Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

meg nasılsın canım :)) şafağında bitmiş güzelim bişi kalmamışş...ben hala olayın şokundayım yalnız:))))

tuğbacımmolumunekankayizsmile

iyiyim canım benim şükür,şafağım da 50
bitiyo,biticek inşallahhh:Saruboceq:

sen nasılsın?
mutlusun çok dimi canım arkadaşım,şaşkınlığın askerliğin bittiğine inanamamandan sanırım....
hep mutlu ol kocanla inşallah tuğbacımm:Saruboceq:
öpüorum seni çokopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
meg nasılsın canım :)) şafağında bitmiş güzelim bişi kalmamışş...ben hala olayın şokundayım yalnız:))))

AYY CANIM NE GÜZEL SENİNKİ BİTMİŞTİ DEMİİ...DARISI BAŞIMIZA İNŞ..GÜNLERİ BİTİRDİN..HİÇ UĞRAMIYONDA..:ecrin_bebek:

ordudan fındık niğdeden patates askerden dönene kadar senn kiii erzakları hazırlamış olcan vallaaa kaydirigubbakcemile2

hheheehe..öyle valla..her ilin meşhur olan neyi varsa onu yazıyom..genel kültürümüz artıyo hep birlikte fena mı..böylesi çok zevkli geliyo bana..
kaydirigubbakcemile2

şimdii...şafaakkkk...50...nevşehiirr..memleketim

ordanda tabiki üzüm, pekmez ,patates...geliyyoooooorrr...

AYY CANIM NE GÜZEL SENİNKİ BİTMİŞTİ DEMİİ...DARISI BAŞIMIZA İNŞ..GÜNLERİ BİTİRDİN..HİÇ UĞRAMIYONDA..:ecrin_bebek:

fırsat olmuyor şekerim yaaa:))))))))) allah hepinize tattırsın bu duyguyu kızlar,dile kolay 15 ay nasıl bitti anlamadım hiç bitmicek sandım bir an ama bitiyormuş,o yüzden canınızı hiç sıkmayın kendinize uğraşacak bişiler bulun ancak o şekilde zaman geçiyor..öpüyorum hepiniziii kendinize çok ii bakın..nisancımm seni göremedim senide öpüyorumm....opuyorumnanaktan

valla öle oldu canım ya alışmaya çalışıyoruz birbirimize:)))) ikinci balayı gibi bişi oldu:))) güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim tatlım öpüyorum seniiopuyorumnanaktan

böyle bitirenleri grünce içime bir damla su serpiliyor ne güzel darısı başımıza ne diyeyim:)

evet canım öyle valla seninde yazılarıan bakıorum d aher ilin meşhur şeylerini laıyosun dolapta yer kalmıcak bu gidişle canım

şu 100 lerden hiçbir şey anlamadım valla

yok kız aldığımdan değil tabi..yani oralara yolumuz düşerse..meşhur olan şeylerinden alabiliriz tabiki...100 lerden niye bişey anlamadınki..azaltmışın işte sende baya günleria.s

böyle bitirenleri grünce içime bir damla su serpiliyor ne güzel darısı başımıza ne diyeyim:)

ayy canım benim yaa kıyamam(( sizinde biticek inşallah allahın izniyle..zaten o zaman bir daha hayatında 460 die birşeyin olmadığını bilmek şu şafağı saymaya değer burcucummm...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…