Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

nergis sanırım ismin. benimde eda, şimdiden tanıştığıma memnun oldum. Canım Manisa'dan giderken telefonunu bana bıraktı.hala açık halde kapatmaya elimg ggitmiyor.şarjı bitsin kapansın diyorum. usta birliğinde tel götüren oluyor ama acemilikte kesin olarak yasak. dediğim gibi ankesörlüden arayabiliyor bu gece aramadı. yarına ümitliyim bakalım. seninkinin ailesi seni biliyormuydu onları arayıp sorsan ?

yok canim ismim nergis degil , o sitenin ayari
bugün eski konusmalari okudum da usta birliginde ilk 3 aydan sonra kullanabilirim telefon demis , tabi baya beklemem gerekiyo o güne kadar ama olsun
ailesini aramak olmaz canim maalesef, sabirla bekliyorum:Saruboceq:

anladım cnm, ortak arkadaşınız falan varsa onu arasan yani belki aklına bunlar gelmiştir ama ne bileyim belki bi fikir verebilirim diye yazıyorum. yanlış anlamanı istemem. çünkü benim aklım bugünlerde yerinde değil. nişanlım gittiğinde vardığını haber vermek için aradı, bende kayınvalidemi arıycaktım ama unuttum kadın sabaha kadar ağlamış beklemiş. unutuyorum çoğu şeyi o yüzden yani.
senin askerin nerede acemilik yapıyor? hangi memleketten gitti?

gurbette oldugum icin ortak arkadas pek yok , bitanesi vardi o da suan kendi askerde
yok tatlim tesekkür ederim , yanlis anlasilcak bi durum yok ki ortada
biraz da gurbet yüzünden aliskinim ben ayriliga , gerci msn üzeri görüsüyorduk hergün
kayseriden kütahyaya cikti acemilik

hımm anladım şimdi. ınşallah arayabilir senide. merakın bir nebzede olsa giderilmiş olur. nişanlımın kütük Ankara ama Manisa'da otutuyor. 6 Ağustos yemin töreni varmış.

yemin töreninden hemen sonra dağıtım oluyormu? bizimkisi yemin töreninden sonra hemen dönebileceğini söylüyor. eğer siz gelmezseniz geç bırakacaklar diyor. ama benim bildiğim yemin töreni olduktan sonra 1 hafta kadar daha devam ediyor ondan sonra dağıtıma gönderiyorlar.siz nasıl biliyorsunuz? sizinkiler nasıl oldu?

meg - şafak 18 - [COLOR=darkslategrayÇANKIRI''ya selam [/COLOR]opuyorumnanaktan
elmaskalp - şafak 19 - ÇORUM'a selam opuyorumnanaktan
mel_ay - şafak 37 - KASTAMONU'ya selam opuyorumnanaktan
_mucizem_ - şafak 41 - KOCAELİ'ye selam opuyorumnanaktan
chimchime - şafak 44 - MALATYA'ya selam opuyorumnanaktan
butterfly84 - şafak 67 - ZONGULDAK' a selam opuyorumnanaktan

tatlikis - şafak 92
my_everything - şafak 105
esinozkan - şafak 108
sametsevgi - şafak 112
zbyd - şafak 124
papatyaa88 - şafak 127
esmerimm - şafak 128
nnisanyagmuruu - şafak 128
umudayolculuk01 - şafak 131
babyke - şafak:220
dadlu_qirl - şafak:225​

hayraniim - şafak 230
busrae - şafak 233
Fides_ - şafak 234
tutku03 - şafak 236
HejaR12 - şafak 241
susu_ - şafak 281
angelgozde - şafak 311
kardelen44 - şafak 311
burchecan - şafak 319
Duygu.C - şafak 316
Grimsi_ - şafak 312
eftelyaecrin - şafak 322
mavimavimavi - şafak 327
maviye_sevdali - şafak 324
Brokoli - şafak 358
nefesim - şafak 358

SiYaHinCiM - şafak 406
wbluebluew - şafak:413​

turkbayragi papatyaa88 - mehtap 13 - BİTLİS'e selam turkbayragi

turkbayragi SiYaHinCiM - mehtap 26 - ESKİŞEHİR'e selam turkbayragi​
turkbayragi Duygu.C - mehtap 54 - SAKARYA'ya selamturkbayragi
turkbayragi turkbayragiBİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...turkbayragiturkbayragi

şafaaaaaakkkkkkkk......19..................yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......olllleeeyyyyyyy....hihoyyythihoyyyt:teytey:

10 lu sayılara geçtiimm,şükürler olsuunn.......:teytey::sm_cool:sırnaşık şeyalkisalkisalkis:lepi:

:Saruboceq:ŞAFAK 17

Çanakkale :teytey:

son 17 baş ka yooookkkkkk :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…