şubatta bende katılacağım aranıza eşim şubatta gidio uzun dönem benide alırsınız demi aranıza:gitme:
tabikide alırızşubatta bende katılacağım aranıza eşim şubatta gidio uzun dönem benide alırsınız demi aranıza:gitme:
canım ben evli değilim :kedi:
ama böle bi cümleduymak bile çok güsel bişi.
allah evli oldğm günleride görmek nasip etsin inş.
biz büyük ihtimal şubatta k.validemlerle gidicez nişanlımın yanına ve ben elden vericem hediyeyi.
ama ne alıcam bilmiyorum ki
ben börek çörek de yapıp gönderiyorum mesela:)
nasıl özlüyolar orda bunları..
iyi fikir:)
samet sevgi....
canım aslında şafak 27 ocak ama eşim burun ameliyatı olacak çarşamba günü erken terhis olacak bu yüzden cuma da gelcek ama sevinemiyorum bile korkuyorum inş herşey yolun da gider
fırından yeni çıkmış sıcak sıcak yiyemiyo ama,gene de çok hoşuna gidiyo börek kek:)
3. gün teslim alabiliyo kargoyu.. hmen bozulmıcak şeyler gönderiyorum.. kıymalı vs olmaz,peynirli patatesli olmalı..
gönderin bakın nası hoşlarına gidicek:)
keşke bende gönderebılsem ama kabul etmıyorlar
kızlar AH ERKEKLER bölümüne bu konuda topic açtım inş yardımcı olurz brbirimize
bayanlar acil yardımınıza ihtiyacım varrr....eşimin dogumgnu yaklasıyor bn ona süprız yapmak istıyorm ama napacagımı bılmıyorm hedıye yollamak istyorm ne gnderebılırm fkrı olanlar özelime yazın yada burdan yazın acill
kabul edip etmedklerini nasıl öğrenicez peki ben süpriz yapmak istiodum ..:gitme:
şubatta bende katılacağım aranıza eşim şubatta gidio uzun dönem benide alırsınız demi aranıza:gitme:
ne guzel canm yanına gidebiliyosun sevdiginn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?