Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ben yenı katıldım aranıza cok kotuyum suanda dun yolculadım sevgılımı kıymetlımııı bugun 14:50 teslım oldum napıcam benn geberdm ıcımı cekmekden aglamakdannn mal kesıldımm

aramıza hoşgeldin canım.Bende geçen hafta bugün nişanlımı asker ocağına yolcu ettim. Allah sabırla bekleyip sağsalim onlara kavuşmamızı nasi etsin :Saruboceq:

yaa kızlarrr bugun benııı 3 kez aradı sevgılımmm ooglen 3de teslım oldu ama 4 saatte 3 kere arayabıldıııı ankesorlu tleefon varmıss hep bu sekıl arayabılecekmıı benı yanıııı ayy cok mutlu oldummyaaa

şanslıymışsın canım teslim olunduğu gün işlemler genelde hep uzun sürer. senin askerin acemi birliği neresi?

cok sevindim canim senin adina cok sanslisin , benim asker gideli bir hafta oldu , hala ses soluk yok boshayallersmile
nerde yapiyor seninki acemi birligini ?

sıvas temel tepekızlar ama 7 de aradı hayatım ıstımaya gırıyorum dedı babasıyla konustum artık askerlık basladı kızm dıyo yarından ıtıbaren bugunku gıbı ramayabılır dedı ınsllh devam eder yaaa armalrı ):): telefonum calıcak o arıck dıye beklmesı bıle cok degısık duyguuu

firsat buldukca mutlaka arar canim , simdiki kadar sIk olmasada , bigün aramadi diye de dert etme , bazen gercekten arayamiyorlar yerimseniben
hos ben bi haftadir haber alamiyorum o ayri , burda okuduklarima göre öyle ..

:Saruboceq:ŞAFAK 14

Bolu :teytey:

son 2 haftaaaa başka da yoookkk:lepi:

şafaaaaakkkk...15...:Saruboceq::lepi:sositososito

belki daha erken de olabiliirr...opuyorumnanaktan

geç olsun güç olmasın ...amiiinnn....

ya kızlar birşey sorucam. siz sevdiğinizin yemin törenine gittiniz mi?
saat kaçta başlıyor? yani bu yemin etmeleri felan saat kaç gibi oluyor? ona göre bilet alıcaz yada arabayla gidicez.

turkbayragi ŞAFAK: 34 İSTANBUL'A SELAM turkbayragi
:lepi: TUZLA/İSTANBUL:lepi:
:sm_cool: :hooray: TESKERECİ SON İMPARATOR :hooray: :sm_cool:
34 GÜN SONRA ALICAM SENDEN YARİMİİİ

şafaaaakkkkkkkk....11..............sositososito

haftaya bitiyo inanamıyoruuuummm...Allahım msağlıcakla kavuştur herkesi...aminnn.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…