- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
canım az kaldı ha gayrett :))
arkadaşlar sevgilim askerliğini balıkesirde yapacak sanırım havacı olcak,
balıkesirde askerlikle ilgili yada havacılıkla ilgili bilginiz varmı
acemi birliğimi cnmmm ? bu arada şafak topiğine gelsene tatlımmm opuyorumnanaktan
evet tatlım,gitmesine biraz daha var,gitsin öyle geliyim,konduramıyorum sevdiğime askerliği,önce bir sindiriyim,sonra gelirim olmaz mı?bilmiyorumkismile
sen nasıl istersen cnm çok mu var ki gitmesine eğer çok varsa nerden biliosun ki balıkesirde yapacağıını bilmiyorumkismile
aynı şeyleri yaşamışız resmen..bizde her gün görüşüyorduk nişanlımla..aa ben onu bilmiyorum bak nişanlım öyle birşey demedi..gerçi kullansalarda askerlikten düşüo ama ayrılmak tekrar daha zor olur..neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Allah sağlık sıhhat versin bütün askerlerimize..:Saruboceq:
biz hergün mutlaka yüzyüze görüşürdük
hele son 1 ay hiç ayrılmadık tüm gün bi aradayık nerdeyse
çok zorladı askerlik bizi bu yüzden
yakın yerde rahat ama özlüyoruz işte
kullanmama gibi bişi varmı dedim
kullanmak zorundaymışız dedi
zorunlu olmasa bile ben dayanamıyorum,gelip uzun uzun vakit geçirmem lazım senle çok özledim dio Şeniz
Amin kuzum Amin..:Saruboceq:kızlar gunaydınnnnnn
nasılsınızzz safak atar atar merak etmeyınnn bı bakmısınız gelmıss hayırlısıyla donmeyı nasıp etsın YUCE RABBIM hepsınınn :))
aynı şeyleri yaşamışız resmen..bizde her gün görüşüyorduk nişanlımla..aa ben onu bilmiyorum bak nişanlım öyle birşey demedi..gerçi kullansalarda askerlikten düşüo ama ayrılmak tekrar daha zor olur..neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Allah sağlık sıhhat versin bütün askerlerimize..:Saruboceq:
Amin kuzum Amin..:Saruboceq:
oyy maşallah..
canım günaydın zorunlu olarak kullandırıolarmış benimde askerim o şekilde geldi ve cumartesi geri döndü öle koyuyoki
anladım canım..nişanlımın abisi kullanmamıştı 1,5 ay önce gelmişti de bizde öyle yaparız dioduk..yerine göre değişio mu ki acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?