inşallah canım benimevet dirimcimm..bak gelsin görürsünn hiç bişiden eser kalmayack..
inşallah canım benim
canım az kalmış 300 lerde bitiyor:)ohh kızlar muhabbet artmış maşallah bizmde 200 lere
son ...10 günn....zemuszemus
Şafak....310.....:asigim::asigim:
ohh kızlar muhabbet artmış maşallah bizmde 200 lere
son ...10 günn....zemuszemus
Şafak....310.....:asigim::asigim:
nasıl bi duygu..:)) insan şok oluo dimi sanki bi kaç gün sonra geri gidecek gibi..eşim izine geldiğinde ben inanamıyordum şaka gibi geliodu bana:)) bititripte geldiğini hiç düşünemiyorum ya,sizede öle oluyormuydu..sanki hiç bitmicekmiş gibi..
canım varya hiç gitmemiş gibi tamamen eskiye döndük çok şükür eminim sizede öyle olacak işe gidiyoz geliyoz yemek yiyoz uyuyuz uyanıyoz kahvaltı yapıyoz böyle hep aynı tekrar sanki bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi ama en güzeli evimde olmak ben eşim yokken kendi annemlerde kalıyodum çok rahatttım ama insanın kendi evi kendi telaşı bi başka sizinde bu günlere biran önce kavuşmanız dilegi ile ...opuyorumnanaktan
ah nisancığım ya mutluyum ama
eşimle bu aralar tartışıyoruz
pek mutlu olamıyorum malesef((
dün akşam soruyorum oğluma:)) bak annecim baban gelcek diorum..baban gelince nerde yatsın diorum:)) kendi yatağını gösteriyor,peki sen nerde yatcan diorum bizim yatağı gösterio:)))valla işim var benim bunla yandımm,artık bütün izin boyunca kapışıp dururlar baba oğul:))):sm_cool:
canım varya hiç gitmemiş gibi tamamen eskiye döndük çok şükür eminim sizede öyle olacak işe gidiyoz geliyoz yemek yiyoz uyuyuz uyanıyoz kahvaltı yapıyoz böyle hep aynı tekrar sanki bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi ama en güzeli evimde olmak ben eşim yokken kendi annemlerde kalıyodum çok rahatttım ama insanın kendi evi kendi telaşı bi başka sizinde bu günlere biran önce kavuşmanız dilegi ile ...opuyorumnanaktan
canım beniimmmmmmmmm seninle konuşuncas öle rahatladım ki allah razı olsun ve tez zamanda eşine kavuştursun bizimde ayrılmamıza 37 gün kaldı dün çok şükür çokk iidi morali 6 da eve geldi sonra yemek yerken arkadaşı aradı oda askerde ama onun ki kısa dönem eşini arayıp sölicem sanırım eşime oğlanı çok özlüyorum diomuş hep aklımda filan diomuş onunda 2 yaşında oğlu var söleyim sölemesin telefonla konuştuktan sonra ben napacam filan dedi gözümde büyüdü askerlik dedi dedim artık boş ver bak bitip geldiğinde böle dert kalmıyacak dedim herkes başlayınca devamı gelio diolar dedim baya konuştuk ta rahatladı sonra dedim bak oğlan daha 5 aylık şimdi alıp gidemiosun ama geldiğinde tam senlik olacak alıp gideceksin hemde dedim bak en sıkıntılı günleri geçireceksin dedim dişi çıkacak ateşlenecek aşılar filan sen kurtuldun :)) dedim kötü taraflarını gösterdim hep..canım aynen aynen vala anlattıklarını okuyunca eşimle yasadıklarım geldı gozumn onune bende kayınvalıdemle otruyorm yanlız kalalm dıyorm bna napıcaksın ynlız klnca dıo bnn gbı seyler senı gayt ii anlıyorm canm dagıtım iznine geldgnde ise hep gne gdecek olmann stresını yasıyordu gene drmadan kavga ettık canm ordakı herseyn stresı senden cıkıo bı nevı ama gecıo hıc merak etme baslamk bıtrmenn yarısı suan emınım 460gun gozunde buyuyor ben onsuz 15ay nasıl yasıcam dıyorsun ama basladınmı eksılıyor sayılı gun nede olsa ama cocugun oldgu için sen sanslısn onla oyalanarak vaktını gecrcen ama esın için cok zor senden daha cok hep onu dsncek eşim oglunun sesını dynca sesı deişio kamerada grnce gözleri doluo onn için cok zor ahhh ahhhh tecrübeler .... kader arkadasım demek yanlız deilmişim....:teselli:
nisancığım rutin kavgalarımızhayırdır canım neden tartışıyosunuz
en mutlu olmanız gereken günler bunlar
hasret bitiyo artık
cesucuğum darısı bizim başımıza canımcanım varya hiç gitmemiş gibi tamamen eskiye döndük çok şükür eminim sizede öyle olacak işe gidiyoz geliyoz yemek yiyoz uyuyuz uyanıyoz kahvaltı yapıyoz böyle hep aynı tekrar sanki bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi ama en güzeli evimde olmak ben eşim yokken kendi annemlerde kalıyodum çok rahatttım ama insanın kendi evi kendi telaşı bi başka sizinde bu günlere biran önce kavuşmanız dilegi ile ...opuyorumnanaktan
Allah kavuştursun canım seninde az kalmışherkese kocaman merhaba a.s.
bende asker sevgilisiyim ve askerimi herkes gibi çok özledimmafoldumben
Rabbim hepimize hayırlısı ile dönüşlerini göstersin kızlar.... :Saruboceq:
ŞAfak: 41 bitiyor çok şükür hayırlısı ile....
canım bu lafına katılıyorumbiraz ayrılık iyidirr..hayat her zaman laylaylom olmaski...sevinçlerde olcak üzüntülerde..ayrılıkta olcak..dua edelimki sayılı bir ayrılık..bitecek ve tekrar kaldığımız yerden hayatımıza devam edeceğiz..
canım bu lafına katılıyorum
daha bi bağlandık birbirimize
değer,kıymet daha çok biliniyor
Allah kavuştursun canım seninde az kalmış
askerin nerdeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?