Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

Ama bu olaydan benim anladığım o sana geri gelir baksana arkadaşını arattırmış belli
Bilmiyorum ki kuzum ya,ikimiz de seviyoruz ama ayrıldık nasıl bişeyse..
kuzum benim ya psikolojiis bozulmuştur yani bence biraz sessiz kal özleyip arıcaktır
ama beklerkende üzme kendini olur mu tatlım düşünüp durma hep:25::25:

Çok daha kötüydüm yine iyiyim biraz şükür kuzum..Pişman oldugunda ben vazgecmiş olmam insallah:14:

Son düzenleme:

Çok daha kötüydüm yine iyiyim biraz şükür kuzum..Pişman oldugunda ben vazgecmiş olmam insallah:14:

Asker psikolojisi diye bir şey var tatlım üzülme sen başka şeylerle ilgilen zaman ver ona,hem o sırada sen vazgeçersen de sorun olmaz ki zaten senin için bitmişse :34:

bende rahatım aldatıldıgımı hissediyodum ama elimde kanıtım yok tabi bizim ilişki sürünmüştü iki sene ya o gitti döndü ya ben ,en çokta o bir ay yada iki ay aramaz sormaz sonra aşkım bilmme ne işte bende gittigimde kendimede o cesareti hiç bulmadım
bitse bitse ikinci biri yüzünden biter demiştim bide kendisi çok ş....dir bana deddiki internet adresini kapat final haftam diye dondruruyum dedim bir gün canım sıkıldı gezcem bi açtım kızın biriyle neelr neelr konuşuyo tabi bıraktım 3 aydır yada 4 falan görüşmüyoruz bazen okadar sinirlenşiyorum ki içimden ne beddualra ediyorum
artık onu Allah ıma havale ettim ne hali varsa görsün:43::43::43::47::47:yakaladıgım ilk kız ama inanın ilk degil benleyken neler yapmış neler en son bi kızla yattım bile dedi kurtuldum çok şükür yatıp kalkıp şükrediyorum

emin ol pişman olacak canım sebgi öyle bişydir ki vazgeçemezsin okadar uzun sürcegini snamıyorum
arkadaşı aramış bile baksana kendide artmış olabilir degil mi kıymetini anlıcaktır canım

Asker psikolojisi diye bir şey var tatlım üzülme sen başka şeylerle ilgilen zaman ver ona,hem o sırada sen vazgeçersen de sorun olmaz ki zaten senin için bitmişse :34:

Bugün bitti izni,gidecekti doguda yapıyo tunceli/hozatta.Haberlerde izledim karmakarısık bu günlerde oralar.O kadar merak ediyorum ki,gitti mi nerde napıyor.Arkadasını arayıp soracagım.:26:
Ne kadar zor oldugunu biliyorum,kıyamıyorum ama ben ne yapayım kendi istedi dogu görevini:14:
Dedigin gibi biraz zaman gecsin,kafasını toplasın istiyorum.

Ama artık dertlere son!!:27::27: eğlen coş kop kop yapıcaz artık bu topikte hehe :118::118:
:9:
evet bence de böyle çok daha rahat :36: nerdesin kimlesin diyen biri yok:7: 4 gün önce sevgilimden ayrıldım beni 2. kız olarak görüyomuş ama yapcak bişey yok böyle daha güzel kafam rahat:nazar:
iYİ YAPMIŞSIN TATLIM AYRILMAKLA NE DEMEK 2. KIZ OLARAK GÖRÜYORUM YAA!! TAM SOPALIK BUNLARRR :47:
Bizim topige yazmıştım canım,aramız bozuktu biraz..İzne gelmişti işte cok güzel gecmişti sonra bi anda bozuldu hersey.
O kadar degişmiş ki söyledigi sözleri kaldıramadım cok incindim..Ufacık seyleri büyüttükçe büyüttü..Telefonda konusuyoduk işte bagırarak konusmaya basladı.Bagırma dedim,bagırırım dedı saydı bıseyler.Kapatıyorum ben iyi geceler dedim kapattım.Mesaj attı arkasından,arama beni bi daha yolun acık olsun dıye.cvp yazmadım.
Ben hic bişey yapmadım ama.Hic bi sucum yok yani.Sucum olsa özür dilerim,bilirim hatamı.:14:
Dün cok samımı arkadası aradı beni,kafası cok bozuk nolur idare et biraz,seni cok seviyo askerlikten,yasadıgı zorluklardan dolayı böyle dedi.Aramadım daha da.Öyle işte kuzum:14:
ASKERLİK PSİKOLOJİSİ İŞTE CANIM AMA SEN SAKIN ARAMAA.. O ARASIN SEVİYORSA ARAR ZATENN..
Teşekkür ederım canım. Bende iyiyiym. :) yok canım aslında kaybolmadım da zamansız oldu şuan stajdayım birden kayboldum :1:
BENDE İŞTEYİM :1: ARA ARA GİDİYORUMM.. AMA TAM GİTMEK YOKKK :20:
Kötüyüm esmerr,terkedildim ben hem de durduk yere:14:
ÜZÜLME CANIM YAA !! BAK ARKADAŞINA BİLE ARATTIRMIŞŞ SEVİYOR SENİ AMA BİRAZ ZAMANA İHTİYAC VAR BELKİİ :26:
Aman uzak kalsın öylesi!! Kendilerini ne sanıyor bunlar ya ikinci kız olarak görebiliyormuş bulunmaz hint kumaşı sanki :19:
ÇOK DOĞRU.. ÖYLE DEĞİLLER AMA ÖYLE SANIYORLAR İŞTE MALESEFFF.. :47::47::47:

Bugün bitti izni,gidecekti doguda yapıyo tunceli/hozatta.Haberlerde izledim karmakarısık bu günlerde oralar.O kadar merak ediyorum ki,gitti mi nerde napıyor.Arkadasını arayıp soracagım.:26:
Ne kadar zor oldugunu biliyorum,kıyamıyorum ama ben ne yapayım kendi istedi dogu görevini:14:
Dedigin gibi biraz zaman gecsin,kafasını toplasın istiyorum.

Tabi canım hem bir laf vardır "kadının iyisi erkeğin askerliğinde erkeğin iyisi kadının hamileliğinde belli olur" diye :34:
İnşallah bir şey olmaz kötü düşünme :50:

bende rahatım aldatıldıgımı hissediyodum ama elimde kanıtım yok tabi bizim ilişki sürünmüştü iki sene ya o gitti döndü ya ben ,en çokta o bir ay yada iki ay aramaz sormaz sonra aşkım bilmme ne işte bende gittigimde kendimede o cesareti hiç bulmadım
bitse bitse ikinci biri yüzünden biter demiştim bide kendisi çok ş....dir bana deddiki internet adresini kapat final haftam diye dondruruyum dedim bir gün canım sıkıldı gezcem bi açtım kızın biriyle neelr neelr konuşuyo tabi bıraktım 3 aydır yada 4 falan görüşmüyoruz bazen okadar sinirlenşiyorum ki içimden ne beddualra ediyorum
artık onu Allah ıma havale ettim ne hali varsa görsün:43::43::43::47::47:yakaladıgım ilk kız ama inanın ilk degil benleyken neler yapmış neler en son bi kızla yattım bile dedi kurtuldum çok şükür yatıp kalkıp şükrediyorum

ALLAHın belası yaa... Çok sevindim canım seni adına o pislikten kurtulmuşsunn ohh beee.. :47:

Bunları numaralamak istiyorum: benimki hödük1 seninki de hödük2 kuzum :1: İyi kurtarmışsın öyle bir insandan kendini :20:

Tabi canım hem bir laf vardır "kadının iyisi erkeğin askerliğinde erkeğin iyisi kadının hamileliğinde belli olur" diye :34:
İnşallah bir şey olmaz kötü düşünme :50:

İnşallah kuzum.Ayrı kalalım sorun degil o iyi olsun,sag salim gelsin yeter bana.

Kızlar cok sagolun,günlerdir kimseyle konusamıyordum bu meseleyi,evde tekim kardesim fln yok.Kendi kendimi yedim..

Bunları numaralamak istiyorum: benimki hödük1 seninki de hödük2 kuzum :1: İyi kurtarmışsın öyle bir insandan kendini :20:

ben öyle seri yalan çaktırmadan yalan söyleyen birini görmedim yaa hödük ama ne hödük
peşinden koşunca iyisin sonra kötü
1 ay önce gelmiş yok özledim sen çok temiz iyi bi kzısın yeni mi anladın dedim bi postaladım geldigi adrese oh olsun çok duygusalım o yüzden böyle oldu ama şimdi çok rahatım ÇOOK ŞÜKÜR ALLAH IM:32::32::32::32::8::8::9::9::10::10:

İnşallah kuzum.Ayrı kalalım sorun degil o iyi olsun,sag salim gelsin yeter bana.

Kızlar cok sagolun,günlerdir kimseyle konusamıyordum bu meseleyi,evde tekim kardesim fln yok.Kendi kendimi yedim..

canım kötü düşünme ben onun pişman olacagını düşünüyorum.

Kızlar ben cıkıyorum,önerileriniz,sohbetiniz için tesekkürler.Gelirim yine,öptüm hepinizi..:54:

Back
X