Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

nerde yapıyor askerliğini,benimde öyle çok uzak erzurumda..bende gitmeyi çok istiyorum.15 gün sonra son iznine gelecek ondan sonra şafak 95..bak geçip gidiomuş dimi..

Benimkide önümüzdeki hafta gelecek, şimdiden heycan bastı ama sadece 2 gün
eyvahedigeldismile

Erzurum için soğuk ama ayaz yok diyolar ama...

Benim sözlümde kullanıyo, gerçekten her zaman dua ediyorum şu cep telefonlarını çıkaranlara...

biz oğlumla beraber yatıyoruz..alışmış yanımda yatmaya..eşim 2.iznine geldiğinde aynı odada beşiğinde yatmaya başladı:)) ilk günü sabah kalkmış tepemize gelmiş,biz uyuyoruz eşimle,eşimde elini belime atmış öle uyumuşuz..sen kalk sabah sabah adamın gözünün üstüne bi tane patlat:))"baba hayır,kalk,olmaz" die bi ağlamaya başlamıştı gülmekten yerlere yatmıştım ya:)))

Kardeşimi uğurlarken otogardaki askeri hiç unutmuyorum, eşi ve çocuğu vardı...
ınip inip çocuğunu öpüyordu kardeşimden çok onun için duygulanmıştım...

cimcime inşallah iyi bir yere düşer kardeşin
Allaha emanetler arık
sevgi ne güzel her aradığında ulaşabilmek
ben en son 2 gün önce duydum sesini

kaç yaşında oğlun canımkaydirigubbakcemile2

şimdi eşim geldiğinde çok merak ediyorum napacak:)) yanıma yaklaştırmıyor adamı:))) şimdiden temmihliyorum eşimi bak kıskanıo beni diorum,gelince sakın kavga etme çocukla die:))))

hadi ya :roflol:
çok komik olmuş ama :kedi:

selam
kızlar nasılsınız

şafağımız 309 oldu
9gün sora 200lere inicez boshayallersmile
selam nisancığım nasılsın canım?
azaltıyoruz günleri iyice

çok duygulandım canım
15 ay az mı ya
çok zordu eminim
:roflol:
kaç yaşındaydı oğlun canım?

ay ne kadar tatlı ya
allah bağışlasın

kaç yaşında oğlun canımkaydirigubbakcemile2

2 yaşında canım..babası aradığında,babacım çok özledim,çebuk gel dio..o konuştukça eşim deli oluo:)) bu neler söylüyo böle dio çok şaşırıyor..çocuğun en güzel zamanlarında yanında olamıyor çok üzülüyor ama ben her dakka oğluma babasını hatırlatıyorum,resimlerini gösteriyorum,telefonda sürekli görüştürüyorum unutmasın sürekli bilincinde kalsın die..

dirim kız bitirdim şafağı allahım ogünleri görmeyi öyle çok istiyorumki :Saruboceq:

iyi yapıyorsun canım,şimdi nasıl tatlıdır yerim onu ben
Allah bağışlasın canım:Saruboceq:

sağol tatlımm..anne olmak çok güzel bi duygu..allah hepinize sevdiğiyle beraber tattırsın o duyguyu...

okurken öyle duygulandımki
ikinizden bi parça
sizinle birlikte
minicik bişi
ilk adımları,konuşması vs
ay nekadar güsel bişi ya
çok seviyorum ben çocukları
allah isteyen herkese nasip etsin inş:Saruboceq:

şimdi eşim geldiğinde çok merak ediyorum napacak:)) yanıma yaklaştırmıyor adamı:))) şimdiden temmihliyorum eşimi bak kıskanıo beni diorum,gelince sakın kavga etme çocukla die:))))
:roflol:
çok tatlı ya maşallah:)

sağol tatlımm..anne olmak çok güzel bi duygu..allah hepinize sevdiğiyle beraber tattırsın o duyguyu...

inşallah canım yaa
nisanın dediği gibi ikinizden bir parça
çok güzel ya
mucize bu olsa gerekboshayallersmile

dün akşam soruyorum oğluma:)) bak annecim baban gelcek diorum..baban gelince nerde yatsın diorum:)) kendi yatağını gösteriyor,peki sen nerde yatcan diorum bizim yatağı gösterio:)))valla işim var benim bunla yandımm,artık bütün izin boyunca kapışıp dururlar baba oğul:))):sm_cool:

kaydirigubbakcemile3
çok tatlı canım ya Allah bağışlasın

eşin gelince tartışmadan eser kalmayacak
görürsün:asigim:
burnumdan fitil ftil getirmesinde akannehirkaydirigubbakcemile3
inşallah canım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…