Ask

Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum

Neden boşanmıyorsun?

Aldatıldıtildiniz ve boşanmadınız.Rahatim bozulmasin diye ses çıkarmadınız.Bilincaltiniz intikamını böyle alıyor olabilir
Aldatilmak hayatımda yaşadığım en kötü duygu.Hatta ölümden bile kötü.
Kimse bunu haketmez.Esiniz haketmiş ama böyle bir kadin olmayı siz kendinize yakıştırıyormusunuz?? Önemli soru bu.
Çocuk var mi ? eğer varsa onların yüzüne nasil bakacağınızi düşünün bence.
Bosanip hayatınıza bakmak başka evliyken biriyle olmak başka.iyi düşünün . Hiçbir erkek sizin bu hayattaki duruşunuzu değiştirmeye değmez.

Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Biri için evliliği bitirmek doğru gelmiyorsa yanlış yoldasın demektir ama ikinizde birbirinizi aldattığınız için bunu normalleştirmişsiniz herhalde.

Kadınlar ilgiyi sever, seviyor.
İlgi görmeyince mutsuzluklar başlıyor.
Bu kısımlarda hep hak veriyorum.

Doğru haklısınız, ilgi önemli.
Sonuçta evliyiz, evli olup da ilgi dilenmek beklemek çok saçma, zaten o ilgiyi görüyor olmalıyız, bu ihtiyacımız eşimiz tarafından karşılanmalı..
İnsan bir noktada bunun için evleniyor neticede..
İlgilenilsin, sevilsin, koruyup kollansin...

Ama bunlar yok ise.
Çözüm aldatmak mı ?

İlgiyi gördüğün başka bir erkeğe meyil etmek mi ?

Kendinize yakıştırıyor musunuz bunu?
Hakliyken haksız duruma düşüyorsunuz...

Evet ilgi istiyorsunuz, evet sevilmek güzel bulunmak hakkınız.
Evet evet evet.
Ama bunun yolu sizin yolunuz değil.

Boşanın ve istediğiniz ilişkiye doğru yol alın.
Normal olan bu.

Defalarca aldatılmışsiniz , kadınlık gururunuz ezilmiş. İlgi alaka yok. Bitmiş tükenmiş bir evlilik var.
Neden ısrarla devam ettirip aldatmak gibi onursuz bir durum içine giriyorsunuz?
Boşanmak çok daha medeni çok daha yakışan değil mi ?

Kolay olanı varken insan neden kendine bunu yapar. Adını böyle iğrenç şekilde lekeler ?

Herkes aynı şeyi söylemiş ama bende söylicem maalesef İĞRENÇSİNİZ!!! Boşanın boşandıktan sonra ne yapacaksanız yapın. Ben bu evli ama başkasıyla konuşan insanlara anlam veremiyorum. Ne kadar kötü insanlar var ya kocanızın size yaptığını siz ona yapıyorsunuz haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. Bide ne kadar sevmesenizde nasıl o insanın yüzüne bakabiliyorsunuz böyle birley yaparken hadi o adam midesiz sizde midesiz olmuşsunuz 🤢🤮

Tencere dibin kara senin ki benden kara. Tencere kapak olmuşsunuz. Bence eşini suçlama sen de aynı yolun yolcususun. İkiniz de birbirinizi boynuzlayarak yaşamaya devam edin. Size bu yakışır.

Sizi aldatma girisimleri olan adami baskasi icin degil kendiniz icin bosayin bence. Sonrasinda istediginizle görüşür, ask yasarsiniz.

Ne güzel dünya valla ohh mis,ne sis yansın ne kebap !

Bu evliliği başınıza işler açmadan noktalayın yanlıs gördüğünüz birseyi sizde yanlışla karsılık vermişsiniz evliliğinizi ve aynı anda ilişkinizi devam ettirirseniz sonuçları ağır olabilir...

Biri için değil ama sizi aldatma girişiminde bulunan bir adamla bu ve başka sebeplerle duygusal ilişkiniz bittiyse evli kalmayın.Bir şey yaşayacaksınız bu evlilik birliği içinde zaten olmasın.
Ayrıca duygularınızı doğru tanımlayın.İhmal edilmiş bir kadın olarak tekrar ilgi görmek, unuttuğu duyguları hatırlamak cezbedici olabilir.Tanıştığınız kişiye fazla anlam yüklüyor olabilirsiniz
Ayrıca çoğu erkek için sorumlulukları almak zorunda olmadığı, gelecek vadetmediği bir kadınla konuşmak çok sıcak olabilir

Biri için evliliği bitirip tekrar ilişkiye başlamak doğru gelmiyor ama evliyken birini bulup tanışmak sadece yanlış öylemi ne paramdan olayım ne sevgimden teki vermiyorsa ikisi abi evliliğin adinida kirlettiniz

Daha önce bdv de konu açmadım. Konu başlığı değiştiriliyor mu bilmiyorum. Ama değiştirilebiliyorsa başlığı değiştirin. Mesela ben dün konuyu gördüm ama ilgimi çekmemişti. Şimdi yanlışlıkla tıkladım ve waooooov, tam linçlik konu ama kimse farketmemiş. Kocanızı aldattığınızı belirten bir başlık yazarsanız daha çok reaksiyon alırsınız:deli:. Konunuza cevabımsa, çok karaktersiz bir insansınız. Metresiniz de hem karaktersiz, hem midesiz. Boşanın madem sevginiz bittiyse, ne bu maymun gibi bir dalı tutmadan diğerini bırakmama sendromu? Neden boşanmadınız madem en başında?

Aldatılma girişiminde bosanıcaktınız suan esşnizden sevgi ilgi hissetmediginiz için degıl bir intikam duygusuyla sizde onu aldatıyorsunuz yani suanki kaçak ilişkinşzde ask falan yok sadece kocanıza olan intikamı kendi içinizde öyle alıyorsunuz ama yakalanırsa keske ilk ben aldatıldıgm zaman bosansaydum dersiniz.valla kocanız bi öğrense büyük kayıplar vereceksiniz. Peki nerden nasıl tanıstınız? Ve nasıl iletişim kuruyorsunuz sevgilinizle? Kocanız evdeyken mutfakta yemek yapıyorum ayagına mı konusuyorsunuz nasıl oluyor bu işler. Kesin internetten tanıstınız da,peki karsınuzdaki adamın gercekten evli bir kadına asık olduguna inanıyormusunuz? Kocasıyla yatıp kalkan bir kadını midesi alıyor ve cok asık oyle mi? Adam heyecan arıyor evli kadınlarla kacamak ilişkiler falan sizde tam aradığı kadınsınız.

Evliliği bitirip ilişki yaşamak doğru gelmiyor ama evliyken yaşamak doğru geliyor öyle mi?
Karşılıklı birbirinizi aldatma yarışına mı gireceksiniz anlamadım.
Hisleriniz bittiyse boşanın. Boşandıktan sonra kimse sizin ne yaptığınıza karışmaz...

Back
X