• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk vs sevgi

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Oncelikle cok cok özür dilerim bu kadar sık konu açtığım için :(
Lütfen idare edin beni.

Derdim cidden bana gore dert. Esim biz nisanliyken bi sosyal medya platformunda bi soz begenmis tesadüfi görmüştüm. Tam net hatirlamamakla beraber soyle bi seydi seninle oldugum kadar hic heyecanlanmadim gibi. Uzerime hic alinmadim. Neden? Benim orda hesabim yoktu ve bunu benimle alakali dusunse direk bana yazardi. Ve esim bana boyle sozler soylemedi zaten hic :)) buna benzer sözler begenmisti birkac tane. Sorduğumda begendigim icin dedi.

Ben eski sevgilisini unutamayan birine aşık olmustum ondan yana hep sorguladim. Bi sevgilim aldatilmisti iliskimizin ortasinda ihanetle ilgili bir soz paylaştı bitirmistim. Yani bu kadar paranoyak yapti beni bi tecrubem.

Hani hissedersiniz ya bu adam bana her hucresiyle aşık deli gibi seviyor diye ben bunu hissetmiyorum. Evlilik oncesi de hissedemedim su an da hissetmiyorum. Esimin beni düşünüp duygusal bi sarki dinledigini hiic sanmiyorum. Iliskimizin basinda yollamisti sadece birkaç tane. E bu adam aşık oldu biliyorum ama bana degil :/ zaten bana gore ask aciyla besleniyor. Biz bana ne kadar aşık oldugunu anlayabilecegim bi ayrılık ya da cok büyük kopma noktasına getirecek bi kavga da yaşamadık :(

Sizin de oluyor mu boyle gelgitleriniz? Ben esimin hayatinda tekim en'im diyebiliyo musunuz gözünüz kapali?

İnsanın iç dünyasını bilemezsin ki... senden önce kim bilir neler yaşadı ?
Belki çok sevdi ama olmadı unutamadı. Geçmişi kurcalama boşver. Kurcalarsan belki üzülürsün. Şimdi senin yanında ve ona sevgini göster. O da zamanla sana yönelir bence

Nihayetinde sizinle evlendiğine göre siz onun en'isiniz ve tekisiniz.çok fazla sorgulayıp huzurunuzu kaçırmayın.herkesin elbet bir mazisi var.altını deşerseniz maraz çıkabilir,şimdiye odaklanın

Nihayetinde sizinle evlendiğine göre siz onun en'isiniz ve tekisiniz.çok fazla sorgulayıp huzurunuzu kaçırmayın.herkesin elbet bir mazisi var.altını deşerseniz maraz çıkabilir,şimdiye odaklanın

Ah ahh keşke dediğiniz gibi olsa. Maalesef toplumda evlilik bir dayatı. Özellikle belirli bir yaşa gelen erkekler evlilik düzenli hayat getirir anlayışıyla evleniyorlar. Aşık oldukları kadın ailelerinin onayını görmeyebiliyor, ya da ilişki aralarındaki bir sebepten sona eriyor. Kalbinde biri var diye başkasıyla evlenmekten geri duran erkek çok nadirdir.

Oncelikle cok cok özür dilerim bu kadar sık konu açtığım için :KK43:
Lütfen idare edin beni.

Derdim cidden bana gore dert. Esim biz nisanliyken bi sosyal medya platformunda bi soz begenmis tesadüfi görmüştüm. Tam net hatirlamamakla beraber soyle bi seydi seninle oldugum kadar hic heyecanlanmadim gibi. Uzerime hic alinmadim. Neden? Benim orda hesabim yoktu ve bunu benimle alakali dusunse direk bana yazardi. Ve esim bana boyle sozler soylemedi zaten hic :)) buna benzer sözler begenmisti birkac tane. Sorduğumda begendigim icin dedi ve kendi isteğiyle o hesabi kapatti.

Ben eski sevgilisini unutamayan birine aşık olmustum ondan yana hep sorguladim. Bi sevgilim aldatilmisti iliskimizin ortasinda ihanetle ilgili bir soz paylaştı bitirmistim. Yani bu kadar paranoyak yapti beni bi tecrubem.

Hani hissedersiniz ya bu adam bana her hucresiyle aşık deli gibi seviyor diye ben bunu hissetmiyorum. Evlilik oncesi de hissedemedim su an da hissetmiyorum. Daha 22 yaşındayım. Esimin beni düşünüp duygusal bi sarki dinledigini hiic sanmiyorum. Iliskimizin basinda yollamisti sadece birkaç tane. E bu adam aşık oldu biliyorum ama bana degil :/ zaten bana gore ask aciyla besleniyor. Biz bana ne kadar aşık oldugunu anlayabilecegim bi ayrılık ya da cok büyük kopma noktasına getirecek bi kavga da yaşamadık :KK43:

Sizin de oluyor mu boyle gelgitleriniz? Ben esimin hayatinda tekim, en'im diyebiliyo musunuz gözünüz kapali?
bir insanın içini asla okuyamazsın
ama demişsin ya bu adam beni her hücresiyle seviyor eminim demedim hiç diye
bence bunu kimse asla diyemez bilemeyiz ki
numaracı çok insan da var çoook seviyorum deli gibi aşığım diyorlar gidiyorlar aldatıyorlar
ya da ben seni çok seviyorum üzerim seni deyip ayrılıyorlar
hiçbir zaman kimsenin aklından ne geçiyor bilemeyiz...

E bunu bilerek evlenmişsin.
Çok aşık olmadığını biliyormuşsun eşinin.
Adam sana karşı böyleymiş hep.

Ah ahh keşke dediğiniz gibi olsa. Maalesef toplumda evlilik bir dayatı. Özellikle belirli bir yaşa gelen erkekler evlilik düzenli hayat getirir anlayışıyla evleniyorlar. Aşık oldukları kadın ailelerinin onayını görmeyebiliyor, ya da ilişki aralarındaki bir sebepten sona eriyor. Kalbinde biri var diye başkasıyla evlenmekten geri duran erkek çok nadirdir.
Esimin aklında biri yok eminim. Ben daha once hem cok sevdim hem de cok sevildim. Esimle bunlari hissedemiyorum derdim bu. Esim de yasadi kesin boyle bi iliski ve farki gayet biliyodur.

bir insanın içini asla okuyamazsın
ama demişsin ya bu adam beni her hücresiyle seviyor eminim demedim hiç diye
bence bunu kimse asla diyemez bilemeyiz ki
numaracı çok insan da var çoook seviyorum deli gibi aşığım diyorlar gidiyorlar aldatıyorlar
ya da ben seni çok seviyorum üzerim seni deyip ayrılıyorlar
hiçbir zaman kimsenin aklından ne geçiyor bilemeyiz...
Ah biliyorum bunlari da. O tutku dolu iliskiler 3.sahisla balon gibi sönüyor biliyorum. Ya da heyecan yitiriliyor. Haklısınız teşekkür ederim.

Lütfen idare edin beni.

Derdim cidden bana gore dert. Esim biz nisanliyken bi sosyal medya platformunda bi soz begenmis tesadüfi görmüştüm. Tam net hatirlamamakla beraber soyle bi seydi seninle oldugum kadar hic heyecanlanmadim gibi. Uzerime hic alinmadim. Neden? Benim orda hesabim yoktu ve bunu benimle alakali dusunse direk bana yazardi. Ve esim bana boyle sozler soylemedi zaten hic :)) buna benzer sözler begenmisti birkac tane. Sorduğumda begendigim icin dedi ve kendi isteğiyle o hesabi kapatti.

Hani hissedersiniz ya bu adam bana her hucresiyle aşık deli gibi seviyor diye ben bunu hissetmiyorum. Evlilik oncesi de hissedemedim su an da hissetmiyorum. Daha 22 yaşındayım. Esimin beni düşünüp duygusal bi sarki dinledigini hiic sanmiyorum. Iliskimizin basinda yollamisti sadece birkaç tane. E bu adam aşık oldu biliyorum ama bana degil :/ zaten bana gore ask aciyla besleniyor. Biz bana ne kadar aşık oldugunu anlayabilecegim bi ayrılık ya da cok büyük kopma noktasına getirecek bi kavga da yaşamadık :KK43:

Sizin de oluyor mu boyle gelgitleriniz? Ben esimin hayatinda tekim, en'im diyebiliyo musunuz gözünüz kapali?
Esimin hayatinda tek oldugumu bildigim hissettirdigi icin evlendim. Ne olursa olsun bensiz yapamayacagini soyler hissederim bunu.

Bunlari hissetmesem evlenmez evli kalmazdim.

Siz nisanliyken bildiginiz hissettiniz halde niye evlendiniz onu da anlamadim.

Cocugunuz var mi

Tum bunlara ragmen yarin noluruz bilemem.

Esimin hayatinda tek oldugumu bildigim hissettirdigi icin evlendim. Ne olursa olsun bensiz yapamayacagini soyler hissederim bunu.

Bunlari hissetmesem evlenmez evli kalmazdim.

Siz nisanliyken bildiginiz hissettiniz halde niye evlendiniz onu da anlamadim.

Cocugunuz var mi
Cocugum yok esimden cocuk istemiyorum su an. Ben de anlamadim onun sevgisi onsuzluktan daha agir basti sanirim.

Esimin aklında biri yok eminim. Ben daha once hem cok sevdim hem de cok sevildim. Esimle bunlari hissedemiyorum derdim bu. Esim de yasadi kesin boyle bi iliski ve farki gayet biliyodur.

Ben size cevap vermedim zaten, başka bir üyenin mesajını alıntılamıştım :)

Lütfen idare edin beni.

Olay nişanlıyken olmuş, bu hislerinizin hepsi nişanlıyken de geçerli duygular. Ve siz bu nişanlılığı eviliğe taşımışsınız. Bu durumda bence daha fazla sorgulamayın. Burdan biri yazabilir. benim için önemli tek ve önemli hissetmek diyebilir ama o önem verdiği için bu işi evliliğe götürmezdi belki de. Sizi bir sevgilinizden ayrılmaya itecek paranoyaklığınız eşiniz söz konusu olunca etkili olmadıysa belki de eşinizi çok sevdiğinizdendir. Bu duruma verdiğiniz önem eşinize verdiğinizden azdır.
Evlenmişsiniz. Mutluluk ve huzur varsa kurcalamaya değer bulmuyorum.

iyi de evlendiysen ve artık eşinse
eş olma durumu aranızdaki ilişkiyi özel yapmaya değmez mi
artık sen ve o varsın sadece birbirinizin hayatında gerisi vız
eğer ki birisini deli gibi sevseydi ne yapar eder oldururdu
erkekler o kadar da salak değil bence
ha arabesk takılmayı seven yok mu çok var ama yeterince sevmiyorlar sevseler sevdikleri kızı asla bırakmazlar

Olay nişanlıyken olmuş, bu hislerinizin hepsi nişanlıyken de geçerli duygular. Ve siz bu nişanlılığı eviliğe taşımışsınız. Bu durumda bence daha fazla sorgulamayın. Burdan biri yazabilir. benim için önemli tek ve önemli hissetmek diyebilir ama o önem verdiği için bu işi evliliğe götürmezdi belki de. Sizi bir sevgilinizden ayrılmaya itecek paranoyaklığınız eşiniz söz konusu olunca etkili olmadıysa belki de eşinizi çok sevdiğinizdendir. Bu duruma verdiğiniz önem eşinize verdiğinizden azdır.
Evlenmeye ramak kala bile ayrilik konusmalari hazirliyodum ben esimden sirf bu sebepten. Dediğiniz gibi sevgi ağır basinca bitiremedim.

Ama sizin de bildiginiz gibi insan hissediyor illaki
Hayir bilmiyorum. Yasadiklarimi yasadim kapandi gitti. Esimi tanidigimda ilk kez asik olmus gibiydim. O yuzden gecmiste ne olmus ne bitmis birbirimize sormadik bile dogru duzgun.

Asil sen unutamayip kocanin sevgisini kiyasliyorsun. Bence asil sorun senin kalbinde arkadasim sen kendi icinde halledememissin biseyleri

Evlenmeye ramak kala bile ayrilik konusmalari hazirliyodum ben esimden sirf bu sebepten. Dediğiniz gibi sevgi ağır basinca bitiremedim.

Hayir bilmiyorum. Yasadiklarimi yasadim kapandi gitti. Esimi tanidigimda ilk kez asik olmus gibiydim. O yuzden gecmiste ne olmus ne bitmis birbirimize sormadik bile dogru duzgun.

Asil sen unutamayip kocanin sevgisini kiyasliyorsun. Bence asil sorun senin kalbinde arkadasim sen kendi icinde halledememissin biseyleri
Biliyosunuz derken esinizin eni olduğunuzu hissettiğinizi yazmistiniz ya ondan bahsettim. Doyuma ulasamadigim icin kiyasliyorum ama esim benim icin inanin tek. Esimi kendime asik hissetmeme nedenim ona aşık olmamam mi yani? Ben sanmıyorum

Back
X