ayazz,inşallah kısa dönem çıkar canım.. nişanlın gitmeden bütün zamanlarınızın değerini çok iyi bilin.. o günler çok çookk aranıyor.. o kadar çok özleniyor ki....
kızlarr selam. ben 5 ay asker yolu bekledim ilk günler çok ağladım günler geçmek bilmedi sonra bi baktımki gelmiş şimdi tekrar ayrı kaldık polis okulunda nişanlım 40 günümüz kaldı 5 ay bitti okadar zorki ayrı kalmak onun yerini kimse dolduramıyoşimdi ataması eger farklı bi şehire olursa gene ayrı kalıcaz 6 ay bakalım buna nasıl dayanıcam.... sabırrrr diyorum. herkesi Allah kavuştursun inşallah tez zamanda
canım allah sabır versin..çok zor sınavları atlatmışsın..allah artık kavuştursun sizi...(hepimizi ...:Saruboceq: )
kızlar benimde nişanlım bayramdan sonra askere gidicek,şimdiden ikimizinde psikolojisi kötü..gelince düğün olucak hayali ile ayakta duruyoruz...ne olur dua edin kızlar..askerliği kısa dönem çıksın...sınava girmesine az kaldı.......:Saruboceq:
inş inş kısa dönem çıkarda canm bizm gibi 460 gün beklemssinz :Saruboceq:
sağol serenapark ama ne yapıcağımızı hiç bilmiyoruz ki her görüşmede ayrılık acısı üzerimizde ...şimdiden böyleyim o gidince nasıl devam edicem bilmiyorum...allah tüm askerlerimizin kazasız belasız yuvalarına geri dönmesini nasip etsin..inşallah kısa dönem çıkar inşallah....sen asker yolu bekliyosun galiba ne kadar oldu:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?