Asker eşi olan var mı acep??

Bebek değilde bir işe girmeyi düşünün. Kurslara katılın yada. Çevre oluşsun. Hemen ne bebeği, gece kendiniz korkuyorsunuz bebeğe nasıl bakacaksınız. Gece hastalansa tek başına alıp hastaneye getirebilecekmissiniz örneğin? O enerjiyi alamadım ben sizden. Lütfen çocukları amaç olarak kullanmayın ya, canım sıkılmasın diye çocukmu yapılır az mantık
Birde yoldaş denmiş, çocuk nasıl yoldaş olacak onuda anlamadım ya neyse

Bebek doğurmayı oyuncak zannediyorlar herhalde.

Ay konu sahibi size ne desek boş, kimse akıllıca mantıklı yorum yapacam diye kendini yormasın bence. Sayfalarca hamilelik konularında yorumlar yazmışsınız. Bir de beklemek ne zor demişsiniz Allah aşkına sanki senelerdir çocuk bekliyorsunuz, evlendiğiniz andan itibaren çocuk yapmaya çalışmak nedir ya. 3 aydır uğraşıyorum yazmışsınız zaten dört aylık evlisiniz. İlk günden hamile kalsanız da havalara uçacak bir tip var sizde. Bu cesaret nerden geliyor anlamadım ki. Koca evde yok. Ve yalnız kalmayım diye yapılan bir bebek. Yazık o çocuğa ya. Bilinçsizce üremeyin Allah aşkına kendi keyfiniz için. Bir evliliğinize bakın önce ya, oturdu mu.

Yoldaş derken şu anlamda mesela onunla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz ama tekken zamanda geçmiyor
Lojmandaysan lojmandan arkadaş edinmeye bak. Örgü örebilirsin çevrende halk eğitim merkezleri varsa oraya gidebilirsin ama daha yeni evlisin biraz evliliğiniz otursun birbirnizi iyice tanıyın nelere sinirlenip neleri sevdiğinizi anlayın öyle yapın çocuk bence

Korku yaşayıp bebek sahibi olmakta neyse..
Sosyal medyada görüyorlar ya cicili bicili anne ve bebekleri. Sürekli eğleniyorlar. Etkinlikler, faaliyetler havada uçuşuyor. Hanımkızımızda tek sıkılıyor, bi bebeğim olsa ne çok eğlenirim diyor sanırım. Ah bide gerçi bir bilse…
Küçük işte anlamiyor, yaşayıp görecek biz ne desek boş.

Eğlence amaçlı çocuk olmaz zaten,madem korkuları var önce onu halledecek sonra sıra bebeğe gelecek.

Yoldaş derken şu anlamda mesela onunla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz ama tekken zamanda geçmiyor
33 yaşındayım biri 3 buçuk yaş biri 2 buçuk aylık bebeğim var ailelerden ayrı bir memlekette yaşıyoruz eşim 8-5 çalışıyor ve 5i iple çekiyorum resmen hele haftasonları hiç bitmesin istiyorum tek başına çocuk büyütmek bebek bakmak inanılmaz zor

Onu bilememde düşüncesinin yanlış olduğunu bilmesi lazım,umarım o yaşlarda değildir.
Yanlış olduğunu biz biliyoruz
O yaşadıkça öğrencek
4 aylık evlilikte 3 aydır çocuk için uğraşiyorsa ne desek boş çünkü
Bilinç ailede başlıyor gerçekten

Çocuk çünkü konu sahibi de. Kendine park arkadaşı arıyor sanırım

Asker esi değilim ama esim vardiyalı calısıyor.
4-12 mesaisinde ben isteyken o evde,o evdeyken ben iste.
En cok yalnız yemek yemekten nefret ederim 4-12 de buhrana giriyorm resmen:)
O geldiğinde biz uyumus oluyıorz.
Zamanla alısıyor insan uyumaya da.

O bilmiyor tabi ne olduğunu.
4 aylık evlilikte çocuk düşünmek ne kadar mantıklı acaba.

Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz.

farkındaysanız konu sahibinin bilmediği tek konu çocuk değil
resmen balıklama atlıyor her olayın içine
1 yıl sonra bebekle başım dertteee ne yapsam bilmiyorrrummm canımdan bir parçaasın söküüp atamıyorummm diye konu açması çok olası.
Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama çocuk çok istiyordum, yaparım diyorsunuz hiçbir şeyin farkında değilsiniz de giriş cümlesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…