- 28 Mayıs 2020
- 285
- 451
- 53
Ahh evet bu kısmı, açıklaması ayrı zor ozaman Allah yardımcımız olsun. O süreç nasıl olacak bakalımAnlayıncada zor kızlar ya babasını soruyor birini görse babam diyor ağlıyor herkezin babası evde nie benimki yok dio bu atakları yaşadım büyük oğlumda o çok ayrı büyüdü babasından
Kesinlikle bak onun garantisini verebilirim gece uyuyamamak bir yana uyumak için fırsat kolluyorsunYoldaş derken şu anlamda mesela onunla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz ama tekken zamanda geçmiyor
Şu an için çalışmıyorum büyütürüm inşallahEvlenmeden önce mantığı da kullanmak gerekiyor, sadece duygularla hareket etmek yanıltıyor maalesef. Asker eşi ve bazı birkaç meslekte olan erkeklerin eşleri için çok zor ve bu bariz bir şey herkes bilir. Evlendikten sonra ne yapacağım diye düşünmek yersiz. Mecbur alışmaya çalışacaksınız, umarım çabuk alışırsınız. Evliliğin ilk zamanları için daha zordur. Bebek yapmayı düşünmüşsünüz ama o çok ağır bir sorumluluk, babasız büyütebilecek misiniz. Birde çalışmıyor musunuz siz ?
Ilk zamanlar evde tek kalmaya cok korkuyordum ben ama zaman geçtikçe alistim gayet normal geliyor suan, kendi kendimi oyalamanin yollarini buldumİnsallah pek sanmıyorum ama
Ne kadar sürede alıştınIlk zamanlar evde tek kalmaya cok korkuyordum ben ama zaman geçtikçe alistim gayet normal geliyor suan, kendi kendimi oyalamanin yollarini buldum
5 6 ayda alışmıştım zor ama mecbur olunca her seye alışıyor insanNe kadar sürede alıştın
Aynen öyle bugünde yalnızsın herhalde5 6 ayda alışmıştım zor ama mecbur olunca her seye alışıyor insan
Uzun sureli göreve gidiyorsa tavsiye etmem. Evlendik 1 ay geçmeden goreve gitti. Kızımın büyüdüğünü düzgün göremedi sürekli görevlerden. 1 hafta 10 gün 1 aylık görevleri vardı dogudayken. Cocuk olsa hastalansa hakkından gelebilirim. Esim olmadan da hastaneyse hastane, marketse market dolasırım diyorsanız yapın. Ama mesela kızım bebek arabasına binmezdi. Kucagımda o ellermde posetler 2 dk lık yol eZiyet olurdu. Tek avantajm arkadas ortamımız iyiydi. Esim ve arkadasları göreve giderse bizde bi arada kalırdık .Bende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye
Evli olmadığınızı o şehirde çalışan yalnız yaşayan biri olduğunuzu düşünün. O zaman da mı uyuyamayacaktınız? Bu tür korkuları ben anlayamıyorum.Merhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlarasker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.
Evet olur, geceleri beraber uyumazsınız artıkBende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye
Başına gelmeyen bilmiyor. Arkadaş olacak sanıyorEvet olur, geceleri beraber uyumazsınız artık
Tecrübeli emekli bir asker eşi olaraktan tek tavsiyem bu korkuar varken asla çocuk yapma evlat..Bende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye
Çevremde var gerçekten zor Allah yardımcınız olsunMerhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlarasker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.
Ben meslektende bliyorum var öyle korkanlar,hatta hiç uyumadan sabaha kadar otururlardı..Evli olmadığınızı o şehirde çalışan yalnız yaşayan biri olduğunuzu düşünün. O zaman da mı uyuyamayacaktınız? Bu tür korkuları ben anlayamıyorum.
Neresi ki orası ?İnsanlık desen burda hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?