• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk ve intikam

Sevgnsevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
11
0
1
Arkadaşlar merhaba eşinizden veya sevgilinizden intikam alacak olsanız en zeki plan ve fikirleriniz ne olurdu? Bir erkeği pişman etme ve canını yakmak için ne yapardınız????

Yok gibi davranırım
Bundan daha iyi can yakıcı şey mi var .

Arkadaşlar merhaba eşinizden veya sevgilinizden intikam alacak olsanız en zeki plan ve fikirleriniz ne olurdu? Bir erkeği pişman etme ve canını yakmak için ne yapardınız????
Bir insan sizi seviyorsa eğer canı yanar sevmiyorsa ne yapsanızda koymaz o insana bence. ama ben olsam kimseden intikam falan almazdım ne gerek var ki böyle şeylere

İntikamla uğraşmak yerine kendi hayatımı kurtarırdım.
Ondan bana hayır gelmeyeceğini öğrenmiş olmam gerekirdi.

Nasıl bir yol izlerdiniz düşünmeden yapamıyorum ben mi hata yaptım diye lendi kendimi yiyorum
Aldatılıp dayak yedikten sonra yapmanız gerekenler çok kolay aslında.
1-Şiddet için darp raporu almak.
2-Boşanma davası açmak.
3-Eşi terk etmek.
4-İşiniz varsa daha yoğun çalışmak,işiniz yoksa biran önce uzun mesali bir iş bulup sıkı sıkı çalışmak.
5-Bol bol bol dua etmek.
6-Dava günü gelince,raporları ve şahitleri sunup boşanmak.
7-Gerekirse psikolojik yardım almak.
.....................................................................................................................................................

Aldatılıp dayak yedikten sonra yapmanız gerekenler çok kolay aslında.
1-Şiddet için darp raporu almak.
2-Boşanma davası açmak.
3-Eşi terk etmek.
4-İşiniz varsa daha yoğun çalışmak,işiniz yoksa biran önce uzun mesali bir iş bulup sıkı sıkı çalışmak.
5-Bol bol bol dua etmek.
6-Dava günü gelince,raporları ve şahitleri sunup boşanmak.
7-Gerekirse psikolojik yardım almak.
.....................................................................................................................................................
Teşekkür ederim evli degilim sadece psikolojik acıdan çökügüm

Back
X