Aşk yok

Erkeklerin birçoğunun bir sapma evresi oluyor işte.. Nereye doğru sapıyorsun diye bir sor bakalım cevabı gidişatını belirleyecektir...
Ben yanlış yapıyorum sen haklısın diyo yaptıklarımin farkindayim cok çalışıyorum kafamı dağıþiyorum diyo

İşter gelir bebeklerle oynar yemegini yer çay icer muhabbet ederdi ama telefonu yoktu simdi hep telefonla 3 4 gunde bir içki icer klübe gider öncedende giderdi ama benimle
Sizinle nasıl gidiyor ki önceden?
Baya evlenip hemen bebek yapılmış sonra bir daha sonra bir daha.
Önceden dediğiniz on sene öncesi mi?
Sanki burda kimse anne, baba değilmiş gibi yazmasanız mı acaba ne dersiniz

Sizinle nasıl gidiyor ki önceden?
Baya evlenip hemen bebek yapılmış sonra bir daha sonra bir daha.
Önceden dediğiniz on sene öncesi mi?
Sanki burda kimse anne, baba değilmiş gibi yazmasanız mı acaba ne dersiniz
Sizler anne ve babasiniz diye buraya yazdim on sene once degil benim olayim 2 ay önceden bahsediyorum

Sizler anne ve babasiniz diye buraya yazdim on sene once degil benim olayim 2 ay önceden bahsediyorum
Eee önceden benimle giderdi diyorsunuz ve 10 senedir sizin hep küçük çocuklarınız varmış nasıl sizle gidiyordu hep dedim bende.
Kulüplere gidin diye ailenizden biri üç çocuğa mı bakıyordu dedim.
Çünkü böyle birine neden üç çocuk diye soran birine önceden böyle değildi benle giderdi demişsiniz bebeğinizin biri bir yaşında hem de.
Bana uçuk bir cevap geldi ondan sordum

Eee önceden benimle giderdi diyorsunuz ve 10 senedir sizin hep küçük çocuklarınız varmış nasıl sizle gidiyordu hep dedim bende.
Kulüplere gidin diye ailenizden biri üç çocuğa mı bakıyordu dedim.
Çünkü böyle birine neden üç çocuk diye soran birine önceden böyle değildi benle giderdi demişsiniz bebeğinizin biri bir yaşında hem de.
Bana uçuk bir cevap geldi ondan sordum
Babaanne bakiyodu anneanne bakiyodu yaa o istese herseyi yapar artik yapmiyo iste benden uzaklasti bizim maddi durum cok kötüydu simdi oyle degil oda bu durumu tasiyamiyo

21 yaşında menopoz oldim sonra da yumurtaliklatimda bir hastalik oldu doktorumda cocik yapmazsan rahim alinacak dedi bende yaptim
Ben artık doğruyu yanlışı ayırt edemez oldum burda.
Ama çok sevdiğim çok aklı başında çok dimdik bir ablam sen önce her şeye doğru bak. Olmazsa düşersin krediden demişti onun için ikinciden sonra üçüncü de lazım mıydı dşye bakmayacağım zira konum da o değildi ben birinw verdiğiniz cevaptan sonra yok artık ne alaka demiştim ama doktor demiş sonuçta iki çocuk daha yapın diye. O kadar eğitimini almış insanın üzerine de laf söylemek hadsizlik olur zaten.
Allah hayırlısını versin hakkınızda

Üzülerek söylüyorum ki bunca şeye bulaşan kadına mı bulaşmayacak? Dik durun lütfen yalvarıyorum artık. 3 çocuk o evde üzgün bir anne hovarda bir babayla mutlu olamaz.

21 yaşında menopoz oldim sonra da yumurtaliklatimda bir hastalik oldu doktorumda cocik yapmazsan rahim alinacak dedi bende yaptim
Çocuk yaptın diye rahim mi düzeldi?
Ya da rahim alınıp da birdaha çocuk sahibi olamazsın diye mi önerdi acaba?

Back
X