Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

bend eöyle yapıyom valla. kendimi temizliğe falan verdim zaman geçsin diye..az kaldı..ama bende bittim. ya..ben senin üstüne iki tane 12 ayı devirdim yani devirmek üzereyim Allahın izniyle..ama göbeğimiz çatladı bu zamana gelene kadar..hayılısıyla sonunu geitircez inşallah...

yok kız aldığımdan değil tabi..yani oralara yolumuz düşerse..meşhur olan şeylerinden alabiliriz tabiki...100 lerden niye bişey anlamadınki..azaltmışın işte sende baya günleria.s

tabi canım biliyorum almadığını ama ii yapmışsın böyle bende plakalara geldiğimd eböyle yapim bari:)
100 ler su gibi akıp geçtiğinden anlamadım canım bişey:)

teşekkür ederim...gecer dimi bu günler noluur teselliye cook ihitiyacıım vaar:2:çook yeni daha anca anca onun yokluğunu anlıyorumm ve köü oluyorum düşündükce 15 ayı

slm canım h.g aramıza
seni şafak panomuz topicine davet ediyorum orası kalabalık oluyor insan anlamıyor bişe

allah kavuştursun tatlım senide

teşekkür ederim...gecer dimi bu günler noluur teselliye cook ihitiyacıım vaar:2:çook yeni daha anca anca onun yokluğunu anlıyorumm ve köü oluyorum düşündükce 15 ayı

hoşgeldin canım aramıza
allah kavuştursun çabucaktan inşallahh. şafak topiğine gelirsen zaman biraz daha hızlı geçer tatlım :teselli:

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=256 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

turkbayragi :teytey: Kavuşmaya=21:teytey: turkbayragi​

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

GÜnaydınlaarrr..
Şafaaaakkkk.......49.....muŞ a selam.....

MuŞa yolumuz dÜŞersee..gaz gÖlÜnÜ.malazgrıt anıtını gÖrmek lazım..

$afak topiğinin güzellerriiiiii
buluşma topıgıne gelsenız ve bi yorumda bulunsanızz hep birlikte karar alsak ve bulusma gerçekleşse artık..opuyorumnanaktan
bekliyoruzz:lepi:

ŞAFAAAAKKK....48....MUĞLAAA...SELAM OLSUN..opuyorumnanaktan

MUĞLA YA GıDıLıRDE BODRUM,FETHıYE..KELEBEK VADıSı..GEZıLMEZ Mı.....BıDE ÇAM BALI ALINMAZ MI..

BıDE SÖZÜ VAR MEŞHUR..EV YAPARSAN TUĞLADAN KIZ ALIRSAN MUĞLADAN DıYE..ÇEYıZı OLDUĞU GıBı KIZ TARAFI YÜKLENıYO..HATTA KIZ TARAFI EV BıLE ALIYO..OĞLAN TARAFIDA BOL MıKTARDA ALTIN TAKAR MIŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…