bende yarın akşam nişanlımı yolluyorum askere .. hürgeneral olacagımz günlerii sabırsızlıkla beklıcemm(
Yeni gelenler şafaklarınızı söyleyin listeye ekleyeyim sizleri de
Allah kavuştursun şimdiden hepinizi
of tatlım yaşattın bana tekrar o anı :)dün sevgilimi bıraktık askeriyeye sarılışı aklımdan cıkmıyor.aglamıcagım deyip söz vermiştim aglatırım seni diyip guluyodu hep günlerdir.sarılması yetti zaten gözlerimden yasların suzulmesine.son kez nasıl aglattım ama deyip güldü ama gözlerini cevirdi hemen yurudu gitti bidahada bakamadı,askeriyenin kapısından girerken el salladı mis kokulu yarimm.daha en başındayız inşllh tez zamanda gecer günlerde aşkıma sag salim kavusurumm safak 456
Allahıma emanet ol aşkların en güzeliiii
of tatlım yaşattın bana tekrar o anı :)
Geçicek canım, zaman su gibi geçsin inşallah. Bir bakmışsın yemin töreni gelmiş bile :)
inşallah canımyaa inşallah cok cabuk gecer.tek dilegim o. bayramda işi bıraktıgından beri sabahtan gece12lere kadar hep yanımdaydı dahada alıstık birbirimize.günlerdir aglamamak için hep sıktım kendimi.ailemde kendi ogulları gibi seviyolar sagolsunlar onlarıda üzmek istemiyorum hala daha gizli saklı aglıyorum.söyle birine sarılıp hungur hungur aglamak istiyorum ama olmuyo.dün aksam 16.50 de girdi yerine.ama 2kere aradı yinede aksam.sesi cok guzel geliyordu.o kadar mutluki asker helede komando olarak gittiği için anlatamam size.gurur duyuyorum bitanemle
üzülme cnm şafak topiklerine gelsene sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?