Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

Merhaba kızlar.Benim aşkım da Şırnak'ta asker.Şafak 63 .ınşallah tüm askerlerimiz sağ salim hayırlısıyla bitirip gelirler. Allah hepsinin yardımcısı olsun...

onsuz hergün o kadar zor geçiyorki.. sürekli dua ederek sabretmeye çalışıyorum.. Bütün sevenler askerlerine kavuşsun..

slm kıslarr... benm askımda asker we tam 349 gündür bgn şafak 111 inş.. umarım herkes sewdiğine kawusur.. bu site bras bana karısık geldi.. bloğum war isteyenlerle orda konusabiliriz kıslar..

hsnoya.blogcu.com

beklerim arkadaslar.. şafaklar azalıor sabırlar azalmasın inşşşş :)

Son düzenleme:
:1no2:

ne zman bitecek bu sensizlik..
ne zaman son bulacak bu hasretlik..?
bir kez görebilsem seni dünyalara değer..
inan bana sewgilim sensizlik öLümden de beter .............:1no2:

kızlar benimde nişanlım bayramdan sonra askere gidicek,şimdiden ikimizinde psikolojisi kötü..gelince düğün olucak hayali ile ayakta duruyoruz...ne olur dua edin kızlar..askerliği kısa dönem çıksın...sınava girmesine az kaldı.......:Saruboceq:

ayazz,inşallah kısa dönem çıkar canım.. nişanlın gitmeden bütün zamanlarınızın değerini çok iyi bilin.. o günler çok çookk aranıyor.. o kadar çok özleniyor ki....

kızlarr selam. ben 5 ay asker yolu bekledim ilk günler çok ağladım günler geçmek bilmedi sonra bi baktımki gelmiş şimdi tekrar ayrı kaldık polis okulunda nişanlım 40 günümüz kaldı 5 ay bitti okadar zorki ayrı kalmak onun yerini kimse dolduramıyo şimdi ataması eger farklı bi şehire olursa gene ayrı kalıcaz 6 ay bakalım buna nasıl dayanıcam.... sabırrrr diyorum. herkesi Allah kavuştursun inşallah tez zamanda

ayazz,inşallah kısa dönem çıkar canım.. nişanlın gitmeden bütün zamanlarınızın değerini çok iyi bilin.. o günler çok çookk aranıyor.. o kadar çok özleniyor ki....

sağol serenapark ama ne yapıcağımızı hiç bilmiyoruz ki her görüşmede ayrılık acısı üzerimizde ...şimdiden böyleyim o gidince nasıl devam edicem bilmiyorum...allah tüm askerlerimizin kazasız belasız yuvalarına geri dönmesini nasip etsin..inşallah kısa dönem çıkar inşallah....sen asker yolu bekliyosun galiba ne kadar oldu:gitme:

canım allah sabır versin..çok zor sınavları atlatmışsın..allah artık kavuştursun sizi...(hepimizi ...:Saruboceq: )

inş inş kısa dönem çıkarda canm bizm gibi 460 gün beklemssinz :Saruboceq:

evet canım benim aşkım 2009 Ağustosta gitmişti, ilk zamanlar çok çok zordu, hiçbirşey yapamıyordum, zaten kendimi bişeyede veremiyordum.. bi süre sonra alışmaya başlıyorsun ve sabretmekten başka çare bulamıyorsun.bol bol dua ediyoruz, fırsat buldukça sürekli konuşuyoruz ve birbirimize hep destek verdiğimiz için bir nebze rahatlıyoruz. inş. 16 ocakta gelecek bitanem.... şafak 60 (

her görüşmenizde ayrılık acısını dert etmeyin, sadece yaşadığınız zamanın kıymetini bilerek iyi değerlendirin. çünkü en azından şimdiden o acıyı yaşamayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…