Asker eşi olan var mı acep??

Evet evet aynı hikaye
Eltininde çocuğu yokmuş hata dimi o yüzden evdeki neşeyi anlamiyorlarmış
Ben biraz özet olarak kısa yazmıştım
 
Evet evet aynı hikaye
Eltininde çocuğu yokmuş hata dimi o yüzden evdeki neşeyi anlamiyorlarmış
Ben biraz özet olarak kısa yazmıştım
Tabi anlamıyorlarmis ki hanim kızımız gibi ne zaman gerçeği fark ettiler işte o zaman onlarında altin topu olmuştur
Ben bu konuları okudukça aklım gidiyo vallahi nasıl diyorum ya insan avunmak için çocuk yapar mi bir canlı bir birey bir insan bu kadar kolay mi eee kocam yoktu çok yalnızdım seni yaptık yok yani olacak gibi değil bazen böyle konular okuyunca aşırı sinirleniyorum gercekten
 
Ben 26 yaşındayım. Bu kadar elestireceginizi bilsem asla bu konuyu açmazdım. Bebek şu bu dediniz burada daha 22 yaşında ilk günden ya da bir iki ay sonra gebe kalan arkadaşlarımız var. Kaldı ki ben bakabilecegime çocuğumu güzel yetistiremeyecegime ya da bakamiyacagimi düşünsem zaten istemem. İş konusuna gelelim atanmamışım öğretmenim ben henüz bir yere de basvurmadim. Biraz eve alışabileyim diye ki alıştım sadece az da olsa gece sıkıntı oluyor ama çok şükür. Rabbime sevdiğimle evlendim. İnsanlar ne çok değişiyor. Çocuk istemek bile eleştirilir olmuş kimseyi ilgilendirmez kimin ne zaman istediğini. Zaten Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Hemcinsler olarak belki ufak bir teselli olurum diye yazmıştım ne bilinçsizğim kaldı ne ergenliğim ayıp gerçekten ve yazık. Burada güzel temenniler veren herkese teşekkür ederim.
 
Evet hayatı dolu dolu yaşadım şükür . Ama onunda bir dezavantajı var o hayatı bilince bu çok zor geliyor.
Yapmayın anam çocuk falan hxbdhd
 
Keşke kendinize 22 yaşında ilk günden gebe kalan insanın cahilliğini değil de başka şeyleri örnek alsaydınız.
 
Evladım buradaki arkadaşların tek düşündüğü ortak nokta sıkıldığın korkularının olduğu için vede çok yeni evli olduğun içindi..
 
Niye cahillik olsun ben ne anneler tanıyorum çocuğunu ne güzel yetistiren cevrenizde gördügunuz şeylerden ibaret değil hayat
Ne desem boş size. Anlaşılamayacağımı ve anlamayacağınızdan net eminim. Keşke okuduğunuz bölümün hakkını verseniz. Atanmak için çabalasanız da çocuğunuza maddi manevi daha ayakları yere basan bir anne profili olsanız. Ama sanırım sizin için bunlar önemsiz şeyler.
 
4 aylık evliliğe de çocuk düşünmek cesaret işi vallahi.Nr kadar tanıyorsunuz karşınızdakini?Adam daha eve gelmemiş,aynı evde kalmamış siniz bile.Adam belki şiddet uygulayacak size belki aldatacak belki manyak.Yanlizliktan çocuk dusuneceginize biraz eşinizi tanımaya bakın.Cocuk çok büyük sorumluluk hele de yalnızsanız.
 
Sen nerden biliyorsun da konuşuyorsun ki .
 
Herhalde bilginlik 30 una kadar evlenmeyip çocuk yapmamak zira bundan öncesi cehalet sayılıyor yazık...
Sorun evlenme yaşı değil, (ki çok erken evliliğe de karşıyım) sorun ayaklara yere sağlam basmadan evlenip bir de çocuk yapma cesaretinde bulunmak. Hele ki oturmamış yalnız olduğunuz bir evlilikte.
 
Size tavsiyem uğraşacak birşeyler bulun. Ne seviyorsanız bu o olsun.
Geceleri bir program yada dizi belirleyin kendinize. Onun karşısında bu ilgi duyduğunuz şeyle ilgilenin. Sonra uykunuz gelince uzanın ama Tv kapatacağım yatağa gideceğim diye düşünmeyin.
Farkli yemekler deneyin. Bence insanların arasında olmak her zaman şahane değil. Eğer olduğunuz ortamda ki insanlar iyi değilse yalnızlık daha tercih edilebilir diye düşünüyorum.
Belli bir spor belirleyip düzenli yapabilirsiniz.
Kitap okuyun.
 
Burda dediğiniz lojmanda mı. Ben de asker eşiyim Corona ile birlikte hamileliğim de dahil hep yalnızdım oğlum şuan 27 buçuk aylık oldu. Valla yalnız uyuyup uyanmak dışında o kadar zorluklar yaşadım ki eşim gelince yatağı paylaşmak istemiyorum çünkü tek basimayken yıldız gibi uyuyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…