Aşk ve Ceza Atv

bende şuan izliyorum
güzel bir diziye benziyor

nurgül yeşilçayın patronuda pek kaprisliyaaa

giderek heyecanlı hale geliyor diziii
inşallahh yasemin bardan gitmeden savaş gelirrrrbilmiyorumkismile

çok heyecanlı bitti iki sevdiğim oyuncu bir arada inş. reyting kurbanı olmaz atv nin klasik bahanesi yaa

yasemin iş arkadaşlarıyla esas oğlanın arkadaşının barına gitti gülüp eğlenirken esas oğlanın arkadaşı bunu gördü ve tanıdı tabi ilk işi tele sarılıp aramak oldu ve abi inanamıyacaksın seninki burda dedi oda kim benimki dedi o işte kül kedisi dedi ve yasemeini gösterek kamera bittiboshayallersmile
ayyy karışıkmı oldu biraz anlatabildimmikafamçokkarıştı

Anladım beyaz toprak'cım, çok sağol Şeniz

eh az kalmış karşılaşmaya dicem ama kesin Yasemin kalkar Savaş gelir bilmiyorumkismile

dizi bitmeden fragmanını da verdiler..adını falan öğreniyor savaş hatta arkadaşı nadya yı reklam ajansına falan gönderiyor..bide yasemin bora beyle eğer çocuğunu kabul ederse evlenecekmiş akannehir

Aşk ve Ceza 4. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/xbx3e1_ayk-ve-ceza-4bolum-fragman_shortfilms[/dailymotion]

Şu dizinin yapımcıları ah keşkem bu yorumumu görselerde savaşın anasının gözlereni öcü gibi kapkara yapmasalar, korkuyorum yaw:roflol:

yaa arkadaşlar bişey sorucam...şimdi bu yasemin istanbulda,savaşın ailesi vanda,bar bodrumda mı ?? yaa eğer öyleyse 1günde nasıl o 3şehirde oluyorlar....kesintisiz izleyemediğim için çözemedim de :S

Ben hala Yaseminin karni buyudukten sonra karsilasacaklarini dusunuyorum nedense.

Ayrica merve hepsi istanbulda, bodrumda ki bar baska bir bardi,
Savas ozaman orada tatildeydi. Istanbuldaki bar ise arkadasinin kendi bari.
Savasin ailesinin evi de istanbulda, gelin aldiktan sonra istanbuldaki evlerine gectiler,
yani sirf dugun yapmak icin Van'a gitmislerdi ozaman.

Ben hala Yaseminin karni buyudukten sonra karsilasacaklarini dusunuyorum nedense.

Savasin ailesinin evi de istanbulda, gelin aldiktan sonra istanbuldaki evlerine gectiler,

çok teşekkür ederim yaa,kafayı yicektim düşünmekten....

hala karşılaşamadılar savaşla yasemin çok merak ediyorum ne zaman olacak bu karşılaşma,yazık ya evin gelinine yapılanlar çok kötü aileside sahip çıkmıyo zaten babası kızı satmış üzülüyorum onun haline,nurgül yeşilçaya saçlarını geriye taramasını hiç yakıştırmıyorum gıcık görünüyo bence

bence savaşla yasemini ( reyting için ) kolay kolay bir araya getirmezler :umursamaz:

yaa arkadaşlar bişey sorucam...şimdi bu yasemin istanbulda,savaşın ailesi vanda,bar bodrumda mı ?? yaa eğer öyleyse 1günde nasıl o 3şehirde oluyorlar....kesintisiz izleyemediğim için çözemedim de :S

bu olay benimde çok kafamı karıştırıyordu bunlar nerdeler diyekafamçokkarıştıakannehir tşk ederim sensi vereliniortak

savaşın annesine ve ablasına uyuz oldum yaa.. kızı ne okula gönderiyo nede iyi davranıolar zavallının hayatı karardı ..

Yani çok fazla şey söylemek istiyorum ama ne terbiyem müsade eder nede burası yeri :mymeka:

Back
X