- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi herhangiiibiri
-
Bu kadar iğrençlik yeter artık,sen nasıl bir varlıksın böyle.Ahh ahh siz bendeki durumu bir bilseniz siz de dayanamazsiniz.ben hayattan kopuyorum, yaşayacak gücü bulamıyorum resmen seksten uzak kalınca.şımarıklı değil yaptığım inanın.cinsel organım resmen sancıyor, acıyor, yanıyor, şişiyor, zonkluyor, kaşıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum.yürüyemiyorum bile sürtündükçe.yataklar falan sırılsıklam okuyor ilişki yaşarken de.hastalık falan yok, kaç defa gittim. sırf aşırı istekten. ben resmen klinik vakayım sanırım.başka bu durumda olan varsa yazsın.ben şimdi nasıp senelerce durayim.
Ahh ahh siz bendeki durumu bir bilseniz siz de dayanamazsiniz.ben hayattan kopuyorum, yaşayacak gücü bulamıyorum resmen seksten uzak kalınca.şımarıklı değil yaptığım inanın.cinsel organım resmen sancıyor, acıyor, yanıyor, şişiyor, zonkluyor, kaşıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum.yürüyemiyorum bile sürtündükçe.yataklar falan sırılsıklam okuyor ilişki yaşarken de.hastalık falan yok, kaç defa gittim. sırf aşırı istekten. ben resmen klinik vakayım sanırım.başka bu durumda olan varsa yazsın.ben şimdi nasıp senelerce durayim.
Evini ailenin yakınına tasisan?Yok ailem olumsuz destek vermiyo çok şükür ailemden yana hiç bir sorun yok eşimin ailesi eşimi doldurmaya çalışıyo haklı olduğum için bana bişey söylemez ama sadece bizden uzakta daha da fazla yıpranır.
Okurken önce asker eşi olmanın zorluklarından bahsedecek sandım. Benim saflığım, yanılmışım skskskksjsTıp bile çaresiz buna.
Ayh bu ne be hxjxhxhxhxKızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
O inanmadığın bilimin bu tarz nemfomanyaklara çok güzel tedavileri var, tavsiye ederimAhh ahh siz bendeki durumu bir bilseniz siz de dayanamazsiniz.ben hayattan kopuyorum, yaşayacak gücü bulamıyorum resmen seksten uzak kalınca.şımarıklı değil yaptığım inanın.cinsel organım resmen sancıyor, acıyor, yanıyor, şişiyor, zonkluyor, kaşıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum.yürüyemiyorum bile sürtündükçe.yataklar falan sırılsıklam okuyor ilişki yaşarken de.hastalık falan yok, kaç defa gittim. sırf aşırı istekten. ben resmen klinik vakayım sanırım.başka bu durumda olan varsa yazsın.ben şimdi nasıp senelerce durayim.
Konu sahibinin bir şey sormasına da gerek yok, yemek tarifi sorsan ferhans ordan cinsel hayatına bağlar. Kafası başka yere çalışmadığı içinKonu sahibi eşiyle ayrı kaldığından nasıl seks yapacakları ile ilgili bir soru sormamış. Konuyu kendi özelinizde cevaplamanıza gerek yok.
Doktora gitsen de bi şap falan mı yazsa sanaEvet ben dayanamam valla.eee öyle yaratılmak suç mu?
Hastalık bu aslında vardır tedavisi illa kiçalı çırpıya sürt diyor bizim rahmetliler böyle durumda
nemfoman diyorlar sanırım.Hastalık bu aslında vardır tedavisi illa ki
E gitsin tedavi olsun yastık yorgan tirmaliycaginanemfoman diyorlar sanırım.
filmi de var izlesin
Ay ben seyretmedim adı ne filmin cibik?????Sonunda papazı mı vuruyordu neydi
Nmefoman bu gadın valla, gitsin tedavi olsun.E gitsin tedavi olsun yastık yorgan tirmaliycagina
Direk konuyu sekse bağlıyor .Okurken önce asker eşi olmanın zorluklarından bahsedecek sandım. Benim saflığım, yanılmışım skskskksjs
nemfomaniac dı sanırım ama sonu çok komik yeaAy ben seyretmedim adı ne filmin cibik?????
Spoiler verme la bxbxbxbbxnemfomaniac dı sanırım ama sonu çok komik yea
Sonunda ferhansın ıslaklığı göle dönüşüyor ve boğuluyor munemfomaniac dı sanırım ama sonu çok komik yea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?