• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk vs sevgi

Daha 22 yaşındasınız. Yanlış anlamayın ama önceki ilişkileriniz ergenlik zamanı zaten. Bu da hayatın en cafcaflı,hareketli zamanları. İlişkilerin dinamiği yüksek. O nedenle tutkulu olmaları normal. Evlilik bir rutin getirir,kaybetme korkusu bir nebze ortadan kalkar. Flört ederkenki gibi merakları,heyecanlar çoğunda ortadan kalkar. Bu nedenle çok aşık hissetmiyor ve hissettirilmiyor olabilirsiniz. Nisanliyken yaptığı şey evet biraz kafa karıştırıcı . Şuan olsa dibini kazın, ama geçmiş artık bir şekilde haberiniz olmamış. Bundan sonra olursa düşünürsünüz . Bu arada ben evli değilim, benimkiler sadece gözleme dayalı fikirler diyelim.

Ee ne güzel tutku istiyorsun ya kaldırsaydın eşini dansa güzel güzel dans etseydiniz şöyle :KK66:

Yemek yiyorduk :confused: Esimle aramiz evlendigimizden beri hiç olmadigi kadar iyi su sıralar. Zaten bunun boyle olacağını tahmin ediyordum en siddetli kavgalari ilk ayda yaşadık sonra gittikce duzeldi. Bi yandan da eşine surekli hediye alan her gun iltifat eden adamlar dusuncesi guzel olsa da utopik geliyor. Esimle sevgiliyken cicekler, hediyeler alirdi. Simdi borc oduyoruz bi suru mesela ona da hak veriyorum nadiren olaylara onun acisindan baktigimda. Her zaman yapmiyorum empati cunku:KK51:Kisa surede nisanlandik biz. O sozu beğendiği sıralar da birkaç ayliktik hatta. Acaba beni cok icsellestiremedigi bi donemde miydi diyorum. Ben esime o sozlerden sonra eski sevgiliyi de sordum hicbir detay vermedi simdi huzurumuzu bozacaksin diye. Ne istediğimi ben de bilmiyorum kendimden sıkılıyorum valla bazen takintili hallerimden.

Daha 22 yaşındasınız. Yanlış anlamayın ama önceki ilişkileriniz ergenlik zamanı zaten. Bu da hayatın en cafcaflı,hareketli zamanları. İlişkilerin dinamiği yüksek. O nedenle tutkulu olmaları normal. Evlilik bir rutin getirir,kaybetme korkusu bir nebze ortadan kalkar. Flört ederkenki gibi merakları,heyecanlar çoğunda ortadan kalkar. Bu nedenle çok aşık hissetmiyor ve hissettirilmiyor olabilirsiniz. Nisanliyken yaptığı şey evet biraz kafa karıştırıcı . Şuan olsa dibini kazın, ama geçmiş artık bir şekilde haberiniz olmamış. Bundan sonra olursa düşünürsünüz . Bu arada ben evli değilim, benimkiler sadece gözleme dayalı fikirler diyelim.
Teşekkür ederim. Esimle aramda 10 yas var. Illaki bi durgunluk oluyor her seye ayni pencereden bakamiyorsun. Evet kaybetme korkusu her iki taraf icin de buyuk olcude kalkiyor ortadan. Esimle kussem su an hic merak etmiyorum en fazla yan odaya gecer. Evlenmeden once oyle miydi acaba nerelerde geziyor diye dusunuyordumo_O

Teşekkür ederim. Esimle aramda 10 yas var. Illaki bi durgunluk oluyor her seye ayni pencereden bakamiyorsun. Evet kaybetme korkusu her iki taraf icin de buyuk olcude kalkiyor ortadan. Esimle kussem su an hic merak etmiyorum en fazla yan odaya gecer. Evlenmeden once oyle miydi acaba nerelerde geziyor diye dusunuyordumo_O
Bak sende farkındasın bunların. İnternetten evliliğe renk katacak küçük sürprizler,küçük oyunlar araştır ve uygula mesela. Sadece yatak odası için değil,ilişkileri heyecanlandıracak flört durumuna getirecek şeyler bahsettiğim.

"Hani hissedersiniz ya bu adam bana her hucresiyle aşık deli gibi seviyor diye ben bunu hissetmiyorum. Evlilik oncesi de hissedemedim su an da hissetmiyorum."
ben de 5 yıllık evliyim. yukarıda alıntı yaptığım cümleleriniz benim içinde birebir geçerli. cümleleri ben kurmuş gibiyim:)
benden pek hoşlanmayan, benim de pek hoşlanmadığım bir görümcem var, o hep bana "kardeşim seni çok seviyor, onun bir insanı bu kadar sevip sahiplenebileceğini düşünemezdim" filan der. ona güvenerek sürdürüyorum evliliğimi, düşün ki durumum ne kadar vahim :KK12:

Yemek yiyorduk :confused: Esimle aramiz evlendigimizden beri hiç olmadigi kadar iyi su sıralar. Zaten bunun boyle olacağını tahmin ediyordum en siddetli kavgalari ilk ayda yaşadık sonra gittikce duzeldi. Bi yandan da eşine surekli hediye alan her gun iltifat eden adamlar dusuncesi guzel olsa da utopik geliyor. Esimle sevgiliyken cicekler, hediyeler alirdi. Simdi borc oduyoruz bi suru mesela ona da hak veriyorum nadiren olaylara onun acisindan baktigimda. Her zaman yapmiyorum empati cunku:KK51:Kisa surede nisanlandik biz. O sozu beğendiği sıralar da birkaç ayliktik hatta. Acaba beni cok icsellestiremedigi bi donemde miydi diyorum. Ben esime o sozlerden sonra eski sevgiliyi de sordum hicbir detay vermedi simdi huzurumuzu bozacaksin diye. Ne istediğimi ben de bilmiyorum kendimden sıkılıyorum valla bazen takintili hallerimden.
İşte böylee empati yap canım :)) Bak benle aynı yaşta falansın sanırım 94 lü müsün 22 isen öyle oluyor. Benim de 3.5 yıllık bir ilişkim var bazen bende sapıtıyorum her insan yapar bu normaldir, tahammülsüz olduğumuz zamanlar olabilir ama sana tavsiyem mutlu ve huzurlu olmak istiyorsan karşındaki insanı iyi tanı ve en önemlisi herkese karşı bunu yap empati kur. İnsanlarla geçinmenin yolu onlar gibi düşünebilmekten, onların ne düşündüğünü anlayabilmekten geçer. İlişkilerde karşılıklı anlayış ve karşındakinin düşüncesini anlama ve önemseme çok önemli. Kavgalarınız da git gide azalır dediğin gibi birbirinizi daha çok tanıdığınız için zaten öyle oluyor.

İltifat konusuna gelince insanlar neden sevdiğini söylemekten karşısındaki insanın güzelliğini, çekiciliğini, iyi kalpli oluşunu her kim için iyi ne düşünüyorsa bunu söylemekten çekinir anlamam hiç. İltifat etmek , aşkını söylemek dünyanın en güzel şeylerindendir. Açıkcası hediye değil ama güzel sözlere her zaman ihtiyacım var, herkesin vardır. Bunun eksikliğini hissedersem sevgilimden bu beni üzer gerçekten.

Back
X