- 2 Nisan 2007
- 320
- 4
- 621
:Saruboceq:ŞAFAK 51
Niğde
meg nasılsın canım :)) şafağında bitmiş güzelim bişi kalmamışş...ben hala olayın şokundayım yalnız:))))
meg nasılsın canım :)) şafağında bitmiş güzelim bişi kalmamışş...ben hala olayın şokundayım yalnız:))))
bende asker bekliyorumdaha yeni gitti nasıl gecer bu 15 ay düşündükçe bunalıyor insan
Şafaaakkk...51...nİĞde..selam..
Ordanda patates ve elma almak lazım..
ordudan fındık niğdeden patates askerden dönene kadar senn kiii erzakları hazırlamış olcan vallaaa kaydirigubbakcemile2
123turkbayragi
ne güzel ...şafak bir iki üç ...1,.2,.,3...
AYY CANIM NE GÜZEL SENİNKİ BİTMİŞTİ DEMİİ...DARISI BAŞIMIZA İNŞ..GÜNLERİ BİTİRDİN..HİÇ UĞRAMIYONDA..:ecrin_bebek:
tuğbacımmolumunekankayizsmile
iyiyim canım benim şükür,şafağım da 50
bitiyo,biticek inşallahhh:Saruboceq:
sen nasılsın?
mutlusun çok dimi canım arkadaşım,şaşkınlığın askerliğin bittiğine inanamamandan sanırım....
hep mutlu ol kocanla inşallah tuğbacımm:Saruboceq:
öpüorum seni çokopuyorumnanaktan
fırsat olmuyor şekerim yaaa:))))))))) allah hepinize tattırsın bu duyguyu kızlar,dile kolay 15 ay nasıl bitti anlamadım hiç bitmicek sandım bir an ama bitiyormuş,o yüzden canınızı hiç sıkmayın kendinize uğraşacak bişiler bulun ancak o şekilde zaman geçiyor..öpüyorum hepiniziii kendinize çok ii bakın..nisancımm seni göremedim senide öpüyorumm....opuyorumnanaktan
evet canım öyle valla seninde yazılarıan bakıorum d aher ilin meşhur şeylerini laıyosun dolapta yer kalmıcak bu gidişle canım
şu 100 lerden hiçbir şey anlamadım valla
böyle bitirenleri grünce içime bir damla su serpiliyor ne güzel darısı başımıza ne diyeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?