Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

25 haziran itibariyle,sevmek yok artık,aşk yok artık!
Tek kelimeyle inancımı yitirdim:14:

Son düzenleme:
25 haziran itibariyle,sevmek yok artık,aşk yok artık!
Tek kelimeyle inancımı yitirdim:14:

Hoşgeldin canımm :16:

Tamam canım ben de biraz makete dönym zaten bana ihtiyacı var :1::1:

hadi ben geldim sende gel artıkk:9:

Ben iyiyim sen nasılsın? :) Benim yaşım küçük kaldı ama seve seve arkadaşlık ederim :52: Bu arada ben geldim hadi sende işlerini hallet bir an önce gel. :54:

Çok saol tatlım bende iyiyim :):)
Yok kız ne küçüğü bende küçüğüm aramızda 1 yaş var :):) Sen katıl aramıza tatlımm :16:

anladımki iki kişiden biri illaki çok seviyoo.yani siz sevglnizi sevblrsnz ama o sizi szn kadar sevmeyeblr.aşk bence bi kisiyi herkesten farklı görmek zamanda geçse hep onu aklnn bi kösesinde saklamktır.ona içinde farklı seyler hayali güzel sıcak duygular beslemektir.ama maleseff mutlulugu kısa sürüyo .

anladımki iki kişiden biri illaki çok seviyoo.yani siz sevglnizi sevblrsnz ama o sizi szn kadar sevmeyeblr.aşk bence bi kisiyi herkesten farklı görmek zamanda geçse hep onu aklnn bi kösesinde saklamktır.ona içinde farklı seyler hayali güzel sıcak duygular beslemektir.ama maleseff mutlulugu kısa sürüyo .

aşıkk oldum dünyanın en basit yalanı haline geldi bana göre
neye kime nasıl inanıcaz bilmiyorum bir taraf çok sevsede diger taraf gidiyo aldatıyo vs
olan hep sevene oluyor biz inancımızı kaybettigimizle kalıyoruz
şuan yüregim buz gibi ne aşıgım diyene inanırım ne seviyorum diyene kocaman bir yalan hepsi okadar:47::47::47::47:

:46::46::46::46:
aşıkk oldum dünyanın en basit yalanı haline geldi bana göre
neye kime nasıl inanıcaz bilmiyorum bir taraf çok sevsede diger taraf gidiyo aldatıyo vs
olan hep sevene oluyor biz inancımızı kaybettigimizle kalıyoruz
şuan yüregim buz gibi ne aşıgım diyene inanırım ne seviyorum diyene kocaman bir yalan hepsi okadar:47::47::47::47:
:46::46::46::46::46::46:
Hoşbulduk cicişler :1:
Nasılsınız bakim :27:

ALLAHa çok şükür iyiyim tatlımm.. Sen nasılsın ? Bi göründün bi kayboldun kızz çok mu işin varrr :1::1::1:

aşk düşmanı oldum ben tam bu arada selamlar hepcinize:16::16::16:

selammm bu arada geldim Esmer azıcık maketle ilgilendim :1: Düşmanı olunmayacak gibi değil szii bilmiyorum ama ben çok üzüldüm ya zamanında hala da aklıma geldikçe dellenirim :41: O yüzden aşk mı aman :25: Kalbim istese de mantığım istemiyor artık hiçbir şekilde

aşk düşmanı oldum ben tam bu arada selamlar hepcinize:16::16::16:

Selam aşk düşmanı hoşgeldin topiğimize :1::1:

oleyyyyy :1: uzun zamandır girmiyodum şu sıralar bana en uygun olan topiği buldum:36: bende geldim kızlaarr:16:

ee o zaman hoşgeldin tatlımm :16:

selammm bu arada geldim Esmer azıcık maketle ilgilendim :1: Düşmanı olunmayacak gibi değil szii bilmiyorum ama ben çok üzüldüm ya zamanında hala da aklıma geldikçe dellenirim :41: O yüzden aşk mı aman :25: Kalbim istese de mantığım istemiyor artık hiçbir şekilde

Hoşgeldin canımm:70:
Ewet kalp istiyor ama bendede mantık onaylamıyorr.. off üzülmüyorum artık bennn :9:

hangimiz üzülmedik ki hikayeelerimiz farklı olsada bıraktıgı acı aynı diye düşünüyorum benimde kalbim istiyor mantıgımsa sen delirdn iyice diyor:)):44::44::44:
Selam aşk düşmanı hoşgeldin topiğimize :1::1:

hoşbulduk sevdim bu topigi elelrine saglık:)):34::34:

Back
X