Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

pelıncan canım ne kafa sıyırması olmuyo bakkk boyle seylerrrr
canım benım nasıl gectıı bu zmanda gececekkkk

arkadaşlar sevgilim askerliğini balıkesirde yapacak sanırım havacı olcak,

balıkesirde askerlikle ilgili yada havacılıkla ilgili bilginiz varmı

evet tatlım,gitmesine biraz daha var,gitsin öyle geliyim,konduramıyorum sevdiğime askerliği,önce bir sindiriyim,sonra gelirim olmaz mı?bilmiyorumkismile

sen nasıl istersen cnm çok mu var ki gitmesine eğer çok varsa nerden biliosun ki balıkesirde yapacağıını bilmiyorumkismile

sen nasıl istersen cnm çok mu var ki gitmesine eğer çok varsa nerden biliosun ki balıkesirde yapacağıını bilmiyorumkismile

bir ay var canım,bu hafta gideceğini düşünerek askerlik şubesine gidip sordurmuş,bir ay sonra gideceksin demişler,başka biri de söylemiş balıkesirde yapacaksın diye.bende şaşırdım bu kadar erken öğreniceğini sanmıyodum.

birde orda muayenede komandoluğa uygunsun istermisin falan diye muhabbet etmişler,böyle bir ihtimal var mı,sevgilim komando olmak istemiyor seçme şansı varmı

ya ben bu askerlikle ilgili çokk bilgisizimbilmiyorumkismile

aynı şeyleri yaşamışız resmen..bizde her gün görüşüyorduk nişanlımla..aa ben onu bilmiyorum bak nişanlım öyle birşey demedi..gerçi kullansalarda askerlikten düşüo ama ayrılmak tekrar daha zor olur..neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Allah sağlık sıhhat versin bütün askerlerimize..:Saruboceq:

kızlar gunaydınnnnnn
nasılsınızzz safak atar atar merak etmeyınnn bı bakmısınız gelmıss hayırlısıyla donmeyı nasıp etsın YUCE RABBIM hepsınınn :))
Amin kuzum Amin..:Saruboceq:

oyy maşallah..

canım günaydın zorunlu olarak kullandırıolarmış benimde askerim o şekilde geldi ve cumartesi geri döndü öle koyuyoki

canım günaydın zorunlu olarak kullandırıolarmış benimde askerim o şekilde geldi ve cumartesi geri döndü öle koyuyoki

anladım canım..nişanlımın abisi kullanmamıştı 1,5 ay önce gelmişti de bizde öyle yaparız dioduk..yerine göre değişio mu ki acaba??

anladım canım..nişanlımın abisi kullanmamıştı 1,5 ay önce gelmişti de bizde öyle yaparız dioduk..yerine göre değişio mu ki acaba??

bilmiorumki canım benimde sewgilim gelmek istemiodu geri dönmesi zor olur die ölede oldu valla bide bunu ilçeye bölüğe çekmişler teli götürdüydü baya moreli bozuldu ispiyoncu çokmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…