Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

sinirlerim iyice zıpladı nasıl dayandım bilmiyorum ki:31::31::31:
evlenince dövsem seni beni bırakır mısın diyo
sonra diyo ya ailem snei istemezse
sonrada dediki ben senle evlenirsem çalışmazsın olacaksan ögretmen ol
ha onuda istemiyosan yanımda okuyacaktın üniyi
bendekide şansmı bilmiyorum arasam böylesi çıkmazdı heralde:)):24::24::24::24::27::27::27:

bendekide şansmı bilmiyorum arasam böylesi çıkmazdı heralde:)):24::24::24::24::27::27::27:

Hakikaten :53: Ne demek istemiş anlamadım saçmalamış iyice

kızz ne hoş hatunsun sen öylee iş yerindeyimm kıss kıss gülüyorum şu sözlerineee :9::9::9::9::9::9:

lafta beyimiz temiz aile kızı ister edepli herşeyi 4 dörtlük olcak
ailesi biriyle illa evlencen derse evlenirmiş
sonra bende dedimki madem o beni üzüyo benim babmda zaten beni snaa vermezz:)) bozuldu tabi sonra saçmaladı kaçarız gibisinden ya tam öküz iyice günaha girdim :52::52::52:

Bu arada kızlar ben biraz maketle uğraşıym ya perşembe jürim var arada bakcm ama buraya :54:

bana diyo erkeke kanakn olmaz arkadaşında zor olur
kendi kızlarla oh gzer tozar ona yasak degil
sonracıma diyo gezip tozamanzsın
ha bide dediki ünide dikkat et çayına ilaç atmasınlar erekkeli gruplara girme
vayyy efendim vayyy dedim hepsini uyguladım bende:)))
:52::52::52::52:

lafta beyimiz temiz aile kızı ister edepli herşeyi 4 dörtlük olcak
ailesi biriyle illa evlencen derse evlenirmiş
sonra bende dedimki madem o beni üzüyo benim babmda zaten beni snaa vermezz:)) bozuldu tabi sonra saçmaladı kaçarız gibisinden ya tam öküz iyice günaha girdim :52::52::52:

Kendi dört dörtlük ya dört dörtlük isterler hep :31: Nefret ediyorum bu erkeklerden ya hepsi mi aynı olur :31:

Bu arada kızlar ben biraz maketle uğraşıym ya perşembe jürim var arada bakcm ama buraya :54:
Tmm canım bizi ihmal etme görüşürüz yine öptümm :54:
bana diyo erkeke kanakn olmaz arkadaşında zor olur
kendi kızlarla oh gzer tozar ona yasak degil
sonracıma diyo gezip tozamanzsın
ha bide dediki ünide dikkat et çayına ilaç atmasınlar erekkeli gruplara girme
vayyy efendim vayyy dedim hepsini uyguladım bende:)))
:52::52::52::52:

:1::1::1:

Kusura bakma canım valla tutamıyorum kendimi...
Ama sevindim yani şu öküzden kurtulduğuna ama sana bişey söylim mi bütün erkekler aynıı.. Ham maddeleri odun yaaa :52::52::52::52::52:

Kendi dört dörtlük ya dört dörtlük isterler hep :31: Nefret ediyorum bu erkeklerden ya hepsi mi aynı olur :31:

aslında beni sevdigi falan yoktu bi dönem agladı zırladı oda yalandan kimseye zararım dokunmaz
ama sonuçta insanlar selam veriyo almasan ayıp ne yalanalrı avr ah kafam ah işte nese geç oldu da gördüm yine çok şükürr:43::43::43::43:

aslında beni sevdigi falan yoktu bi dönem agladı zırladı oda yalandan kimseye zararım dokunmaz
ama sonuçta insanlar selam veriyo almasan ayıp ne yalanalrı avr ah kafam ah işte nese geç oldu da gördüm yine çok şükürr:43::43::43::43:

üzülme canım yaa.. Bak yine hatırlıyorsun olanlarıı :5:

Tmm canım bizi ihmal etme görüşürüz yine öptümm :54:

:1::1::1:

Kusura bakma canım valla tutamıyorum kendimi...
Ama sevindim yani şu öküzden kurtulduğuna ama sana bişey söylim mi bütün erkekler aynıı.. Ham maddeleri odun yaaa :52::52::52::52::52:

hepsi aynı mı bilmiyorum çünkü ilk sevgilimdi benim biraz salak bi dönemime geldi şimdi 2 sene öncesi 18 yaşımdaydım keşke kabul etmeseydim ama olan oldu :))
Herşeyin hayırlısı inşllah:9::9:

bana diyoki beni seviyosun biliyorum bende seni ama bu aralr depresyondayım hep uyuyorum canım bişey istemiyo
sonra bakıyorum bi arkadaşının faceene gezme fotoları ben mi suçluyum hakaret etsem şimdi neyse ya bi ton günahını aldım zaten Allah hakkımızda ahyırlı olanı versin inş:10::10:

hepsi aynı mı bilmiyorum çünkü ilk sevgilimdi benim biraz salak bi dönemime geldi şimdi 2 sene öncesi 18 yaşımdaydım keşke kabul etmeseydim ama olan oldu :))
Herşeyin hayırlısı inşllah:9::9:

hımm anlıyorum :9: ama şöyle bişeyki ilkte olsa sonra olsa aşıkn gözü kör işte göremiyorsunn ama bundan sonra adımlarını/mızı daha temkinli atacağız..
20 yaşında mısın tatlım ?? :1:

bana diyoki beni seviyosun biliyorum bende seni ama bu aralr depresyondayım hep uyuyorum canım bişey istemiyo
sonra bakıyorum bi arkadaşının faceene gezme fotoları ben mi suçluyum hakaret etsem şimdi neyse ya bi ton günahını aldım zaten Allah hakkımızda ahyırlı olanı versin inş:10::10:

amin inşş... :38:

.............................................

Son düzenleme:
Evet canımm.. :52:

Okuyor musun ? Nerelisin kendinden bahsetsene canım azz :1:

kütahyalıyım aslen ama ögrenim hayatım ankarada geçti hep ankara
bide sor ki seviyo msusun sevmiyorum resmi bi şehir ben ücra ama huzur isteyenlerdenim
üni 2.sınıfım pc programlama ve istatistik okuyorum..
sen??

Back
X