Aldatıyor mu nedir bunun olayı?İşter gelir bebeklerle oynar yemegini yer çay icer muhabbet ederdi ama telefonu yoktu simdi hep telefonla 3 4 gunde bir içki icer klübe gider öncedende giderdi ama benimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatıyor mu nedir bunun olayı?İşter gelir bebeklerle oynar yemegini yer çay icer muhabbet ederdi ama telefonu yoktu simdi hep telefonla 3 4 gunde bir içki icer klübe gider öncedende giderdi ama benimle
Bi anlasamAldatıyor mu nedir bunun olayı?
Oturup sakince konuşun. Derdi neymiş? Sesinizi yükseltmeyin çünkü suçluluk psikolojisiyle üste çıkabilir. Güzel kokular gelmiyor.Bi anlasam
Ben yanlış yapıyorum sen haklısın diyo yaptıklarımin farkindayim cok çalışıyorum kafamı dağıþiyorum diyoErkeklerin birçoğunun bir sapma evresi oluyor işte.. Nereye doğru sapıyorsun diye bir sor bakalım cevabı gidişatını belirleyecektir...
Ne diyim ona aldatıyomusun dedimmi gülüyo bana yok öyle bisey diyoOturup sakince konuşun. Derdi neymiş? Sesinizi yükseltmeyin çünkü suçluluk psikolojisiyle üste çıkabilir. Güzel kokular gelmiyor.
Sizinle nasıl gidiyor ki önceden?İşter gelir bebeklerle oynar yemegini yer çay icer muhabbet ederdi ama telefonu yoktu simdi hep telefonla 3 4 gunde bir içki icer klübe gider öncedende giderdi ama benimle
Sizler anne ve babasiniz diye buraya yazdim on sene once degil benim olayim 2 ay önceden bahsediyorumSizinle nasıl gidiyor ki önceden?
Baya evlenip hemen bebek yapılmış sonra bir daha sonra bir daha.
Önceden dediğiniz on sene öncesi mi?
Sanki burda kimse anne, baba değilmiş gibi yazmasanız mı acaba ne dersiniz
Ve büyük olan cocugum suan 9 yaşında küçükler mecburiyetten oldu haslik gecirdim o nedenle oldu biri1 diğeri 2 yasindaSizler anne ve babasiniz diye buraya yazdim on sene once degil benim olayim 2 ay önceden bahsediyorum
Eee önceden benimle giderdi diyorsunuz ve 10 senedir sizin hep küçük çocuklarınız varmış nasıl sizle gidiyordu hep dedim bende.Sizler anne ve babasiniz diye buraya yazdim on sene once degil benim olayim 2 ay önceden bahsediyorum
Hastalık geçirdiğiniz için çocuk yapın mı dedi doktorunuz?Ve büyük olan cocugum suan 9 yaşında küçükler mecburiyetten oldu haslik gecirdim o nedenle oldu biri1 diğeri 2 yasinda
21 yaşında menopoz oldim sonra da yumurtaliklatimda bir hastalik oldu doktorumda cocik yapmazsan rahim alinacak dedi bende yaptimHastalık geçirdiğiniz için çocuk yapın mı dedi doktorunuz?
Babaanne bakiyodu anneanne bakiyodu yaa o istese herseyi yapar artik yapmiyo iste benden uzaklasti bizim maddi durum cok kötüydu simdi oyle degil oda bu durumu tasiyamiyoEee önceden benimle giderdi diyorsunuz ve 10 senedir sizin hep küçük çocuklarınız varmış nasıl sizle gidiyordu hep dedim bende.
Kulüplere gidin diye ailenizden biri üç çocuğa mı bakıyordu dedim.
Çünkü böyle birine neden üç çocuk diye soran birine önceden böyle değildi benle giderdi demişsiniz bebeğinizin biri bir yaşında hem de.
Bana uçuk bir cevap geldi ondan sordum
Ben artık doğruyu yanlışı ayırt edemez oldum burda.21 yaşında menopoz oldim sonra da yumurtaliklatimda bir hastalik oldu doktorumda cocik yapmazsan rahim alinacak dedi bende yaptim
Çocuk yaptın diye rahim mi düzeldi?21 yaşında menopoz oldim sonra da yumurtaliklatimda bir hastalik oldu doktorumda cocik yapmazsan rahim alinacak dedi bende yaptim