• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ınsallah ablacım o gunlerı goreyımde...

inşallah canıncım görürsün alırsın ata alpi kucağına :emir_bebek: :emir_bebek:

çok teşekkürler handan ablacım ve osebus_41 bu arada benım ısmım yagmur:) umarım en iyisi olur hakkımızda artık bende başka başka şehirlere gdnce dertlerimi burda sizinle paylaşırım:)

rica ederim yağmurcum her zaman bekleriz

bu arada eşi kara havacı olan var mı??

bildiğim kadarı ile yok

Günaydın hanımlar hayırlı ramazanlar olsun hepimize ...
Oruçlu olan varmı hanımlar ...
hayırlı ramazanlar ablacım ben oruçluyum. geçen sene yeni doğum yaptığım emzirdiğim için tutamamıştım.hala emziriyorum ama artık 14 aylık oldu emeceğini emdi kuzum:ecrin_bebek:

hayırlı ramazanlar ablacım ben oruçluyum. geçen sene yeni doğum yaptığım emzirdiğim için tutamamıştım.hala emziriyorum ama artık 14 aylık oldu emeceğini emdi kuzum:ecrin_bebek:

Günaydın canım hayırlı ramazanlar olsun allah kabul etsin cnım emiyorsa tutma ya çok ta sıcak günlerde uzun zor olur senin için...
Ben tutmıyorum tansiyon sorunum var zaten çok düşük tutarsam daha kötü olur ...

Günaydın canım hayırlı ramazanlar olsun allah kabul etsin cnım emiyorsa tutma ya çok ta sıcak günlerde uzun zor olur senin için...
Ben tutmıyorum tansiyon sorunum var zaten çok düşük tutarsam daha kötü olur ...
yok ablam iyi şimdilik zaten doğuda erken açılıyo:kedi: tutamazsan nasıl öderim kafadan 1 ay var zateneyvahedigeldismile

herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum... cok sıcak allah herkese sabır versın.. sıcakta calısanları susatmasın yarabbım.. opuyorumnanaktan

malatyada gorev yapmıs ve yenı tayın olan arkadaslar varmı aramızdaaa... bırazcık oralardan bılgı verebılırmı neyı ıyı neyı sıkıcı neyı yenır nereye gıdılır nerde oturulur askerı sosyal yasam nasıl ve lojman durumları elbette bılgılendırırsenız sewınırım arkadaslarrkaydirigubbakcemile5

kızlar neden acılan anketler kapatılmıs kı anlayamadım.. sonucta karacımı havacımı soylesek ne olacakkı yanı bunun ne zararı vardır kı kıme.. anlamadım neden kapalı oldugunu... tuhaf dogrusuCADIARZU

günaydın ablacım bende oruçluyum..

günaydın yşeceylin.. herkese hayırlı ramazanlar..

günaydın kuzucum
allah kabul etsin canım
sanada hayırlı ramazanlar olsun opuyorumnanaktan

malatyada gorev yapmıs ve yenı tayın olan arkadaslar varmı aramızdaaa... bırazcık oralardan bılgı verebılırmı neyı ıyı neyı sıkıcı neyı yenır nereye gıdılır nerde oturulur askerı sosyal yasam nasıl ve lojman durumları elbette bılgılendırırsenız sewınırım arkadaslarrkaydirigubbakcemile5

Merhaba hoş geldiniz aramıza.
Biz kaldık 4 sene kara lojmanlarındaydık evlenip gitmiştim hatta 80 küsür tane blok vardı içleride gayet güzel 3+1 evler.Rahat yerleşirsiniz içine çocuk parkı filan da vardı basket sahaları var marketi kuaförü postanesi vardı.Ayrıca akşamları çıkıp oturabileceğiniz çay bahçesi vardı.
Gerçi biz 91 yılında ayrıldık oradan şimdi yüzme havuzu filanda varmış giden arkadaşımdan duymuştum bunu şimdi daha da değişmiştir eminim askeri hastanesi var şehir merkezinde o zamanlar servis götürüyordu.
Çarşı içinde orduevi var hafta sonları gidip oturabilirsiniz

kızlar neden acılan anketler kapatılmıs kı anlayamadım.. sonucta karacımı havacımı soylesek ne olacakkı yanı bunun ne zararı vardır kı kıme.. anlamadım neden kapalı oldugunu... tuhaf dogrusuCADIARZU

Zaten burası olduğu için kapandı herhalde

günaydın kuzucum
allah kabul etsin canım
sanada hayırlı ramazanlar olsun opuyorumnanaktan

Merhaba hoş geldiniz aramıza.
Biz kaldık 4 sene kara lojmanlarındaydık evlenip gitmiştim hatta 80 küsür tane blok vardı içleride gayet güzel 3+1 evler.Rahat yerleşirsiniz içine çocuk parkı filan da vardı basket sahaları var marketi kuaförü postanesi vardı.Ayrıca akşamları çıkıp oturabileceğiniz çay bahçesi vardı.
Gerçi biz 91 yılında ayrıldık oradan şimdi yüzme havuzu filanda varmış giden arkadaşımdan duymuştum bunu şimdi daha da değişmiştir eminim askeri hastanesi var şehir merkezinde o zamanlar servis götürüyordu.
Çarşı içinde orduevi var hafta sonları gidip oturabilirsiniz

Zaten burası olduğu için kapandı herhalde

canım cok tesekkur edrım verdıgın bılgıler ıcın bız bu sene beklıyorduk tayın ama cıkmadı benım esım havacı sanırım orada tum kuvvetlerın lojmanları bır yerdeymıs.. onumuzdekı sene kesın gıdıyoruz anlayacagın sımdıden alısmam lazım aılemden hıc ayrılmadım bıde tek cocuk olunca zor olacak gıbı.. hayırlısı artık gul dıken hesabı napalım...opuyorumnanaktan

canım cok tesekkur edrım verdıgın bılgıler ıcın bız bu sene beklıyorduk tayın ama cıkmadı benım esım havacı sanırım orada tum kuvvetlerın lojmanları bır yerdeymıs.. onumuzdekı sene kesın gıdıyoruz anlayacagın sımdıden alısmam lazım aılemden hıc ayrılmadım bıde tek cocuk olunca zor olacak gıbı.. hayırlısı artık gul dıken hesabı napalım...opuyorumnanaktan

Rica ederim ne demek hayırlısı olsun artık ne diyelim lojmanlar aynı yerde zaten çok büyük bir yer orası havacıların nasıl bilmiyorum tabi biz karacıydık bizim evler güzeldi tabi.
Alışırsın merak etme şehir merkezine gitmek içinde belediye otobüsleri vardı o zaman ulaşımda sıkıntı yaşanmaz yani ...

Back
X