu güzel ama yüzü çökmüş sankiakannehir

bu hafta iki yerde işte budur dedim
1. annesine ben senin kuklan değilim dedi ya orda
2. çiçeği okula tekrar yollayacak annesi karşı çıkınca karım değil mi istediğimi yaparım dedi orda

ii olsun herşey planlı gitmiyor demi
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar murat yıldırım fırtına dizisindeki kızla evlendi dimi yanlış hatırlamıyorum burçinmiydi neydi?

kaç bölüm oynadı bilmiyorum ama bi tekrar izledim
dizi savaşın eroin paketlerini bulmasıla son buldu
Gününüde bilmiyorum ama güzele benziyor

Salı günleri 20:00 de canım diziyerimseniben

diziyi salı günü tesadüfen izledim çok beğendimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
son yıllarda beni tv bağlayan pek dizi yok ama bu beni bağladı kalkamadım tv karşısındankaydirigubbakcemile
nurgül yeşilçay çok güzel oyunculuğuda iyi ama sanki murattan büyük gibi duruyoCADIARZU
ama allahtan minyon tipli ve yüzü güzel olunca bu açığı kapatıyoyerimseniben

ya ben murat yıldırımı çok begenirim asideykende çok severdim tabi eşim bunu bildiginden diziyi bana izletmiyo tekrara rast gelirsem ordan bakıyorum ama güzel bi dizi ondan eminim

Bende ilk bölümünden beri seyrediyorum hoşumuza gitti eşimle salı günü seyrettiğim başka dizi yoktu zaten, Nurgülle ilgili dediklerinize katılıyorum saçları açıkken daha yaşlı duruyo bencede saçlarını sıkıca topladımı hem yüzü açılıyo hemde geriliyo böylece daha genç ve güzel duruyo oyunculuğuna diyecek bi lafım yok, çicek şimdi ilgilenmiyo savaşa ama ilerleyen zamanlarda hoşlanacak ve kolay kolay bırakmayacak kocasını...

Yahuu bunlar çocuk doğuncamı karşılaşacak..:)) merak ediyorum nerde nasıl olacak
yeni bölümün frgmannını seyredemedim...

Bende ilk bölümünden beri seyrediyorum hoşumuza gitti eşimle salı günü seyrettiğim başka dizi yoktu zaten, Nurgülle ilgili dediklerinize katılıyorum saçları açıkken daha yaşlı duruyo bencede saçlarını sıkıca topladımı hem yüzü açılıyo hemde geriliyo böylece daha genç ve güzel duruyo oyunculuğuna diyecek bi lafım yok, çicek şimdi ilgilenmiyo savaşa ama ilerleyen zamanlarda hoşlanacak ve kolay kolay bırakmayacak kocasını...

bende böyle düşünüyorum çiçek aşık olacak kocasına bırakmak istemicek
nurgül ve muratın arasına girecek aşklarını engellicek gibime geliyoCADIARZU

Back
X