- 2 Mayıs 2023
- 14
- -7
- 1
- 25
- Konu Sahibi belindasays
-
Arkadaşlar suriye’de olduğuna adım kadar eminim, tanıyorum çünkü biliyorum ailesini falan daOperasyon yaparken mi görüştü ortamın suriye olduğunu çekip?
Yok dışlama değilBurda da asker sevgilimiz olmadığı için dışlandık.
Bu ilişki seni mutsuz ediyorsa aklında acabalar varsa bitir. Askermiş polismiş çöpçüymüş bunlara takılma.
Merhaba benim eşimde asker. Suriyeye göreve gitmişti bizim iletişimimizde bi problem yoktu ama sınıfıyla alakalı olabilir. Daha ön saflarda bir sınıfsa belki daha çok işi oluyordur ama geceleri yine de rahat oluyorlar. Akşam bir saatten sonra daha rahat konuşuyor olmalısınızherkese merhaba. Kızlar benim şu an suriye’de teğmen olarak görev yapan bir flörtüm var. Ama şöyle bir sorun var ki iletişimimiz çok çok kopuk. 10 gündür konuşuyoruz ve telefonda sadece bi kere 1 saat konuştuk onun dışında 15-20 dk olmak üzere 3 kez daha konuştuk. Son 3 gündür de mesajlarıma inanılmaz geç cevap veriyor. Mesela bazen 8, bazen 12 saat sonra dönebiliyor ve yoğun olduğunu, müsait olmadığını söylüyor ama bu kadar uzun saatler müsait olmaması mümkün mü sizce? Bana nedense yalan söylüyormuş gibi geliyor. Yani günde bi kere 5 dk konuşmak için arayamaz mı? Hadi aramayı geçtim çok geç cevap veriyor. Gerçekten bir fikrim olmadığından soruyorum bu soruyu. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ilgisi mi azaldı?
Benimde eşim asker hiç o kadar uzun süre konusmadigimiz olmadı nerede olursa olsun yaniherkese merhaba. Kızlar benim şu an suriye’de teğmen olarak görev yapan bir flörtüm var. Ama şöyle bir sorun var ki iletişimimiz çok çok kopuk. 10 gündür konuşuyoruz ve telefonda sadece bi kere 1 saat konuştuk onun dışında 15-20 dk olmak üzere 3 kez daha konuştuk. Son 3 gündür de mesajlarıma inanılmaz geç cevap veriyor. Mesela bazen 8, bazen 12 saat sonra dönebiliyor ve yoğun olduğunu, müsait olmadığını söylüyor ama bu kadar uzun saatler müsait olmaması mümkün mü sizce? Bana nedense yalan söylüyormuş gibi geliyor. Yani günde bi kere 5 dk konuşmak için arayamaz mı? Hadi aramayı geçtim çok geç cevap veriyor. Gerçekten bir fikrim olmadığından soruyorum bu soruyu. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ilgisi mi azaldı?
Okulda başka bir disiplin var orada öyle olması normal ama konu sahibine akşam cvp yazdım da cvp tan vazgeçtim açıkçası . Çünkü mesela eşim Suriye’de öyle sorun yok şuanda tüm sorun hakkaride. Suriye’de normal güvenlik sağlanıyor . Eşim Zeytindalı operasyonunda görev yapmıştı ve Suriye’ye ilk girenlerdendi o zaman biraz sorun olmuştu yani sonra düzene girdi . Şimdi bence adamda bir sorun varBana gayet normal geldi. Sevgilim henüz mesleğe başlamamasına rağmen okulda bile sık sık konuşamıyoruz. Kaldı ki adam suriyede çalışma saatleri dışında tüm vaktini sana ayıramaz sonuçta o nedenle günde 15 20 dakika konuşmanız normal. Ya da ben o kadar alışmışım ki bana fazlasıyla normal geldi
Yani benim esim gecen sene ordaydi kafam rahat olur diyodum ne guzel gitti.orda daha cok ariyordu.ama gorevden goreve degisir bence. Suriyede kimse kalmadigi icin esim orayi kollamaya gitmisti bence o yuzden bos bos durmaktan beni arayabiliyodu.sizinkine farkli gorev verildiyse belkiherkese merhaba. Kızlar benim şu an suriye’de teğmen olarak görev yapan bir flörtüm var. Ama şöyle bir sorun var ki iletişimimiz çok çok kopuk. 10 gündür konuşuyoruz ve telefonda sadece bi kere 1 saat konuştuk onun dışında 15-20 dk olmak üzere 3 kez daha konuştuk. Son 3 gündür de mesajlarıma inanılmaz geç cevap veriyor. Mesela bazen 8, bazen 12 saat sonra dönebiliyor ve yoğun olduğunu, müsait olmadığını söylüyor ama bu kadar uzun saatler müsait olmaması mümkün mü sizce? Bana nedense yalan söylüyormuş gibi geliyor. Yani günde bi kere 5 dk konuşmak için arayamaz mı? Hadi aramayı geçtim çok geç cevap veriyor. Gerçekten bir fikrim olmadığından soruyorum bu soruyu. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ilgisi mi azaldı?
KatiliuorumAklın varsa asker koca yapma
Asker yareni de değilim oysa... şafak panom ise hiç olmadı
Bencede bende böyle düşünüyorum. Ayrıca devlet 5 sene çalışan askeri emekli etsin kafa gidiyor çünkü adamlardaAklın varsa asker koca yapma
Şimdi mangal filan yapıyorlarmış durum iyi yaniKesinlikle yalan söylüyor bnm sevgilimde Suriye de çalıştı 7 24 konuşuyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?