icinde olanlari tahmin edebiliyorum tatlim , bende farkli sayilmam , icim sizliyo ama elimizden sadece dua etmek ve destek olmak geliyor . bak yine senin nisanlinmis haber alabiliyorsun , maalesef bende öyle degilmafoldumben hic bir bilgim olmadan bekliyorum
cep telefonunu teslim etti dimi canim, askeriyeden ariyo ? (pek blgim yok askerlikle o yüzden soruyorumbilmiyorumkismile
nergis sanırım ismin. benimde eda, şimdiden tanıştığıma memnun oldum. Canım Manisa'dan giderken telefonunu bana bıraktı.hala açık halde kapatmaya elimg ggitmiyor.şarjı bitsin kapansın diyorum. usta birliğinde tel götüren oluyor ama acemilikte kesin olarak yasak. dediğim gibi ankesörlüden arayabiliyor bu gece aramadı. yarına ümitliyim bakalım. seninkinin ailesi seni biliyormuydu onları arayıp sorsan ?
anladım cnm, ortak arkadaşınız falan varsa onu arasan yani belki aklına bunlar gelmiştir ama ne bileyim belki bi fikir verebilirim diye yazıyorum. yanlış anlamanı istemem. çünkü benim aklım bugünlerde yerinde değil. nişanlım gittiğinde vardığını haber vermek için aradı, bende kayınvalidemi arıycaktım ama unuttum kadın sabaha kadar ağlamış beklemiş. unutuyorum çoğu şeyi o yüzden yani.
senin askerin nerede acemilik yapıyor? hangi memleketten gitti?
güle güle 30 lar
ŞAFAK 230
şafaaaaaakkkkkkkk......19..................yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......olllleeeyyyyyyy....hihoyyythihoyyyt:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?