Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

insan ister istemez kıskanıyo yaa bi gün bigündürr napalım :))
rüyamda gördüm zateen erken gelmişti hemen yazıyodum size kızlar geldi benimki fln diee kısmet ideneymiş :))

ooff Şafak:32 bit artık

aaaa nasıı yaaaaa bendee istiyoruummm ondaann ((

aaa çok ayıp insan arkadaşını kıskanırmı =))
benimkide dedi bugün belli olcak aradı 17 mayısmış dio hadi ya dedim olsun
aşkım bir gün deil bir ömür beklerim
şaka dedi 16 mayıs nasıl sevindim ama
hani dio bir ömür bekliodun
hayır dedim beklerimde beklemiyim boşuna fırsat varken demi ama

sevindim tatlım senin adına yaa darısı başımıza
ne güzeell peki neye göre belli oluyoki bu belki benimkide 16 sında gelirr (

sevindim tatlım senin adına yaa darısı başımıza
ne güzeell peki neye göre belli oluyoki bu belki benimkide 16 sında gelirr (

İlk teslim olduklarında bi adres veriolarmış askeriyeye ona göre seninki hangi adresi verdiyse artık onun uzaklığna göre

İlk teslim olduklarında bi adres veriolarmış askeriyeye ona göre seninki hangi adresi verdiyse artık onun uzaklığna göre

alalal enteresaann :) keşkee benimkide bigün erken gelseee ne hoş olurduu zemuszemus
ama nerdeeee hiç sanmıyorum :)) zaten bizde şans yok

alalal enteresaann :) keşkee benimkide bigün erken gelseee ne hoş olurduu zemuszemus
ama nerdeeee hiç sanmıyorum :)) zaten bizde şans yok

Listeler asılıncaya kadar hiç bişey belli olmaz canım hatta çıktığı güne kadar bile
komutanın insiyatifine kalarak 1 hafta erken çıkan bilen oluyomuş o yüzden umudunu kaybetme :))

Listeler asılıncaya kadar hiç bişey belli olmaz canım hatta çıktığı güne kadar bile
komutanın insiyatifine kalarak 1 hafta erken çıkan bilen oluyomuş o yüzden umudunu kaybetme :))

inşallaah cnm inşallaaahh :Saruboceq:

NİSANCIM BN SELAMLARINI ALIP ASKERİME İLETİYORUMMyerimseniben

listede bir anda ikinci sıraya yükselmek allahım ne güzel görüntü herkeze nasip et yarabbbiimmm

:Saruboceq:ŞAFAK 108

Yaz gelsin artıkboshayallersmile

Benim sevgilim her daim asker. Mesleği bu maalesef. Aslında şafak saymak güzel olurdu. Ama her an çıkabilecek görevler, gidip 4 gün gelmemeler.. Yeri geldiğinde aylarca görüşememeler.. Her an korkuyla yaşamak.. Sanırım böylesi daha zor..

selam kızlaarr...ben geldiğimde kimse olmuo nedensee olumunekankayizsmile

:Saruboceq:Allah temelli kavuşmanızı nasip etsin inşallahhh arkadaşımm:teselli:

amin canım saol bütün asker yolu bekleyenleri allah kavuştursun mafoldumben odama giremiyorum şimdiden çok özledim...

amin canım saol bütün asker yolu bekleyenleri allah kavuştursun mafoldumben odama giremiyorum şimdiden çok özledim...

Amin arkadaşımm:Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum canım benim..:teselli:

zor,çok zor..
ama mecbur yapılıcak yani bu askerlik..
bi şekilde yapılıcak ve de biticek..
bütün şafaklar bitmeye mahkumdur arkadaşım..
insan beklemeye de alışıyo..

sağ salim gelsinler inşallah askerlerimiz..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…