- 3 Mart 2017
- 11
- 0
- 1
- Konu Sahibi Sevgnsevgi
Arkadaşlar merhaba eşinizden veya sevgilinizden intikam alacak olsanız en zeki plan ve fikirleriniz ne olurdu? Bir erkeği pişman etme ve canını yakmak için ne yapardınız????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koymuyor ona şuan buYok gibi davranırım
Bundan daha iyi can yakıcı şey mi var .
Bir insan sizi seviyorsa eğer canı yanar sevmiyorsa ne yapsanızda koymaz o insana bence. ama ben olsam kimseden intikam falan almazdım ne gerek var ki böyle şeylereArkadaşlar merhaba eşinizden veya sevgilinizden intikam alacak olsanız en zeki plan ve fikirleriniz ne olurdu? Bir erkeği pişman etme ve canını yakmak için ne yapardınız????
Icini bilemezsiniz.Intikam Allah'ın işine karışmaktır.Koymuyor ona bu şuan
Koymuyor ona şuan bu
Aldatıldım üstüne hakaret yedimIcini bilemezsiniz.Intikam Allah'ın işine karışmaktır.
Havale en guzeli ....
Nasıl bir yol izlerdiniz düşünmeden yapamıyorum ben mi hata yaptım diye lendi kendimi yiyorumİntikamla uğraşmak yerine kendi hayatımı kurtarırdım.
Ondan bana hayır gelmeyeceğini öğrenmiş olmam gerekirdi.
Aldatılıp dayak yedikten sonra yapmanız gerekenler çok kolay aslında.Nasıl bir yol izlerdiniz düşünmeden yapamıyorum ben mi hata yaptım diye lendi kendimi yiyorum
Teşekkür ederim evli degilim sadece psikolojik acıdan çökügümAldatılıp dayak yedikten sonra yapmanız gerekenler çok kolay aslında.
1-Şiddet için darp raporu almak.
2-Boşanma davası açmak.
3-Eşi terk etmek.
4-İşiniz varsa daha yoğun çalışmak,işiniz yoksa biran önce uzun mesali bir iş bulup sıkı sıkı çalışmak.
5-Bol bol bol dua etmek.
6-Dava günü gelince,raporları ve şahitleri sunup boşanmak.
7-Gerekirse psikolojik yardım almak.
.....................................................................................................................................................
Ooooo evli değilseniz işiniz daha kolay.Teşekkür ederim evli degilim sadece psikolojik acıdan çökügüm
Sormayın karısı gibi evini temizliyorum bişey olsun niye yapmadın diye azar yitorum birdeOoooo evli değilseniz işiniz daha kolay.
Dönün arkanızı gidin ya.
Adam mı yok başka da böyle ahlaksız biri yüzünden çöküyorsunuz?
Niye mazoşistçe tavırlar sergiliyorsunuz ki?Sormayın karısı gibi evini temizliyorum bişey olsun niye yapmadın diye azar yitorum birde![]()
İstediğimden degil zorlandıgımdan ve bi karar aldım ayrıldım yine olan bana oluyorNiye mazoşistçe tavırlar sergiliyorsunuz ki?