Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=418 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

birqündaha yaklaştım aşkımın kollarınaa :)

bir gün daha gitti birlikte olacağımız günler azalıo ayrıla 35 GÜN KALDI

allah kavuştursun tez zamanda geçsin inş

çOkk çok sağol canımmm amin inş.

oo sende bayagı iyisin walla 35gün ne demek yaaa su gibi gelir geçer.hadi hayırlı tezkereler sizede canımmm Allah kavuştursun..
canım benim eşim 35 gün sonra gidecek askere ozmn bende 460 tan başlıcam yaa benden daha bir gün bile eksilmedi-tatlicadiarzu-

canım benim eşim 35 gün sonra gidecek askere ozmn bende 460 tan başlıcam yaa benden daha bir gün bile eksilmedi-tatlicadiarzu-

heee pardon pardon tatlım yaaa çok özürr..
ozaman ne diyim walla bu 35günü süper şekilde geçir sonradan çok arıcaksınn walla
Allahım öncelikle sana sabır sonradaa eşine güç ve sabır versin hayırlısıyla gidip gelir inş. nereye gidicek?

Şafak 419

Allah'ım korusun seni birtanem...

Ömrümün sahibi seni çok seviyorum. zemuszemus

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inşopuyorumnanaktan

benimde herşeyimmmm gitti askere 2 ay oldu çok özledimm onu akşam sahilde oturdğumz günleri bazen tartışıoduk soğuk davranıodum şimdi o kadar pişmanmki keşke olsada yanımda kızdırsaa =( senin için çok zor olur diolardı olmaz die düşünüodum ama gerçekten zor oluo herkesin sevgilisi yada eşi hayrlısyla gidip gelir inş

kızlaarrrr çookk mutluyummm:teytey: bugün sevgilim izne geldi süpriz yaptıı bana çok seviyoruummm ben aşkımıııı o benim herşeyiiimmmm :asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…