- 15 Ekim 2017
- 81
- 299
- 93
- 49
- Konu Sahibi herhangiiibiri
-
Kiz ayse sen bildiğini yap baskasini ne edecen. ne sen bu tercihi yapan insanları nede senin tercihini ben biz anlamayız. insanlar nasil mutlu ise onu tercih eder.Ben de diyorum ki ne gerek var 3 günlük dünyada.neden böyle şeyler yaşamak zorunda bırakayım kendimi.onlar da evlenmeyiversin.her insan evlenmemeli zaten.
Bunu mesleğe bağlamanız saçma.O zaman sürekli vardiyalı sürekli nöbetli olan işlerdeki kisilerle evlenenleri de saçma.En baba Aşkın ömrü 2 ay ise askerle evliysen bu süre hiç bitmiyor.10 seneyi geçti benim evliliğimde ama git gide artıyor duygumda azalma yok.Her buluşmada ilk günkü heyecanı yaşıyorsun.Birliktelik konusunda da herkesin önceliği farklıdır.Surekli aklına bunun gelmesi 2 gün bile dayanamayacak olunması hayatını buna adaman,bunun için yaşaman demektir.Tamam da onlar geçici durumlar, bunlar senelerce yok.değer mi hayatını feda etmeye.nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsunuz ? Dünyaya bir defa gelmişsiniz kendinize biçtiğiniz rol.30 senelik evliliğin toplasan 3,5 senesinde birlikte olup, geri kalan yılları tek başına çocuk bakarak geçirmek mi? Sizi bu kadar motive eden şey ne ? En baba aşkın ömrü 2 aydır.konu sahibine diyorum işte.
Çünkü senin aklın sadece şeyinde.Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Evet ben dayanamam valla.eee öyle yaratılmak suç mu?Çünkü senin aklın sadece şeyinde.
Kendiniz yaşayın tabiki arada aileniz gelsin yanınıza tabi ama asker eşi olarak hep bunu cekeceksiniz yalnızlığa bir şekilde alışmanız gerekiyor malesef. Önerim şu cocugunuz biraz büyüdükten sonra kreşe falan verirsiniz. Hemde eğer lojmanda kalıyorsanız lojman arkadaşlıkları da güzel oluyor sizin gibi insanlar olacağından onlarla yakın olursanız seversiniz bile.Eşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin
Ahh ahh siz bendeki durumu bir bilseniz siz de dayanamazsiniz.ben hayattan kopuyorum, yaşayacak gücü bulamıyorum resmen seksten uzak kalınca.şımarıklı değil yaptığım inanın.cinsel organım resmen sancıyor, acıyor, yanıyor, şişiyor, zonkluyor, kaşıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum.yürüyemiyorum bile sürtündükçe.yataklar falan sırılsıklam okuyor ilişki yaşarken de.hastalık falan yok, kaç defa gittim. sırf aşırı istekten. ben resmen klinik vakayım sanırım.başka bu durumda olan varsa yazsın.ben şimdi nasıp senelerce durayim.Bunu mesleğe bağlamanız saçma.O zaman sürekli vardiyalı sürekli nöbetli olan işlerdeki kisilerle evlenenleri de saçma.En baba Aşkın ömrü 2 ay ise askerle evliysen bu süre hiç bitmiyor.10 seneyi geçti benim evliliğimde ama git gide artıyor duygumda azalma yok.Her buluşmada ilk günkü heyecanı yaşıyorsun.Birliktelik konusunda da herkesin önceliği farklıdır.Surekli aklına bunun gelmesi 2 gün bile dayanamayacak olunması hayatını buna adaman,bunun için yaşaman demektir.
Neden askerler insan değil mi ? Hayat kurmaya aile kurmaya hakları yok mu sırf bir mesleği tercih ettikleri için hayatın geri kalanından uzak mı olmaları gerekiyor? Milletin mesleğine de karıştınız bir o kalmıştı. Hayatınız tek bir şeyden ibaret olmuş o da ortadaTamam da aynı şey değil ki.baştan evlenilmeyebilir, askerlerin evli ve çocuklu olması çok saçma.askerler evli olmak zorunda değil.evet anlayamıyorum çok mantıksız işler.
Kendi evinizde kalın. Arkadaşınız yok mu arada yatili davet edersiniz kızkardesiniz falan ya daEşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin
Kabul edenin aklına şaşıyorum.her insan evlenmek zorunda değil diyoruz, bence deaskerler evlenmese daha hayırlı olacak.gitsin sevgili gibi görüşsün geldiğinde birileriyle.Neden askerler insan değil mi ? Hayat kurmaya aile kurmaya hakları yok mu sırf bir mesleği tercih ettikleri için hayatın geri kalanından uzak mı olmaları gerekiyor? Milletin mesleğine de karıştınız bir o kalmıştı. Hayatınız tek bir şeyden ibaret olmuş o da ortada
Ne kadar bencilsiniz yazık size utanmadan birde her yaşadığınızı detaylı anlatmışsınız midem bulandıBence yok.
Asker sevgilin mi vardı zamanında tekmeyimi yedin yoksa.Bence yok.
Valla inanın askerlerin ve eşlerinin evliliği sizinkinden çok daha iyidir. Çok dert etmeyin o yüzden siz. Sizin kadar kafa yormuyorlar gayet mutlu olan burda çok kişi var. Herşey kabullenmek ve mesleği benimsemekle alakalı. Siz yapamazsınız kaldı ki kabulde ediyorsunuz başkaları adına konuşmayın.Kabul edenin aklına şaşıyorum.her insan evlenmek zorunda değil diyoruz, bence deaskerler evlenmese daha hayırlı olacak.gitsin sevgili gibi görüşsün geldiğinde birileriyle.
Onun derdi mutlu evlilikleri kıskanması hele çocuklu kadınları hiç çekemiyor .Valla inanın askerlerin ve eşlerinin evliliği sizinkinden çok daha iyidir. Çok dert etmeyin o yüzden siz. Sizin kadar kafa yormuyorlar gayet mutlu olan burda çok kişi var. Herşey kabullenmek ve mesleği benimsemekle alakalı. Siz yapamazsınız kaldı ki kabulde ediyorsunuz başkaları adına konuşmayın.
Senin ıslah edilmen lazım.Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Tıp bile çaresiz buna.Senin ıslah edilmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?