Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

Aaa öylemi desene aynı zamanda kavuşcaz aşkolarımızaa opuyorumnanaktan

benimki şubatta izine gelcek canım senin izn fln olcakmı..ayrıca dua edelmde ustabirligi iyi yere düşsünler senağlama

aslında senle aynı olcaktık ta benim yüzümden 1 gün geç gitti. normalde istanbul da oturuyoruz. ben okuduğum için burdur dayım. cumartesi teslim olcaktı, cuma sabahı burdaydı. görüştük gezdik kaldı bizde. gidemedi bir gün daha kaldı opuyorumnanaktan bir gün geç teslim oldu. o da şubatın 13 ünde izne gelcek.

serenapak - şafak 11 - Van
dirim - şafak 13
giz09 - şafak 61 - Niğde

volverad - şafak 123 - Artvin
ayazz - şafak 131
_mucizem_ - şafak 206 - İstanbul

sametsevgi - şafak 314 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 319 - Aydın
zbyd - şafak 319 -
papatyaa88 - şafak 320 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 320 - Kayseri

hayraniim - şafak 424 - Çanakkale
Lady25 - şafak 424 - Amasya
dadlu_qirl - şafak 429 - Isparta
Melike_B - şafak 430 - Erzincan
HejaR12 - şafak 432 - Sivas

turkbayragi - Lady25 - mehtap 39turkbayragi

canm benım mehtabım bu ay içinde belli olucak askı nisanda izne gelmeyi dusunuo sana bildirrm biraz safak saymaya ara verıp mehtabımı beklemek istyorm

bayanlar acil yardımınıza ihtiyacım varrr....eşimin dogumgnu yaklasıyor bn ona süprız yapmak istıyorm ama napacagımı bılmıyorm hedıye yollamak istyorm ne gnderebılırm fkrı olanlar özelime yazın yada burdan yazın acill

canım bende göndermeyi düşündüm ama hediyeleri açıp bakıyolar bence çiçek göndermek çok güzel bir fikir olabilir

kızlar şu hediye meselesi hepimizin sorunu sanırım
fikirleri olanlar, eşine nişanlısına sevigilisine hediye konusunda çözüm bulanlar paylaşırsa çok sevinirim
yanımızda olsa bi çok şey yapabilirz ama askerde ne olabilir.ne alınabilir.

bende coknsevınırm fıkırlerını benle paylasrlarsa
canm acılıcak ilakı bakılck ora askerıye orda mantık yok ama acılıp bakılcak dıe bn heıye gndermemzlık yapmm esime onsuz gecrdgm ılk sevgıler gnu ve dgnu olucak bu oyuzden onemlı canm sende evlısn anlarsn benı..
evet bayanlar fıkır beklıyorm askerde olana ne hedıye olabılır somut deıl farklı bişiler....

canım ben evli değilim :kedi:
ama böle bi cümleduymak bile çok güsel bişi.
allah evli oldğm günleride görmek nasip etsin inş.
biz büyük ihtimal şubatta k.validemlerle gidicez nişanlımın yanına ve ben elden vericem hediyeyi.
ama ne alıcam bilmiyorum ki

evt kızlar 1 aydır düşünüorum bnde ne gndersem diye aklım da var bikaç bişey ama askeriye gibi biyere herşey gnderlmio sanırım bakıolardır....:bbo:

samet sevgi....

canım aslında şafak 27 ocak ama eşim burun ameliyatı olacak çarşamba günü erken terhis olacak bu yüzden cuma da gelcek ama sevinemiyorum bile korkuyorum inş herşey yolun da gider

şubatta bende katılacağım aranıza eşim şubatta gidio uzun dönem benide alırsınız demi aranıza:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…