Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

kızlar hedıye meselesı cok kasıyor benı de
ama bılıyorsunuz sevgılım mart 6 da gelıcek sevgılıler gunu ve dogumgunu subatta konustuk geldıgınde verıcem baya hedıyem var almazlar cunku

ben subatta da bı hdıye dusunuyorum bunları harıcınde

ikimizin fotograflarından kucuk renk renk kartonlara yapıstırayım dıyorum aralarınada guzel sozler yazayım mesela 1 fotograf arkasına söz gibi kapak kapak olsun en basına da nazar boncugu yapıstırayım oyle dedım kendı hayal ettıgım kafamda cok guzel yaparım 1 ay ıcınde eklerım anca bunu rahat alabılır cunku..

selam:)
herkes sevdiğine sağsalim kavuşsun inşallah...

Son düzenleme:
ptt kargoyla gonderıyorum ben mektup falan yazıyorum arada mesela ama acıp baktıkları ıcın eger cıkma olasılıkları varsa benımkı sofor oldugu için çikabılıyor sureklı posteneye gonderıyorum mektup oldugu ıcın saklayıp gırebılıyor

ne guzel canm yanına gidebiliyosun sevdiginn

ben börek çörek de yapıp gönderiyorum mesela:)
nasıl özlüyolar orda bunları..
iyi fikir:)

Son düzenleme:
fırından yeni çıkmış sıcak sıcak yiyemiyo ama,gene de çok hoşuna gidiyo börek kek:)
3. gün teslim alabiliyo kargoyu.. hmen bozulmıcak şeyler gönderiyorum.. kıymalı vs olmaz,peynirli patatesli olmalı..
gönderin bakın nası hoşlarına gidicek:)

samet sevgi....

canım aslında şafak 27 ocak ama eşim burun ameliyatı olacak çarşamba günü erken terhis olacak bu yüzden cuma da gelcek ama sevinemiyorum bile korkuyorum inş herşey yolun da gider

canm nerde asker esın bnm eşim de olmak istıo izin için pekı kac gun oluyo bna bu konuda ozelden bılgı verebılırmısn cok onemlı canım

keşke bende gönderebılsem ama kabul etmıyorlar

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=429 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: Allahım Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

Kızlar bende aşkıma börek çörek yollasam kargoyla alırlarmıkii..bazı arkadaşlarım yazmış alırlar diyee ama bazılarıda almıyo yazmış kafam karıştı ouf napsam

Canım güzel mektup.. sizin fotograflarınızdan oluşan takvim felan olabilirmi senin tasarladıgın üzerinede sizin için özel olan bi kaç cümle yazarsınn böyle bişey olabilir.. yada çarşı iznine çıkıyosa soukta üşümesin diye güzel bi polar tarzı bişe ama üzerinede kokunu sıkkk gyskçe senin kokunu çeksin içinee...:asigim:

börek çörek çerez vs göndermek için,bunları alüminyum folyolara sarıp,belki plastik saklama kaplarına ya da bitmiş yoğurt kapları da olabilir,koyup güzelce yerleştirirseniz koliye,alıyo ptt kargo..
gerçi bütün şubeleri alıyo mu bilmem ama,ben bu şekilde gönderebiliyorum..
deneyin bence,çok güzel ve lezzetli bi sürpriz oluyo..

kabul edip etmedklerini nasıl öğrenicez peki ben süpriz yapmak istiodum ..:gitme:

ben agzını aramıstım cok acıktım yemek saatıne cok var demıstı bende yokmu arkadaslarının aılesınden pasta borek gonderen dedımm ahh nerde almııyorlar kı dedi anladım bende​
kafamçokkarıştı

şubatta bende katılacağım aranıza eşim şubatta gidio uzun dönem benide alırsınız demi aranıza:gitme:

tabiki canım. bekleriz opuyorumnanaktan

ne guzel canm yanına gidebiliyosun sevdiginn

evet canım çok şükür o yönden iyi.
k.pederime kalsa ayda 1 belkide 2 gidecek ama k.validem tutuyo onu.
yeni gitti az daha zmn geçsin diyo.
bide görümcem üniv de ya, gelsin tatilde gidelim dio.
yani şubatın ilk haftası kısmetse gidicez :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…