- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi BynPofuduk
-
evet ufaklık, aynen öyle. he he he :)sanadamı öyle yaptılar canımm
anlama sen
sende sallamayı unutma canımüye ye el sallayın kızlarrrr birazdan yolcu kendisi
seninki öyle olabilir ama ben erkek arkadaşımı senden daha iyi tanıyorum ben onunla çocukluktan beri bi ömür geçirdim kimse benim sevgilim gibi olamaz siz sevgilinizi karılara bırakabilirsiniz
evet sen bilmezsin bu seviyeyi alçaktasın yaowwwwwwwwwwww wuuuuuuuuuuuu vayyyyyyyyyyy
baksen cevap harika böylece tarzın seviyen belli oldu askerim
Ahhh acırım o sevgiline güccük pofuduk.seninki öyle olabilir ama ben erkek arkadaşımı senden daha iyi tanıyorum ben onunla çocukluktan beri bi ömür geçirdim kimse benim sevgilim gibi olamaz siz sevgilinizi karılara bırakabilirsiniz
mezhep değil meshep
salladım CANIM sanasende sallamayı unutma canım
anam offisimm canım konu sahibi ne diyor yahu sanırsamMune bir cımbız atıvericek kendisine
belli o zaman hergün elizabethevet ufaklık, aynen öyle. he he he :)
yahu sen bu yaşta elizabet falan? benim kocam var çok şükür :)belli o zaman hergün elizabeth
acınacak bişey yapmıyorum ben it gibi saldıran sizsiniz hepinizAhhh acırım o sevgiline güccük pofuduk.
araştırın isterseniz her yerde var ben nişanlım askere gidecek o yüzden soruyorum ne kızıyonuz be .askerlik bitince eğlencede askerlerin veda gecesnde dansöz geliyomuş ve askerler aç aç die bağırıyomuş kadın üstünü çıkarıyomuş gerçekliğni merak ediyorum
hergün o zaman neyse yayahu sen bu yaşta elizabet falan? benim kocam var çok şükür :)
cımbız manyağı yapacak onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?