nerde yapıyor askerliğini,benimde öyle çok uzak erzurumda..bende gitmeyi çok istiyorum.15 gün sonra son iznine gelecek ondan sonra şafak 95..bak geçip gidiomuş dimi..
yapıyor canım tabi yapmazmı,bazen aradığında bankaya falan gidiyor oluyorum,iş yerine geçene kadar telefonu kapatmıyor:)))gözüm arkada kalmasın dior mesela..ama öyle aman aman bi kıskançlık söz konusu değil,evden işe işten eve,eve gidince çocukla ilgilen ,yemek ye etrafı toparla,çamaşırın ütün...gün boyunca neler yaptığımı bildiği için ortada kıskanılacak bişi kalmıyo:))) zaten eşim bundan 6-7 sene önce erzurumda matematik bölümünü okyordu..soğuktan 3.sınıfa geçerken okulu bıraktı geldi:)) bir daha o memlekete ayak basarsam allahh benim belamı versin dedi:))) demekki büyük konuşmamak gerekiyormuş..bi aradıı usta birliğim erzurum dedi..ben gülmekten yerlere yatmıştım:)) yani o önceden antremanlı canımm:))
benimde eşimde var rahat kullanabılıo komutan soforu oldgu için sadece diger askerlere gstrmemesi gerekıo cep telefnu olnca cok rahat oluyo istdgm an hber alıyorm aklım onda kalmıyo .... benim eşimde cok üşüyo gümüşhanede.....:asigim:
benimkide karakola düşme ihtimali var canım
tam yeri ve görevi belli olmadı daha
belli olsa az da olsa rahat edersik
bizde telefonu risk yoksa kullanıcaz
eğer tehlike varsa kullanmicaz
ama sanırım orada birşey demiyorlarmış
Kardeşimde karakolda yapacak, jandarma komando olarak, şuan Manisa'da büyük ihtimal doğuya düşer diyolar...İnşallah iyi bi yer çıkar bilmiyorumkismile
biz oğlumla beraber yatıyoruz..alışmış yanımda yatmaya..eşim 2.iznine geldiğinde aynı odada beşiğinde yatmaya başladı:)) ilk günü sabah kalkmış tepemize gelmiş,biz uyuyoruz eşimle,eşimde elini belime atmış öle uyumuşuz..sen kalk sabah sabah adamın gözünün üstüne bi tane patlat:))"baba hayır,kalk,olmaz" die bi ağlamaya başlamıştı gülmekten yerlere yatmıştım ya:)))
hadi ya :roflol:yapıyor canım tabi yapmazmı,bazen aradığında bankaya falan gidiyor oluyorum,iş yerine geçene kadar telefonu kapatmıyor:)))gözüm arkada kalmasın dior mesela..ama öyle aman aman bi kıskançlık söz konusu değil,evden işe işten eve,eve gidince çocukla ilgilen ,yemek ye etrafı toparla,çamaşırın ütün...gün boyunca neler yaptığımı bildiği için ortada kıskanılacak bişi kalmıyo:))) zaten eşim bundan 6-7 sene önce erzurumda matematik bölümünü okyordu..soğuktan 3.sınıfa geçerken okulu bıraktı geldi:)) bir daha o memlekete ayak basarsam allahh benim belamı versin dedi:))) demekki büyük konuşmamak gerekiyormuş..bi aradıı usta birliğim erzurum dedi..ben gülmekten yerlere yatmıştım:)) yani o önceden antremanlı canımm:))
selam nisancığım nasılsın canım?selam
kızlar nasılsınız
şafağımız 309 oldu
9gün sora 200lere inicez boshayallersmile
çok duygulandım canımbenim oglum daha tanımıyor babasını ve oglumun ilk kelımesı baba oldu agladım duyunca eşimede diyemedim sonra nette konusurken oglum baba dıe bagrnca eşim duydu bnde ilk kez dymus gbı sasrdım eşimde şok oldu baba dıyor bu dedi bir sevinç aglamamak için zor tuttm kendimi....
:roflol:biz oğlumla beraber yatıyoruz..alışmış yanımda yatmaya..eşim 2.iznine geldiğinde aynı odada beşiğinde yatmaya başladı:)) ilk günü sabah kalkmış tepemize gelmiş,biz uyuyoruz eşimle,eşimde elini belime atmış öle uyumuşuz..sen kalk sabah sabah adamın gözünün üstüne bi tane patlat:))"baba hayır,kalk,olmaz" die bi ağlamaya başlamıştı gülmekten yerlere yatmıştım ya:)))
biz oğlumla beraber yatıyoruz..alışmış yanımda yatmaya..eşim 2.iznine geldiğinde aynı odada beşiğinde yatmaya başladı:)) ilk günü sabah kalkmış tepemize gelmiş,biz uyuyoruz eşimle,eşimde elini belime atmış öle uyumuşuz..sen kalk sabah sabah adamın gözünün üstüne bi tane patlat:))"baba hayır,kalk,olmaz" die bi ağlamaya başlamıştı gülmekten yerlere yatmıştım ya:)))
kaç yaşında oğlun canımkaydirigubbakcemile2
ay ne kadar tatlı ya
allah bağışlasın
2 yaşında canım..babası aradığında,babacım çok özledim,çebuk gel dio..o konuştukça eşim deli oluo:)) bu neler söylüyo böle dio çok şaşırıyor..çocuğun en güzel zamanlarında yanında olamıyor çok üzülüyor ama ben her dakka oğluma babasını hatırlatıyorum,resimlerini gösteriyorum,telefonda sürekli görüştürüyorum unutmasın sürekli bilincinde kalsın die..
sağol tatlımm..anne olmak çok güzel bi duygu..allah hepinize sevdiğiyle beraber tattırsın o duyguyu...
:roflol:şimdi eşim geldiğinde çok merak ediyorum napacak:)) yanıma yaklaştırmıyor adamı:))) şimdiden temmihliyorum eşimi bak kıskanıo beni diorum,gelince sakın kavga etme çocukla die:))))
sağol tatlımm..anne olmak çok güzel bi duygu..allah hepinize sevdiğiyle beraber tattırsın o duyguyu...
dirim kız bitirdim şafağı allahım ogünleri görmeyi öyle çok istiyorumki :Saruboceq:
okurken öyle duygulandımki
ikinizden bi parça
sizinle birlikte
minicik bişi
ilk adımları,konuşması vs
ay nekadar güsel bişi ya
çok seviyorum ben çocukları
allah isteyen herkese nasip etsin inş:Saruboceq:
ah nisancığım ya mutluyum ama
eşimle bu aralar tartışıyoruz
pek mutlu olamıyorum malesef((
eşin gelince tartışmadan eser kalmayacak
görürsün:asigim:
kaydirigubbakcemile3dün akşam soruyorum oğluma:)) bak annecim baban gelcek diorum..baban gelince nerde yatsın diorum:)) kendi yatağını gösteriyor,peki sen nerde yatcan diorum bizim yatağı gösterio:)))valla işim var benim bunla yandımm,artık bütün izin boyunca kapışıp dururlar baba oğul:))):sm_cool:
burnumdan fitil ftil getirmesinde akannehirkaydirigubbakcemile3eşin gelince tartışmadan eser kalmayacak
görürsün:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?