günaydın tuğbacım[/
nasılsın bugün bakalım:))) şafak 124 bugün..24 gün sonra 100 diye bişi kalmıcak allahım su gibi gelsin geçsinn yarabbbimmm:))))
iyiyim çok şükür canım
sen nasılsın
bu akşam nişanlımın anneannesine gidiyorum
hem aşure yapmışlar ondan hemde ördüğüm yeleği vericem anneanneye
k.validemler teyze dayı vs herkes orda olacak
Günaydın kızlaar hayırlı cumalar herkese..
Kayınvalidem bu gece bizde kaldı, çok güzeldi inşallah böyle devam ederiz, sorun yaşamadan...
Günaydın kızlaar hayırlı cumalar herkese..
Kayınvalidem bu gece bizde kaldı, çok güzeldi inşallah böyle devam ederiz, sorun yaşamadan...
şu kavgaları da bi bitse şunların:))alttan al alttan al diorum herkese,dün artık dayanamadım telefonumu parçaladım,alttan alma işini kaldırcam yakında bana öle gelio:)))
inşallah canımm hep böyle mutlu olursunuz:))
inş canım
allah herkese güsel güsel anlaşmak nasip etsin
sende mi sorun yaşıyosun canımfisfisfis
saçma sapan şeyler yüzünden yemediğim laf kalmıo bazen,dün artık sölediği lafları duymamak için telefonumu parçaladım,10 dk diğer telefonuma taktım kartımı,bu seferde vayy sen benim suratıma nasıl tel kapatırsın,alttan alıcam ya ben,yok hayatım kapatmadım şarzım bitti dedim,bilmioki çenesinin yüzünden telefonu parçaladım,yani insanı zorla çileden çıkarıyolar ya bazen sabrım kalmıo inanırmısın nisancım..
ay kıyamam ya
neden böle yaparlarki
dünde konuşuyoruz telefonda k.validemle
annemi filan sordu kontrolü nsl geçti die,sora anneanneye davet etti
tam kapatmaya artık saniyeler kaldı, artık görüşürüz öptüm filan diyoruz
telefon kapandı. dedim ne oluyo.sora aradım kusura bakma tlf kapandı sendenmi bendenmi bilmiyorum dedim
o bende anlamadım dedi
sora tekrar öptük filan kapattık
inş bişiler bigün kafasına dank ederde yapmaziüzmez seni canım
valla kendi kendime bu kadar sabrettin biraz daha sık dişini diorum,başka yapacak bişi yok,bunları bana sivilde yapsa ben ona yapacaklarımı biliorum ama dua etsin asker:)) ama ahdım var bi dönsün bu yaptıklarını fitil fitil burnundan getircem:)))
evet canım heycandan uyuyamıyorumevt tatlım çok şükür çok :Saruboceq:
sennde bitti cnm ya ne kadar mutlusundur şimdi :asigim::1hug:
:))))))Allah'ım ne olur benim askerimede bugün yaptığı eşşeklik için hatasını anlamayı nasip et.
artık daral gelmeye başladı çünkü kafasına yiyecek oklava merdane artık o an elime ne geçerseklava:
şu kavgaları da bi bitse şunların:))alttan al alttan al diorum herkese,dün artık dayanamadım telefonumu parçaladım,alttan alma işini kaldırcam yakında bana öle gelio:)))
evet canım heycandan uyuyamıyorum
malesef(
:))))))
herkesin başında aynı dert ya
bende gelsin burnundan getiricem:)))
günaydın kızlar
canım geçmiş olsun:)))
ben şarjım bitti desem buseferde niye şarj etmiyorsun
benle konuşmak mı istemiyorsun derdi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?