• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker eş/sevgilileri bi bakabilirse çok sevinirim. Bu kadar süre iletişimsiz kalmamız normal mi?

belindasays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
14
-7
1
25
herkese merhaba. Kızlar benim şu an suriye’de teğmen olarak görev yapan bir flörtüm var. Ama şöyle bir sorun var ki iletişimimiz çok çok kopuk. 10 gündür konuşuyoruz ve telefonda sadece bi kere 1 saat konuştuk onun dışında 15-20 dk olmak üzere 3 kez daha konuştuk. Son 3 gündür de mesajlarıma inanılmaz geç cevap veriyor. Mesela bazen 8, bazen 12 saat sonra dönebiliyor ve yoğun olduğunu, müsait olmadığını söylüyor ama bu kadar uzun saatler müsait olmaması mümkün mü sizce? Bana nedense yalan söylüyormuş gibi geliyor. Yani günde bi kere 5 dk konuşmak için arayamaz mı? Hadi aramayı geçtim çok geç cevap veriyor. Gerçekten bir fikrim olmadığından soruyorum bu soruyu. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ilgisi mi azaldı?

Çok normal benim eşim 2 kere yurt dışı görevi yaptı . Ama tabi ki bulunduğu bölgeye duruma göre de değişir .

herkese merhaba. Kızlar benim şu an suriye’de teğmen olarak görev yapan bir flörtüm var. Ama şöyle bir sorun var ki iletişimimiz çok çok kopuk. 10 gündür konuşuyoruz ve telefonda sadece bi kere 1 saat konuştuk onun dışında 15-20 dk olmak üzere 3 kez daha konuştuk. Son 3 gündür de mesajlarıma inanılmaz geç cevap veriyor. Mesela bazen 8, bazen 12 saat sonra dönebiliyor ve yoğun olduğunu, müsait olmadığını söylüyor ama bu kadar uzun saatler müsait olmaması mümkün mü sizce? Bana nedense yalan söylüyormuş gibi geliyor. Yani günde bi kere 5 dk konuşmak için arayamaz mı? Hadi aramayı geçtim çok geç cevap veriyor. Gerçekten bir fikrim olmadığından soruyorum bu soruyu. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ilgisi mi azaldı?
Merhaba benim eşimde asker. Suriyeye göreve gitmişti bizim iletişimimizde bi problem yoktu ama sınıfıyla alakalı olabilir. Daha ön saflarda bir sınıfsa belki daha çok işi oluyordur ama geceleri yine de rahat oluyorlar. Akşam bir saatten sonra daha rahat konuşuyor olmalısınız

Güvensizlik çok acı... Güvenince 3 yıl aramasa da sende olduğunu gözü kapalı biliyorsun. Ama sizin yüreğinizde sizi huzursuz eden noktalarla uğurlamışsınız onu...

Rütbeye göre görev vs etkili mi bilmiyorum ama kuzenim yedi yirmidört sosyal medyada rahat rahat girer konuşuruz. Pek bi fikrim yok o yüzden için rahat değilse iletişimsizlik çok büyük problem ilerlemeden bitir

Yani ben eşimle nişanlıyken askerlik yapti ozaman genelde nöbetçi olurdu eşim . Gündüz ben çalışırdım, gecede o nobetteydi konuşursak anca 15 dk falan hatta bazı günler sadece mesajlaşma. Onun dışında ben işten çıktığımda eğer nöbete gitmediyse konusabilirdik öyle yani ama sürekli orda olan işi askerlik olan biri nasıl olur bilemiyorum

Bana gayet normal geldi. Sevgilim henüz mesleğe başlamamasına rağmen okulda bile sık sık konuşamıyoruz. Kaldı ki adam suriyede çalışma saatleri dışında tüm vaktini sana ayıramaz sonuçta o nedenle günde 15 20 dakika konuşmanız normal. Ya da ben o kadar alışmışım ki bana fazlasıyla normal geldi🥲

Benimde eşim asker hiç o kadar uzun süre konusmadigimiz olmadı nerede olursa olsun yani

Bana gayet normal geldi. Sevgilim henüz mesleğe başlamamasına rağmen okulda bile sık sık konuşamıyoruz. Kaldı ki adam suriyede çalışma saatleri dışında tüm vaktini sana ayıramaz sonuçta o nedenle günde 15 20 dakika konuşmanız normal. Ya da ben o kadar alışmışım ki bana fazlasıyla normal geldi🥲
Okulda başka bir disiplin var orada öyle olması normal ama konu sahibine akşam cvp yazdım da cvp tan vazgeçtim açıkçası . Çünkü mesela eşim Suriye’de öyle sorun yok şuanda tüm sorun hakkaride. Suriye’de normal güvenlik sağlanıyor . Eşim Zeytindalı operasyonunda görev yapmıştı ve Suriye’ye ilk girenlerdendi o zaman biraz sorun olmuştu yani sonra düzene girdi . Şimdi bence adamda bir sorun var

Yani benim esim gecen sene ordaydi kafam rahat olur diyodum ne guzel gitti.orda daha cok ariyordu.ama gorevden goreve degisir bence. Suriyede kimse kalmadigi icin esim orayi kollamaya gitmisti bence o yuzden bos bos durmaktan beni arayabiliyodu.sizinkine farkli gorev verildiyse belki

Back
X