- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
- Konu Sahibi herhangiiibiri
-
Yok artık ya eşimle gurur duyuyorum bu ne terbiyesizlik !Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Mazallah kocasi 1 hafta is gezisine fln ciksa her onune gelene aheya aheya.Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Ailenizin olduğu şehre taşının ama ayrı eve çıkın.Sorun evimde tek kalmak değil ki zaten sürekli nöbetçi bir gün evdeyse üç gün yok alışkınım yalnızlığa tek olsam yine sorun değildi ama kızım var dediğim gibi psikolojik rahatsızlıklarım var anksiyete atakları geçiriyorum. Bu durumlarda arayacak kimsem yok burda. Evde olmasa da aynı şehirde oluyoduk atak zamanında yarım saatliğine de olsa geliyodu
Tamam da aynı şey değil ki.baştan evlenilmeyebilir, askerlerin evli ve çocuklu olması çok saçma.askerler evli olmak zorunda değil.evet anlayamıyorum çok mantıksız işler.Bu nasıl bir terbiyesizlik, Allah vermesin kocanız ölse kucaktan kucağa mı gezeceksiniz?
Tamam da onlar geçici durumlar, bunlar senelerce yok.değer mi hayatını feda etmeye.nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsunuz ? Dünyaya bir defa gelmişsiniz kendinize biçtiğiniz rol.30 senelik evliliğin toplasan 3,5 senesinde birlikte olup, geri kalan yılları tek başına çocuk bakarak geçirmek mi? Sizi bu kadar motive eden şey ne ? En baba aşkın ömrü 2 aydır.konu sahibine diyorum işte.Konu sahibi bence evinde kal annenle kv donusumlu sana gelsin. Baska evde hic rahat edemiyceksin.
Mazallah kocasi 1 hafta is gezisine fln ciksa her onune gelene aheya aheya.
Evlilik sadece seks için yapılan birşey değil. Benim eşim asker değil ama aylarca ayrı kaldığımız oldu. Gayet adabımla bekledim, sağa sola saldırmadım seks diye. Nasıl kafalar bunlar?Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Tamam da aynı şey değil ki.baştan evlenilmeyebilir, askerlerin evli ve çocuklu olması çok saçma.askerler evli olmak zorunda değil.evet anlayamıyorum çok mantıksız işler.
Tamam da onlar geçici durumlar, bunlar senelerce yok.değer mi hayatını feda etmeye.nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsunuz ? Dünyaya bir defa gelmişsiniz kendinize biçtiğiniz rol.30 senelik evliliğin toplasan 3,5 senesinde birlikte olup, geri kalan yılları tek başına çocuk bakarak geçirmek mi? Sizi bu kadar motive eden şey ne ? En baba aşkın ömrü 2 aydır.konu sahibine diyorum işte.
Sizler güvende uyuyun diye eşim dağda çatıştı.Mantıksız olan sizsiniz. Her şey şap şup sevişmek mi? Siz napıyosunuz mesela açıp mi geziyorsunuz? Bence öyle yapın, mazallah kurur falan.
—————————
“ işin garip tarafı ben hayatım boyunca aynı sorunu yaşadım.sanki bu konularda lanetli gibiyim.bir ortam oluşuyor.herkes aynı seviyede ilerliyor.sonra bir bakıyorum tek dışlanan, çağırılmayan ben olmuşum. “
Bunu önceki konunuzda yazmışsınız. Bence nerede ne konuşacağını bilmeyen biri olduğunuz için dışlanıyorsunuz, çevrenizdekiler haklı.
Asker eşi olan arkadaşlarımın hepsi onurlu, şerefli. Şereflerinin libidolarından önce geldiğine yemin edebilirim.
Bilip bilmeden sallamayın artık,bu konulara o kadar uzaksınız ki.Tamam da onlar geçici durumlar, bunlar senelerce yok.değer mi hayatını feda etmeye.nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsunuz ? Dünyaya bir defa gelmişsiniz kendinize biçtiğiniz rol.30 senelik evliliğin toplasan 3,5 senesinde birlikte olup, geri kalan yılları tek başına çocuk bakarak geçirmek mi? Sizi bu kadar motive eden şey ne ? En baba aşkın ömrü 2 aydır.konu sahibine diyorum işte.
Sizler güvende uyuyun diye eşim dağda çatıştı.
Mesela hangi meslak sahibi erkeklerle evlenmeli tüm kadınlar,engin bilglerinize sormak lazım.Tamam da aynı şey değil ki.baştan evlenilmeyebilir, askerlerin evli ve çocuklu olması çok saçma.askerler evli olmak zorunda değil.evet anlayamıyorum çok mantıksız işler.
Aynen bilmeden sallıyor,biz 2 yıl ayrıydık çalan her telefonda acaba diye düşünmek ne kadar zordu.Allah ayaklarına taş değdirmesin inşallah abla, bunun gibiler anlamaz
Kendi evinizde kalın ara ara ailenizle ziyaretleşirsiniz.Eşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin
Eee bilerek uzağım zaten.yakın olmak saçma.Bilip bilmeden sallamayın artık,bu konulara o kadar uzaksınız ki.
Ben de diyorum ki ne gerek var 3 günlük dünyada.neden böyle şeyler yaşamak zorunda bırakayım kendimi.onlar da evlenmeyiversin.her insan evlenmemeli zaten.Aynen bilmeden sallıyor,biz 2 yıl ayrıydık çalan her telefonda acaba diye düşünmek ne kadar zordu.
Çocuğuna hem anne hem baba oluyorsun.
Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
İyice şaşırdınız siz artık.Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?