ayın 9unda belli olcak canım kısa dönem bakalım hayırlısı.. eylülde dönecek
ah ah o 400 lerde az mı ağlamıştım yaaaaa günler geçmek bilmiodu bunalıma girmiştim valla:)
slm canım.benim askerimde bilecik/söğütte.seninki bilecik merkez miydi?25 şubatta teslim oldu.ama acemiliği 55 günmüş.ne güzel seninki boluya düşmüş.inş. benimkide hayırlı bi yere düşer.
ayın 9unda belli olcak canım kısa dönem bakalım hayırlısı.. eylülde dönecek
ben hala bunalımdayım valla :sinifsinif: nasıl geççek bilmiyorum ben bittim askerlik bitmedi hala :sinifsinif:
ahh cnmm .. ya söğütte genelde şöför oluyorlar ama meslekçi yani şöför olsaydı 30 gün acemilik yapardı aslında ..
inşallah cnm ..
hayırlı biyere çıkar ..
onun kütüğü neresi görünüyor ..
benm aşkımın kütüğü ankaraydı ..
valla canım kafana takma derim ne kaldı yerine ne kadar bitmişi hesapla öle daha çabuk geçio zaman hem gel bizim topice asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı bölümüne şunu aldık bunu aldık felan beğendiklerimizin resimlerinşii koyuyoz güzel oluo hepinizi beklerim arkaadaşlar
geliyorum
evet canım.söğütte jandarma ulaştırma.yani şoför olacak büyük ihtimal.ama acemiliği 55 günmüş.benim aşkımın kütüğü malatya.aslında kütüğe uzak yerler düşüyormuş,ama seninki bolu olmuş.demekki alakası yok.inş. benimkide hayırlı,iyi bi yere düşer.:Saruboceq:
dilerim Allah ım hepimize sabır versin ..
zaman geçmek bilmiyor sanki ..
hiç bişeyin tadı yok gibi ..
o kadar çok ağladım ki ..
ama alışmaya başladım gibi sanki birazcık ..
bolu ankara arası yakın .. 2 saat 15 dk ..
çok özlersem giderim diyorum ..
ama o sen giderken ben içerde kalınca daha kötü olurum diyor ..
o yüzden şimdilik gitmiycem ..
tahminimce birazda zayıflayım da güzel olayım 1 ay kadar sonra gidip görmek istiyorum ..
BOLU da askeri olan var mı başka ...............................................
Ş:38 Kusurabakmayın kimsenin zoruna gitmesin :)))
Koğuş ağzı oldu biraz =)) Günaydın herkeze
kaydirigubbakcemile3
maşallah ya azaldı ne güsel şafağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?