Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gezen ayağa bir şey bulaşır derler.Kizlar ben 10 swnelik evliyim fakat son 2 aydir hayatim cok karisik kocam alkole ve klüplere gitmeye başladı 3 cocuk var fakat adamda ilgi yok ne bana ne cocuklara me yapcam ben yardimci olun bana kafam cok karisık
Üf çok kötü ya kırkından sonra azan dedikleri gibiKizlar ben 10 swnelik evliyim fakat son 2 aydir hayatim cok karisik kocam alkole ve klüplere gitmeye başladı 3 cocuk var fakat adamda ilgi yok ne bana ne cocuklara me yapcam ben yardimci olun bana kafam cok karisık
Bende öyle düşünüyorum ama yapacak bisey yok elimde daha 28 yaşındayım evlatlarim küçük 1 yas 2 yas 9 yas nasil yapcam onlari asla birakamam bensiz hiç kalmadilar off yaşlandim yaaÜf çok kötü ya kırkından sonra azan dedikleri gibi
Başlarım böyle evliliğe yani
Kişisel özgürlükte bi yere kadar çocuğumun rıskı oraya gitmemeli
Hayır gelmez bu evlilikten
Demesi çok kolayBosanip yolunuza bakın, yapacak bir sey yok.
Böyle bi adama bırakmayın zaten çocuklarınızı.Bende öyle düşünüyorum ama yapacak bisey yok elimde daha 28 yaşındayım evlatlarim küçük 1 yas 2 yas 9 yas nasil yapcam onlari asla birakamam bensiz hiç kalmadilar off yaşlandim yaa
Babam yok annemde engelli evde yokBöyle bi adama bırakmayın zaten çocuklarınızı.
Aileniz desteklemiyor mu?
Birde ben bununla konuştum sadece eylenmek icin gidiyorum dedi bide sanki degisiyo gibiBabam yok annemde engelli evde yok
Bende biraz kendime baktim giderim diye tehtid ettimBirde ben bununla konuştum sadece eylenmek icin gidiyorum dedi bide sanki degisiyo gibi
Sizde gidin eğleninKizlar ben 10 swnelik evliyim fakat son 2 aydir hayatim cok karisik kocam alkole ve klüplere gitmeye başladı 3 cocuk var fakat adamda ilgi yok ne bana ne cocuklara me yapcam ben yardimci olun bana kafam cok karisık
3 tane çocuğu nasıl yaptınız böyle bi adamdan bu zamana kadar.Kizlar ben 10 swnelik evliyim fakat son 2 aydir hayatim cok karisik kocam alkole ve klüplere gitmeye başladı 3 cocuk var fakat adamda ilgi yok ne bana ne cocuklara me yapcam ben yardimci olun bana kafam cok karisık
İşter gelir bebeklerle oynar yemegini yer çay icer muhabbet ederdi ama telefonu yoktu simdi hep telefonla 3 4 gunde bir içki icer klübe gider öncedende giderdi ama benimleSon 2 aydan önce nasıldı ki?
Süper bir eş, mükemmeli bir baba mıydı?
O böyle degildi ki3 tane çocuğu nasıl yaptınız böyle bi adamdan bu zamana kadar.