Altın top çocuk muymuş ben onu başka şey sanmıştımAma siz de altın top hikayesinden hiç birşey çıkarmadınız. Eşinizle birbirine atın,tutun hep birlikte eğlenin. Hemde atmanın sarsıntısıyla uykusu gelir daha erken uyur belki
Yok bilginlik 30undan sonra da evlenmeyip çocuk yapmamakmış da biz onu bilemedikHerhalde bilginlik 30 una kadar evlenmeyip çocuk yapmamak zira bundan öncesi cehalet sayılıyor yazık...
Evet çocukmuş. Kv dem öyle diyor yaniAltın top çocuk muymuş ben onu başka şey sanmıştım
Öff ergen ergen cevaplarda başladı
Birazdan kadının düşmanı yine kadın
Başınıza gelsinde görün da gelirse tam olur.
öff herkese atarlanacaksanız neden konu açtınız kiSen nerden biliyorsun da konuşuyorsun ki .
İyide bunların hiç biri bebeğe engel değilki çünkü canı sıkılıyor, lütfen ama kendisi nekadar bilinçli birisi. Durup duruken linçledik, yazıklar olsun bize.aman daha bir ay önce "eşim bana yalan söyledi alkol kırmızı çizgim arada alkol içiyormuş inanamıyorum, tüm güvenim yerle bir oldu artık ona güvenmiyorum" diye konu açmış.
Yok kırmızı çizgim yok bana ihanet etti yok güvenim kalmadının ertesine "ovülasyon testime bakaaar mısınııızzzzz" diye konu açmış insandan bahsediyoruz.
Kadında ne kırmızı çizgi var, ne bir öngörü var, ne plan ne program
gelişine yaşıyor işte.
Bir de kırmızı çizgimmiş bilmem neymiş...
Senin hayatta bir hayat doğrun yok ki, çizgisi olsun, rengi de kırmızı olsun...
İyide bunların hiç biri bebeğe engel değilki çünkü canı sıkılıyor, lütfen ama kendisi nekadar bilinçli birisi. Durup duruken linçledik, yazıklar olsun bize.
Önemli olan gebelik testindeki çizgilertabi canım "bebek" kırmızı çizgisiyse demek
Burada karnını okşa bebeğe alışırsın diyenleri okudum
Bak yeminle söylüyorum tam 5.5 yıldır günleri sayıyorum daoksamadigim yeri kalmadi sipanin ama yok yani hala bana alışamadı ben alıştım mi diye sorarsan orası mdjfjfjsxjcjcj
Ben bilginlik yolunda emin adımlarla ilerliyorumYok bilginlik 30undan sonra da evlenmeyip çocuk yapmamakmış da biz onu bilemedik
Hele ki şu ibretlik cümle çerçeveletip asılmalı.daha 22 yaşında ilk günden ya da bir iki ay sonra gebe kalan arkadaşlarımız var.
Vizyon başka bir şey. Bu bizim söylememizle olacak iş değil hanımlar. Söylenenlerin doğruluğuyla ilgili zerre şüpheye düşmemiş konu sahibi. Bazen ne yaparsan yap değişmez. Nato kafa nato mermer.
Neyden korkuyorsunuz ki?İlk zamanlar korkuyor muydunuz geceleri felan uyuyabiliyor muydunuz
aynen koştura koştura yapın çok mantıklı bir dünyaya insan getirme sebebi, daha olgunlaşmamışsınız bile şu konuyu açmışsınız bir de çocuk hemen 4 aylık evliliğeBende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye
yeni mesajlarınızdan sonra atanamadığınıza sevimdim :)Herhalde bilginlik 30 una kadar evlenmeyip çocuk yapmamak zira bundan öncesi cehalet sayılıyor yazık...
30 larındaki evlenmemiş ya da evlat sahibi olmamış kadınlara bakış açısını anlatıyor.kafalar pırıl pırıllyeni mesajlarınızdan sonra atanamadığınıza sevimdim :)
Allahımm bu hikayeyi kayınvalidemden milyon kere dinledim şimdi de 2. Çocuk için anlatıyorZaten burda bebeğin nasıl olduğunun önemi yok
Anne sıkılmasın yeter
İnanın 70 yaşına yakın kv demin düşüncesi nin tıpkısının aynısı
Bi hikaye varmış, 1379471 kez anlatmıştır. Çocuk altın topmuş, evde çocuk varsa hiç neşe eksik olmazmış, topu anne-baba birbirine atar çok eğlenirlermiş
Bende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?