Bebek doğurmayı oyuncak zannediyorlar herhalde.Bebek değilde bir işe girmeyi düşünün. Kurslara katılın yada. Çevre oluşsun. Hemen ne bebeği, gece kendiniz korkuyorsunuz bebeğe nasıl bakacaksınız. Gece hastalansa tek başına alıp hastaneye getirebilecekmissiniz örneğin? O enerjiyi alamadım ben sizden. Lütfen çocukları amaç olarak kullanmayın ya, canım sıkılmasın diye çocukmu yapılır az mantık
Birde yoldaş denmiş, çocuk nasıl yoldaş olacak onuda anlamadım ya neyse
Hazır bebekler var. Ağlıyor, çiş yapiyor. Ondan alsın bitane. Uykusu gelince yatırır hem. Kendi kafasına göre uyanmazdaBebek doğurmayı oyuncak zannediyorlar herhalde.
Korku yaşayıp bebek sahibi olmakta neyse..Hazır bebekler var. Ağlıyor, çiş yapiyor. Ondan alsın bitane. Uykusu gelince yatırır hem. Kendi kafasına göre uyanmazda
Lojmandaysan lojmandan arkadaş edinmeye bak. Örgü örebilirsin çevrende halk eğitim merkezleri varsa oraya gidebilirsin ama daha yeni evlisin biraz evliliğiniz otursun birbirnizi iyice tanıyın nelere sinirlenip neleri sevdiğinizi anlayın öyle yapın çocuk benceYoldaş derken şu anlamda mesela onunla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz ama tekken zamanda geçmiyor
Sosyal medyada görüyorlar ya cicili bicili anne ve bebekleri. Sürekli eğleniyorlar. Etkinlikler, faaliyetler havada uçuşuyor. Hanımkızımızda tek sıkılıyor, bi bebeğim olsa ne çok eğlenirim diyor sanırım. Ah bide gerçi bir bilse…Korku yaşayıp bebek sahibi olmakta neyse..
Yoldaş derken şu anlamda mesela onunla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz ama tekken zamanda geçmiyor
Eğlence amaçlı çocuk olmaz zaten,madem korkuları var önce onu halledecek sonra sıra bebeğe gelecek.Sosyal medyada görüyorlar ya cicili bicili anne ve bebekleri. Sürekli eğleniyorlar. Etkinlikler, faaliyetler havada uçuşuyor. Hanımkızımızda tek sıkılıyor, bi bebeğim olsa ne çok eğlenirim diyor sanırım. Ah bide gerçi bir bilse…
Küçük işte anlamiyor, yaşayıp görecek biz ne desek boş.
26 gözüküyor .
Kaç yaşında ve ne mezunusunuz
Daha çok 16 gibi duruyor26 gözüküyor .
33 yaşındayım biri 3 buçuk yaş biri 2 buçuk aylık bebeğim var ailelerden ayrı bir memlekette yaşıyoruz eşim 8-5 çalışıyor ve 5i iple çekiyorum resmen hele haftasonları hiç bitmesin istiyorum tek başına çocuk büyütmek bebek bakmak inanılmaz zorYoldaş derken şu anlamda mesela onunla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz ama tekken zamanda geçmiyor
Onu bilememde düşüncesinin yanlış olduğunu bilmesi lazım,umarım o yaşlarda değildir.Daha çok 16 gibi duruyor
Yanlış olduğunu biz biliyoruzOnu bilememde düşüncesinin yanlış olduğunu bilmesi lazım,umarım o yaşlarda değildir.
Çocuk çünkü konu sahibi de. Kendine park arkadaşı arıyor sanırımAy konu sahibi size ne desek boş, kimse akıllıca mantıklı yorum yapacam diye kendini yormasın bence. Sayfalarca hamilelik konularında yorumlar yazmışsınız. Bir de beklemek ne zor demişsiniz Allah aşkına sanki senelerdir çocuk bekliyorsunuz, evlendiğiniz andan itibaren çocuk yapmaya çalışmak nedir ya. 3 aydır uğraşıyorum yazmışsınız zaten dört aylık evlisiniz. İlk günden hamile kalsanız da havalara uçacak bir tip var sizde. Bu cesaret nerden geliyor anlamadım ki. Koca evde yok. Ve yalnız kalmayım diye yapılan bir bebek. Yazık o çocuğa ya. Bilinçsizce üremeyin Allah aşkına kendi keyfiniz için. Bir evliliğinize bakın önce ya, oturdu mu.
O bilmiyor tabi ne olduğunu.Yanlış olduğunu biz biliyoruz
O yaşadıkça öğrencek
4 aylık evlilikte 3 aydır çocuk için uğraşiyorsa ne desek boş çünkü
Bilinç ailede başlıyor gerçekten
Asker esi değilim ama esim vardiyalı calısıyor.Merhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlarasker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.
Vallah ben ilk çocuğumu evliliğimin 4ü senesi doğurdum. Bilerek bekledim.O bilmiyor tabi ne olduğunu.
4 aylık evlilikte çocuk düşünmek ne kadar mantıklı acaba.
O bilmiyor tabi ne olduğunu.
4 aylık evlilikte çocuk düşünmek ne kadar mantıklı acaba.
Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?