Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=290 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

turkbayragi :teytey: Kavuşmaya=54:teytey: turkbayragi​

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

saolun kızlar iyiyim bende
askerliğin düşmesiyle ilgili billgisi olan varmıboshayallersmile

CanımmMm öyle bi söylenti var evet ama konuşuluomuşşş ilker başbug bunu düşünüomuş tbmm ye gidicekmiş 12 aya düşücekmiş sanırım bende onu sabırsızlıkla bekliyorum eger öle olursa 90 gün birden düşces şafaktan inş.

valla ben daha gitmeden heyecanlar ve korkular içerisindeyimm offfffff beklemek düşüncesi canımı acıtıyo resmen geçmez günler vallaha geçmez benim hayatım hep hasret çekmekle mi geçicek ya zaten şuanda yeterince hasret kalıoruz birbirimize Allah yardım etsin ne diyimsenağlama

arkadaslar benım esımde kıbrsta safagımz 289 bırıcık askerım hazranın 27sınde ızne gelıcek ck azz kaldı hayrlsyla gelse yaa:) bgn askerlık 12 aya dusyor mu acıklancaktı sureklı bakyorum netten ama bsy anlamadım eger duserse yada dustyse 6ayımz kalıcakk :) off onsuz olmk ck zor helekı ılk gunler allahım gercı ılk gun faln farketmıo yaa ck ozledım ben onu gecsn zmn uyandıgmda o olsn yanmda nolr yaa ynee moralım bozuldu

:Saruboceq:ŞAFAK 81

Düzce'ye selammm:lepi:

kızlar şafak ne kadar çok olsada tükenmeye mahkumdur unutmayın...zaman çok zor geçiyo beklemek ve özlemek çok zor ama bir şekilde geçiyo.benim aşkıma kavuşmama 7 gün kaldı...:1hug:

kızlar şafak ne kadar çok olsada tükenmeye mahkumdur unutmayın...zaman çok zor geçiyo beklemek ve özlemek çok zor ama bir şekilde geçiyo.benim aşkıma kavuşmama 7 gün kaldı...:1hug:

maşallah şafağına arkadaşımm:1hug:

sağ salim gelsinler inşallahhh canlarımız:Saruboceq:

maşallah şafağına arkadaşımm:1hug:

sağ salim gelsinler inşallahhh canlarımız:Saruboceq:

sağol canım...sende bir bakmışsın tek haneli rakamlara düşmüş şafak..bekleyen herkes için çabucak geçsin hepimiz sağ salim kavuşalım sevdiklerimize inşallah

sağol canım...sende bir bakmışsın tek haneli rakamlara düşmüş şafak..bekleyen herkes için çabucak geçsin hepimiz sağ salim kavuşalım sevdiklerimize inşallah

inşallah diyorum arkadaşımm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…