Aşk yok

Dertbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
15
1
1
31
Kizlar ben 10 swnelik evliyim fakat son 2 aydir hayatim cok karisik kocam alkole ve klüplere gitmeye başladı 3 cocuk var fakat adamda ilgi yok ne bana ne cocuklara me yapcam ben yardimci olun bana kafam cok karisık

Erkeklerin birçoğunun bir sapma evresi oluyor işte.. Nereye doğru sapıyorsun diye bir sor bakalım cevabı gidişatını belirleyecektir...

10 seneyi geçmiş..
Öyle tutkulu bir aşk kalmaz zaten.
Sevgi olur,saygı olur da çok şiddetli bir aşk kalmaz bence bu zaman zarfında.Bu demek değildir ki seni sevmiyor.Ancak aşkın getirdiği o duygu yoğunluğu daha durgun ve sakin bir hali dönüştürüyor kendisini.
Son 2 ay için bu şekilde davranmaya başladıysa ; al karşına konuş.
Nedir,ne değildir bir anla.
Belki de onun da bir derdi var.Deri olsa bile bunu alkolle çözmek doğru değil elbette.
Ve ne sıklıkta gidiyor mesela ?
Her akşam mi ?
Yani konu çok muallakta kalmış.
Bence sen her şeyi anlatmadın🤷

Kizlar ben 10 swnelik evliyim fakat son 2 aydir hayatim cok karisik kocam alkole ve klüplere gitmeye başladı 3 cocuk var fakat adamda ilgi yok ne bana ne cocuklara me yapcam ben yardimci olun bana kafam cok karisık
Gezen ayağa bir şey bulaşır derler.
Oturun düzgünce sinirlenmeden konuşun.
Yoksa rest çekersiniz.
İyice üzmek istemem ama çevremde ne kadar böyle davranmaya başlayan adam olduysa bir kaç ay sonra başka kadında arkasından geldi.

Üf çok kötü ya kırkından sonra azan dedikleri gibi
Başlarım böyle evliliğe yani
Kişisel özgürlükte bi yere kadar çocuğumun rıskı oraya gitmemeli
Hayır gelmez bu evlilikten

Üf çok kötü ya kırkından sonra azan dedikleri gibi
Başlarım böyle evliliğe yani
Kişisel özgürlükte bi yere kadar çocuğumun rıskı oraya gitmemeli
Hayır gelmez bu evlilikten
Bende öyle düşünüyorum ama yapacak bisey yok elimde daha 28 yaşındayım evlatlarim küçük 1 yas 2 yas 9 yas nasil yapcam onlari asla birakamam bensiz hiç kalmadilar off yaşlandim yaa

Bende öyle düşünüyorum ama yapacak bisey yok elimde daha 28 yaşındayım evlatlarim küçük 1 yas 2 yas 9 yas nasil yapcam onlari asla birakamam bensiz hiç kalmadilar off yaşlandim yaa
Böyle bi adama bırakmayın zaten çocuklarınızı.
Aileniz desteklemiyor mu?

3 tane çocuğu nasıl yaptınız böyle bi adamdan bu zamana kadar.

Back
X