Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

canım bn 1 ay konuştum ve o 1 ay içinde 3 -4 defa görüşmüşlüğüm olmuştur askere giderken bn yazlıktaydım ama ne ağlammıştım bnce bugünlerin tadını çıkar ilk başlarda koyuyo ama sonra alışıveriosun bizlerde burdayız sana desek oluruz tatlım

oyy canım yaa
Allah yardımcın olsun
aramıza bir kişi daha katılıyor demek...
dayanmak zorundayız başka çaremiz yok

evet dayanmak zorundayız..ayrı kalmaktan çok gittiği yerde iyi insanlarla karşılaşsın diye kafama takıyorum..Allah bütün askerlerimizi korusun hep iyi insanlarla karşılaştırsın..

teşekkür ederim kızlar..

çok yoruluyomuş
komando değil ama komando eğitimi alıyorlarmış.
Ve acemiliği 72 gün kıyamam herşeyime ben ya
çok özledim zaten :çok üzgünüm:

ahh canımm evet 72 gün komanda eğitimi alıorlardı dely oluordum ne olarak görev alıyor? :tomato:

ne asker eşiyim nede sevgilisi....hem asker kardeşiyim hemde polis eşiyim......
hepinize rabbim kolaylıklar ve sabr versin canlarım.....
rabbim tez zamnada kavustursun gecen yıl bu zamanlarda esim batmanda kısa dönem askerdiii
çok şükür geldi ve evliyiz suanda darısıda size olsun bebişlerrrrr...
hayırlı teskereler......
az önce abim aradı sırnakta uzm.çvş digeride agrıda operasyondan gelmiş malüm baharda geldi yine yogun oldular rabbim hepsini korusun canlarım .......dualrınızı eksik etmeyinnn olurmuuu

alal alla hiç duymadım ama neyse. :) benımki piyadeydi. ordan bayburtta gitti 4 ay orda eğitim gördü. şimdik ise siirtte biliorsun demi ordan büyük ihtimall doğu tarafı cıkıo üzmek istemem ama öle..

alal alla hiç duymadım ama neyse. :) benımki piyadeydi. ordan bayburtta gitti 4 ay orda eğitim gördü. şimdik ise siirtte biliorsun demi ordan büyük ihtimall doğu tarafı cıkıo üzmek istemem ama öle..

evet canım öyleymiş ya :çok üzgünüm:
Allah korusun hepsini ya Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin de neresi olduğu önemli değil. :çok üzgünüm:
ağzım böyle söylüyo gel bi de içime sor :çok üzgünüm:

anlıorum seni hemde cok. ben ilk duyduğumda kriz geçirdim ağlamışdım hep. siirt veya bayburta giderse eğer benden bilgi almak için özel msj atabilirsin.. herzaman destek için yanında olurum.askerlik ancak böle biter şafak 237

Canım benim çok sağol teşekkür ederim :1hug:
Allah sana da kolaylık ve sabır versin
hergün arayabiliyor mu canım nasıl durumlar

allah hepimize kolaylık versin. hayatımda ilk defa asker bekliorum ama bukadar olcağını bilmezdim. bu yalnızlık beni bitiriyo. ıspartadayken cok arayablirdi. bayburtdayken coookk aza indi. haftalarca aramadığı zaman oluyordu cok kavga ederdik bu yusden.bana karşı cok değişik davranıordu. 17 martda siirte gitti. 2 kes arayabildi. dün 20günlük dağa cıktı bendeki kader kimsede olmasınnn mafoldumben asker bekleyeni ancak asker bekleyen anlar.. beni burda pek anlayan yok oyusden böle sitelere cok takılıorumm coook dertliyim cook. şimdik 20 gün sesini duyamıcam mafoldumbenmafoldumben

turkbayragi
sağ salim dönüp gelsinler inşallahhh:Saruboceq:​

askerlerini yeni gönderenler:)))bizi vurmadı ama sizi vuruyor sanırım askerlik kısalıyor yasa 2010 senesi içinde yürürlüğe girecekmiş:))hadi gözünüz aydın..biz bitirdik inşallah en kısa zamanda sonuçlanırda birden askerliğiniz 90 gün düşer:))

Milli Savunma Bakanı Gönül askerlik süresini 2-3 ay kısaltmak için çalışma yapıldığını söyledi.

AK Parti milletvekillerine Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulunan Bakan Vecdi Gönül şöyle dedi: 15 ay olan askerlik süresi ile 12 aylık yedek subay ve 6 aylık kısa dönem askerlik sürelerinin 2-3 ay kısaltılması düşünülüyor.
ÜZERıNDE ÇALIŞILIYOR
Bakan Gönül, askerlik süresinin kısaltılmasıyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı’nda çalışma yapıldığını da sözlerine ekledi.

Gönül: Askerlik 2-3 ay kısalabilir

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AKP’nin Kızılcahaman kampında askerlik süresinin 2-3 ay kısalabileceğinin sinyalini verdi. Gönül, AKP’nin ‘4. ıstişare Toplantısı’nda milletvekillerinden yoğun olarak gelen bedelli askerlikle ilgili sorular karşısında, ilk aşamada dövizli askerlik süresinin 21 güne çekilmesi planlandığını söyledi. Gönül, bu sürenin daha sonra 15 güne indirilebileceğini de ekledi. Bakan Gönül, 15 ay olan askerlik süresiyle 12 ay yapılan yedek subaylık ile 6 ay olan kısa dönem askerlik sürelerinin de 2-3 ay kısaltılmasının düşünüldüğünü açıkladı. Bu konuda Genelkurmay Başkanlığı’nın ayrıntılı çalışma yaptığını da sözlerine ekledi.

Başbakan ısterse
Toplantılara katılan bir vekil, milletvekillerinin askerlikle ilgili soru ve şikayetlerini şöyle özetledi: “Bedelli askerlik konusunda vatandaşlardan yoğıun bir şekilde baskı alıyoruz. Yanıt vermekte de güçlük çekiyoruz. En azından Genelkurmay Başkanlığı ile görüşülüp bedelli askerlik çıkarılamaz mı? Askerlik süresinin kısaltılması konusunda da vatandaşların talepleri var. Bu konularda herhangi bir çalışma yapılıyor mu?” Tüm bunlar karşısında “Sayın Başbakan isterse bedelli askerlik olur” cevabını veren Gönül, milletvekillerine askerlik süresinin kısalacağını hissettirdi.

ne zmn düşecekmişki
inş düşer ya
düşerse bizide kapsarmı ki
kuzenim askerdeken son 5ay kala 15 aya düşmüş ve 2 ay içinde bitirip gelmişti
inş nişanlımada tutar

ne zmn düşecekmişki
inş düşer ya
düşerse bizide kapsarmı ki
kuzenim askerdeken son 5ay kala 15 aya düşmüş ve 2 ay içinde bitirip gelmişti
inş nişanlımada tutar

ayy ne güzel olur birden 60 veya 90 günün düşmesi dua edelim nisancım olsun böle bişey

inş olur ya
azönce nişanlım aradı
sakın ümitlenme üzülme sora dio
yok dedim ümitlenmiyorum ama olsa ne güsel olur dimi dedim
yok yok hayal kurmayalım dedi kaydirigubbakcemile3

inş olur ya
azönce nişanlım aradı
sakın ümitlenme üzülme sora dio
yok dedim ümitlenmiyorum ama olsa ne güsel olur dimi dedim
yok yok hayal kurmayalım dedi kaydirigubbakcemile3

ahh canım ahh hayal kurma die öle sölemiş sana ama onlar bizden fazla istiolardır eminim

allahım inş. olur böle bişe nolur ya olsunnn

ayyyyyyyyy tuğbacım bana o kadar güzel bir haber verdinki...kızlar dua edelim de şu askerlik kısalsın.düşünsenize 3 ay önce yanımızda olacaklar..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…