- 25 Aralık 2022
- 36
- 0
- 16
- 29
- Konu Sahibi Diamond0505
-
Az ötede oyna de27 yaşındaki bi kadınım 17 yaşındaki erkek bana aşık oldu ona ne demeliyim ?
Ben de oyle hissettim ama yeter hep kotuye yordum her seyi bu ara diye susturdum beynimjKonu başlığına bak, aşk. Sakın ben de boş değilim deme. ?
Öyle gibi ama. Hanfendi benim profili görüntülüyor. Yorumum hoşuna gitmemiş olabilirBen de oyle hissettim ama yeter hep kotuye yordum her seyi bu ara diye susturdum beynimj
Yürü git isine ?27 yaşındaki bi kadınım 17 yaşındaki erkek bana aşık oldu ona ne demeliyim ?
Tabii ki umursamayacaksınız. Biz de 17 yaşındayken öğretmenlerimize aşıktık.27 yaşındaki bi kadınım 17 yaşındaki erkek bana aşık oldu ona ne demeliyim ?
Bebek gibi sevilmekten kastimiz bu degildi konu sahibi sjsjÖyle gibi ama. Hanfendi benim profili görüntülüyor. Yorumum hoşuna gitmemiş olabilir
Yanii hep erkek büyük olacak degil ya bu sefer kadın büyük olsun hatta ablası denilecek yaş farkı olsun.27 yaşındaki bi kadınım 17 yaşındaki erkek bana aşık oldu ona ne demeliyim ?
27 yaşındaki bi kadınım 17 yaşındaki erkek bana aşık oldu ona ne demeliyim ?
17 yaşındaki erkek deyince de komik durmuş27 yaşındaki bi kadınım 17 yaşındaki erkek bana aşık oldu ona ne demeliyim ?
Hayır güzellikle söyledim anladıKonu başlığına bak, aşk. Sakın ben de boş değilim deme. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?